0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης έχουν ένα σωρό πατέντες με ρυθμιζόμενα micro adjustment σε όλα τα κουμπώματα τους. Ακόμα και στο κούμπωμα του δερμάτινου λουριου... Ακόμα και στο μπρασελέ με κούμπωμα πεταλούδα...!
Τα rubber τους έχουν το καλύτερο σύστημα που έχω δει...Καλά ρολόγια,αξίζουν τα λεφτά τους αλλά το όνομα μου θυμίζει φόρμες από την λαϊκή
Λοιπόν ρολόι formex μπορεί να μην πήρα ακόμα.. αλλά πήρα 2 ιμάντες velcro και την απίστευτη μπούκλα κούμπωμα της εταιρείας που δίνει μια πολύ πιο premium αίσθηση στα λουριά και λύνει το μόνιμο πρόβλημα που είχα να μην εφαρμόζουν ακριβώς στον καρπό μου. Αυτη η μπούκλα έχει ουσιαστικά ρυθμιζόμενο micro adjustment και πατώντας το ένα από τα 2 κουμπάκια πας το λουρί εκεί ακριβώς που το θες...!!! Είναι από τιτάνιο, παναλαφρη και πολύ ποιοτική..!
Με γειες...Για αυτό το σύστημα έλεγα,είναι τρομερό.
Ρολογοτσαρκα για δοκιμή κεραμικών που είναι πανάλαφρα και δεν χαμπαριάζουν από γρατζουνιές … καθημερινά ρολόγια δηλαδή.Πρώτα το dark side of the moon που μάλλον είναι και το ωραιότερο, στα δικά μου μάτια, από αυτά που δοκίμασα.Ακολούθησε το grey side of the moon. Ωραίο κι αυτό αλλά όχι όσο το dark.Και τέλος το τούμπανο Seamaster 43,5mm. Ωραίο αλλά το bezel είναι τιτάνιο και όχι κεραμικό.upload gif image
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.