Έγερση 05:30 νωρίτερα σήμερα για άσκηση, λίγο διαλογισμό, κλπ.
Και στις 07:30 βουρ με το αυτοκίνητο σε dealer που είναι 100χλμ από εδώ.
Είχε τα πάντα, ό,τι μοντέλο του έλεγα το έπιανε με το δεξί του χέρι και το είχα μπροστά μου για δοκιμή (Rolex από παλιά 40-ετίας ως τωρινά Explorer II και Sub με μισά stickers). Πολύ στοκ, κυρίως ως €30-40k, όχι αστρονομικά Patek και Greubel Forsay που είδα εχθές στα πεταχτά που πέρασα από το Watchbox...
Είδα αρκετά κομμάτια από όλες τις μάρκες, δεν ψώνισα, θα ξαναπάω σε 10 μέρες που έχω άδεια. Πανέρια είχε 5-6 κομμάτια.
Πάρα πολύ στοκ Rolex, μιλάμε για ατελείωτες βιτρίνες, παλιά, καινούργια, κουρδιστά 34-άρια με πλέξι, πάρα πολλά Milgauss, ό,τι ήθελε η ψυχή σου, κλπ.
Το κάτωθι Πανέρι το βάζω ενδεικτικά. Ωραίο στον καρπό, νομίζω το είχε €7,500 πριν την όποια μικρή (θα έλεγα) έκπτωση.
Έβαλα επίσης Grand Reverso Tribute Moonphase (Duoface GMT) πάλι στα €7,500 - αυτό έχει €13k στη boutique αν δεν απατώμαι.
Είπαμε ό,τι είπαμε κι έφυγα σφαίρα, άμα καθόμουν παραπάνω θα ξόδευα χωρίς δεύτερη κουβέντα, δεν μπορείς να μην κάνεις ζημιά εκεί μέσα...

Στην επιστροφή στάση σε μεγάλο outlet που έχει μέσα μαγαζιά MB / Tumi / Zegna / GF κλπ...
Τα pen cases της ΜΒ στα €125-137 περίπου έκαστο μετά από το 30% που κάνουν. Και πολλά ρολόγια ΜΒ, με 30%-55% έκπτωση...
Το smartwatch Summit 2 (που είναι η προηγούμενη γενιά) στα €400, είτε με rubber είτε με sailcloth λουρί (τα έβαλα και τα δύο), αλλά δεν δίνουν καθόλου εγγύηση στα περισσότερα πράγματα που έχει η boutique outlet.