0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρασα στα γρήγορα από την GS σήμερα.Είδα δύο συγκεκριμένα references:- SBGY013G, στα €8,690 και πιθανή έκπτωση 1% ή 2% σε αυτό το ποσό- SBGY011G, στα €7,840 και πιθανή έκπτωση 1% ή 2% σε αυτό το ποσό (κάσα GS44 και leather band με deployant buckle)Νομίζω είναι νέα references και για αυτό το λόγο δεν θέλουν να κόψουν τίποτε.
εγω εχω μια περιεργη νοοτροπια σε αυτα. αν ειναι να δωσω 9000 για κατι θελω να εχω καποια εκπτωση...... τα 90Ε δεν ειναι εκπτωση. οσο καλο κ να ειναι ενα ρολοι, ενα μηχανακι, ενα μιξερ..... δεν γουστερω να πιανουν κοτσο.......
Ναι, ο Βασίλης έχει εκφράσει την άποχή του ανοικτά παλαιότερα (DJ).Θα δούμε είπαμε, οι βόλτες εκεί έξω είναι επικοδομητικές (για εμπειρία, αλλά όχι για την τσέπη μας...)
Οπότε Rolex, Tudor, τα ξεχνάς..
αυτα με εχουν ξεχασει....... δεν μου αρεσουν καν.........απο οσες ακριβες μαρκες γνωριζω, συμφωνα με το γουστο μου, την αισθητικη μου αλλα κ την φιλοσοφια μου, θα εδινα λεφτα αρκετα μονο αν αποφασιζα να αγορασω Ω ή ζενιθ. Γιατι σημασια εχει να σου αρεσει ενα ρολοι κ οχι μονο αν ειναι καλο ή ακριβο. Εκτος κ αν μιλαμε για επένδυση......
Zenith,με δεδομένο ότι θες μεγάλο ρολόι,πέρα από defy extreme ποιο;
ναι εχεις δικιο, δεν ξερω, δεν εχω φτασει στο σημειο να πω πως θελω ζενιθ. Η αληθεια ειναι πως εχουν σχετικα μικρα ρολογια για εμενα..... αλλα δεν με απασχολει για την ωρα.
Θυμήθηκα πως έχει και κάποιους ωραίους πιλότους σε μεγάλα μεγέθη οπότε έχεις κι άλλες επιλογές.
οταν μου ρθει να παρω κατι ακριβο....... να ειστε σιγουροι..... εδω θα 'μαι
οχι κ γιγαντας..........το ηξερα πως θα ηταν χαλια αλλα ηθελα να μου φυγει η ιδεα122 κιλα, 184 υψος κ οταν ημουν 100 κιλα 20 εκ καρπο ειχα. :'( :'( :'( :'( Βλεπω ρολογια κατω απο 44αρα 42αρα κασα κ τα ζηλευω. εγω ειμαι για πανερια κ zlatoustκαι το στρελα κ το γκαγκαριν μου καθησαν καλα παροτι ειναι 42αρια, λογω του ιδιαιτερου καντραν κασας που φαινονται για μεγαλυτερατο prx αν εβγαινε 42 παλι μικρο θα ηταν......
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.