0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά ξέρω ότι το βάζετε στην ίδια κατηγορία με casio αλλά δεν έχει καμία σχέση...! Αλλά και Casio όλο ατσάλι να πάρεις πόσο θα το πληρώσεις...?!Προσωπικά στην τιμή του σε αυτήν την ποιότητα που μόνο αν το δεις από κοντά καταλαβαίνεις το θεωρώ παραπάνω απο τίμιο...!
Να το πάρεις
Θα συμφωνήσω.... Έχω αγοράσει 4 prx συνολικά (2 powermatic, 2 quartz) είναι ο ορισμός του vfm για εμένα. Δεν έχω δει το digital από κοντά αλλά πιστεύω ότι και αυτό θα είναι το ίδιο ποιοτικό. Sent from my moto g54 5G using Tapatalk
Ρολογάρα το Habring. «Ευτυχώς» €8Κ τα οποία θεωρώ υπερβολή:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πες μας ένα δυο λόγια. Τι κάνει το pusher, τι είναι το red dot στο 9;
Τυχαία γρήγορη δοκιμή για το έτερον ήμισυ στον δικό μου καρπό Ζήλεψα το πρασινάκι για μένα, αν δεν υπήρχαν τα διαμαντάκια και το μικρό μέγεθος (νομίζω 34mm).Το longines είναι το μοντέλο conquest, για το Tissot δε ξέρω και δε ρώτησα (μπαταρίας είναι το συγκεκριμένο).(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δεν ξέρω για το γυναικείο,το αντρικό πάντως το μπρασελε είναι για φάπες κ το καντράν από legibility για κλωτσιές...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.