Αφού έψαξα εδώ και δεν βρήκα τίποτα ,πήγα και στο Indy μήπως και θυμάσαι κάτι από εκεί.Τώρα το να ανακαλέσω,τι λέξη κι αυτή,ότι η iwc έφτιαξε πρώτη ρολόι από τιτάνιο πότε το είπα αυτό πάλι;Σε αυτό αναφέρεσαι;
https://www.greekwatchforum.gr/index.php?PHPSESSID=fa6243bed1538138c711d10888962df9&topic=17343.msg774024#msg774024
Κεραμικό Αλέξανδρε.Κεραμικό! Αλέξανδρε,φιλικά στο λεω αν και εσυ δε μιλάς καθόλου φιλικά και δεν ξέρω το γιατί.Άστο να πάει στο διάολο..Αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις λόγω φόρτου εργασίας τουλάχιστον να το έχεις στην πίσω μεριά του μυαλού σου και να μη βιάζεσαι να προσβάλεις.
Εχεις δίκιο



για άλλη μια φορά.λογω δουλειάς έκανα λάθος. σου ζητώ συγνώμη.
Δεν εχωω κανένα θέμα να δώσω εξηγήσεις όταν είμαι λάθος. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις παραβολες τα πάντα,το λέω φιλικά για να απαντάς πιο γρήγορα.
Βασιλη, δεν σε προσβαλα, οι προσβολές μου σε οποιονδήποτε είναι ξεκάθαρες.
μπορεί να μπερδεύω, όχι να προσβαλω χωρίς λόγο.
Ο λόγος που είμαι ίσως λίγο πιο επιθετικός από το κανονικό, Βασίλη, είναι ότι είσαι αφάνταστα εμμονικος, με ότι θες να είσαι και προσπαθείς να γονατίσεις τον άλλο.
Δεν είσαι ελαστικος, που πρέπει να είσαι,εξάλλου είσαι άντρας των ρολογιών,με αποτέλεσμα να μη σέβεσαι τη προσωπικότητα του αλλουνού.
Δεν αναφέρομαι τόσο πολύ σε εμένα αλλά σε πολλά άλλα παραδείγματα που έχω στο μυαλό μου.
Α,και να ξέρεις ετοιμάζω ένα θα για το moonwatch, και θα ξανααναφερθω σε συζήτηση μας.


Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk