0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oris...
Φάτε μάτια ψάρια...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
36 και 39;
Πολύ μου αρέσει το OP ... σε οποιοδήποτε χρώμα, με μια αδυναμία στο silver dial με τους χρυσούς δείκτες.
Που είναι δαυτα ? Τιμές?Ειδικά για το ντατε με τον λευκόχρυσο.
To μεγάλο μου θέμα με το Murph είναι στο κρύσταλλο. Όχι τόσο στο AR coating - το οποίο εντάξει δεν είναι και πολύ αποτελεσματικό – όσο στην ομιχλώδη εικόνα που δίνει στο καντράν. Κάτι σαν θολούρα, σαν να μην είναι πολύ καθαρό το κρύσταλλο.Κατά τα άλλα και σε μένα αρέσει αρκετά.
Αυτό που περιγράφεις είναι ακριβώς ο λόγος που δεν αγόρασα το 42αρι. Είχα διαβάσει στο ίντερνετ κάτι αντίστοιχο, οπότε με την πρώτη ευκαιρία που το είδα σε βιτρίνα, παρατήρησα εάν αληθεύει ή όχι αυτό που διάβασα. Αποφάσισα να μην μπω για δοκιμή.
Φάτε μάτια ψάρια...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
...fluted με οyster μπρασελέ πώς σας φαίνεται ?
Στα δικά μου μάτια είναι μπέρδεμα.Προτιμώ fluted με jubilee ή smooth με oysterΣε καμία περίπτωση smooth με jubilee που είναι το δικό μου dj
Έχω την ίδια εικόνα με σένα. Απλά αναρωτιέμαι, επειδή δεν υπήρξα ποτέ κάτοχος, μήπως με το oyster bracelet το fluted είναι πιο πασπαρτού και όχι τόσο dressy και ίσως πιο ανθεκτικό-στιβαρό από το jubilee.
Το μικρότερο Murph είναι καλύτερο σ' αυτόν τον τομέα;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.