0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νέο μοντέλο (2o) greek exclusive. 250.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Aυτό το Lange 1 δεν παλεύεται (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Αυτά, δεν κάνουνε για εμάς ! Ειμαστε ..........αγροίκοι. Αυτά είναι για ..........κομψευόμενους
Το πρώτο, το θεωρώ λιιιιιιιγο άχρηστο. Ασχετο μοντελο, άσχετη εμφάνιση. Πολύ γυάλισμα, ουσία ......μηδέν. Υπάρχουν καλύτερα μοντέλα.Το δεύτερο, ζαλίστηκα να το κοιτάω. Πήρα δραμαμίνη. Τι π@π@ριά ειναι αυτή ! Φυσικά, αν σου αρέσουν, πάσο, εγώ είμαι δύσκολος στις επιλογές μου.
Μου πέφτει λίγο μικρό στα 38,5mm αλλά είναι όντως πανεμορφο!!!
Στο χέρι σου πάντως δεν πολυφαίνεται μικρό, ίσως λόγω γωνίας φωτογραφίας. Όπως και να'χει, για όλα έχει φροντίσει η αγαπημένη Richemont ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) https://www.alange-soehne.com/ww-en/timepieces/lange-1/grand-lange-1-moon-phase/grand-lange-1-moon-phase-in-18-carat-pink-gold-139-032
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.