Αποστολέας Θέμα: Ρολογότσαρκες  (Αναγνώστηκε 491054 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
Απ: Ρολογότσαρκες
« Απάντηση #7125 στις: Ιανουάριος 29, 2025, 15:05:20 μμ »
Μάκη και Γιάννη ευχαριστώ, δεν σας έχω ξεχάσει για το θέμα με τα αυτοκίνητα, έχουμε Πρωτοχρονιά σήμερα εδώ και όλοι είναι με τις οικογένειές τους. Μόλις επενέλθει η κανονικότητα θα μάθω τί γίνεται.

Για τα ρολόγια είναι άλλος κόσμος, τέτοια γλύκα μακριά από το σκοταδισμό κρατών όπως η Ελλάδα... Όπως το έγραψα - πολιτισμός, ευγένεια και ησυχία. Τέλειο δεν είναι τίποτε, όλοι τα dollars θέλουν να αρπάξουν από την τσέπη μας φυσικά, αλλά ρε παιδί μου κάθεσαι και δοκιμάζεις ξανά και ξανά χωρίς φόβο, μούτρα και άγχος.

Κι όλα τα κομμάτια χαρτί. Το χρυσό Reverso δεν μπορούσα να το διπλώσω αριστερά-δεξιά γιατί το flipping κομμάτι της κάσας ήταν κι αυτό όλο με ζελατίνα.

Είμαι σε ένα κωλοχώρι με 200 χιλιάδες πληθυσμό, όπως τα είχα βρει τα ρολόγια ενάμιση μήνα πριν στη μπουτίκ της Ζεζε τα είδα πάλι σήμερα. Τους είπα ότι θα το σκεφθώ και θα επανέλθω σε κανένα μήνα ή δύο (για να έχω buffer αν τύχει και γίνει το call από τη VC ως τότε). Όταν ρώτησα αν συμβεί στο μεταξύ να 'φύγει' κάποιο από αυτά τα τρία που δοκίμασα σήμερα, αν μπορούν να φέρουν άλλο, μου είπαν "...μην ανησυχείτε, έχουμε στοκ..."

Λέω, τί στοκ;
(δηλαδή εδώ δε βλέπω να φεύγουν πολλά κομμάτια, κι έχουν και στοκ;)

Και μου απάντησαν "...για παράδειγμα, Polaris chrono blue έχουμε δύο, έχουμε κι άλλο μέσα..." (ντόϊνγκ)

Τα ρολόγια που δοκίμασα καθεαυτά εννοείται είναι καταπληκτικά, όπως και οι τιμές (δεδομένου πάντα πού βρισκόμαστε) - η Κίνα έχει υψηλούς φόρους στα αγαθά πολυτελείας, και με αυτό στα υπ'όψιν οι τιμές είναι καλές... Στη χώρα του περουκίνη αριστερο-αναρχικού δήμαρχου της δήθεν cool πόλης με τους στενούς δρόμους και το ανύπαρκτο παρκάρισμα μου είπε νωρίτερα σήμερα ο Παναγιώτης (συγγραφέας) ότι το Polaris chrono έχει 16 χιλιάρικα και κάτι.

Εν τω μεταξύ είναι ωραίο και το να ξεκινά η ρολογότσαρκα με φωτό από το τοπικά uber, σωστά; Κι ακόμη δεν κάνω τίποτε, πού να πάρω μπρος.

Προς το παρόν Reverso λοιπόν. Ροζ, φυσικά... Αλλά θα δούμε κι άλλα κομμάτια, ελπίζω (πάντα με uber βόλτες).

Δεν έχω πάει ακόμη στη Breguet όπως και στην Blancpain.

Για τα Καρτιέ δεν συζητούμε, πρέπει να είσαι μεθυσμένος για να πας να πάρεις Σάντος όταν το ροζ Ζεζε δίπλα με complete calendar έχει κάπου στο τάληρο παραπάνω.

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι.
friendly
2
funny
0
like
5
wow
1
Members reacted friendly:
Beastaras,jb,
No reactions
Members reacted like:
kastor77,chris70,Giorgos_I,Beastaras,jb,
Members reacted wow:
Beastaras,

Αποσυνδεδεμένος ngavoun

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7126 στις: Ιανουάριος 29, 2025, 22:54:42 μμ »
Καλά τα λες οι ρολογοτσαρκες που αρχίζουν με περιγραφή του Uber είναι απολαυστικές. Συνέχισε  :)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

Συνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7127 στις: Ιανουάριος 29, 2025, 22:57:03 μμ »
Πολιτισμός, ευγένεια και ησυχία στην Κίνα; Σε ποια πόλη γίνονται αυτά; Εγώ τους θυμάμαι να αφήνουν αέρια και να ρεύονται μέσα στα μούτρα μας. Ήμουν Πεκίνο και Σαγκάη και ένιωθα σα να είμαι με πιθήκους στη ζούγκλα.
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
trelovet,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος makfil

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7128 στις: Ιανουάριος 29, 2025, 23:18:18 μμ »
Το φωτογραφικό και το περιγραφικό ρεπορτάζ σου, με την εισαγωγή του uber, μας κάνουν να ζούμε και εμείς αυτές τις ωραίες εμπειρίες σου.

Keep on ... sending ...
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Chameleon

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7129 στις: Ιανουάριος 29, 2025, 23:29:14 μμ »
Πολιτισμός, ευγένεια και ησυχία στην Κίνα; Σε ποια πόλη γίνονται αυτά; Εγώ τους θυμάμαι να αφήνουν αέρια και να ρεύονται μέσα στα μούτρα μας. Ήμουν Πεκίνο και Σαγκάη και ένιωθα σα να είμαι με πιθήκους στη ζούγκλα.
Εγώ πάντως μια χαρά συμπεριφορά και ευγένεια έχω συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια από AD και από τις κατά τόπους Boutique στην Ελλάδα

Ποτέ δεν είχα θέμα και πάντα εμένα ικανοποιημένος..

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7130 στις: Ιανουάριος 29, 2025, 23:42:03 μμ »
Εγώ πάντως μια χαρά συμπεριφορά και ευγένεια έχω συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια από AD και από τις κατά τόπους Boutique στην Ελλάδα

Ποτέ δεν είχα θέμα και πάντα εμένα ικανοποιημένος..

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Εννοείται. Κύριοι είναι όλοι που δουλεύουν σε καταστήματα στην Ελλάδα και όχι μόνο στα ρολόγια. Θυμάμαι ρεσεψιονίστ σε πεντάστερο στο Πεκίνο να μου φωνάζει σα να είμαι δεύτερα δημοτικού, επειδή είχα λερώσει μια πετσέτα προσώπου καταλάθος και μάλιστα του το είπα αντί να το κρύψω. Και εννοείται με έβαλε να την πληρώσω. Δε νομίζω να γινόταν ποτέ αυτό στην Ελλάδα. Δε συζητάμε για το πόσο φωνάζουν και βαράνε τα χείλια τους στα εστιατόρια, βασικά δε μπορείς να κάτσεις να φας, είναι κάτι πρωτόγνωρο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7131 στις: Ιανουάριος 30, 2025, 00:01:54 πμ »
Χαχαχαααα!!!!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #7132 στις: Ιανουάριος 30, 2025, 00:08:49 πμ »
 Μαέστρο,πλάκα κάνεις?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7133 στις: Ιανουάριος 30, 2025, 00:13:32 πμ »
Μαέστρο,πλάκα κάνεις?

Όχι ρε συ! Δεν μας έδειξε Aventi. Για τα χείλια τους που πλατσανάνε λέει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7134 στις: Ιανουάριος 30, 2025, 00:24:41 πμ »
Μαέστρο,πλάκα κάνεις?
Γιατί να κάνω πλάκα; Εντελώς σοβαρά μιλάω. Δε θυμάμαι να μου έχει φανεί άλλος λαός τόσο απολίτιστος στη ζωή μου!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #7135 στις: Ιανουάριος 30, 2025, 00:51:53 πμ »
Εγώ τον πιστεύω τον Μαέστρο..
 ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #7136 στις: Ιανουάριος 30, 2025, 07:14:04 πμ »
Σε όσα μαγαζιά Κινέζων πήγα,δεν είδα τίποτα τέτοιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7137 στις: Ιανουάριος 30, 2025, 08:57:55 πμ »
Είναι γνωστά πράγματα αυτά. Ρεψίματα και πριτς πριτς είναι μέρος της κουλτούρας τους και τα κάνουν ακόμα και σε Skype meetings με Ευρωπαίους και Αμερικανούς. Επίσης, μπορεί να πέσουν για ύπνο την ώρα του meeting αγνοώντας τους συνομιλητές τους και αυτό θεωρείται φυσιολογικό. Εκτός των άλλων, η μισή Κίνα έχει μολυσμένη ατμόσφαιρα δεκάδες φορές πάνω από τα όρια του ασφαλούς. Είναι τέτοιο το νέφος σε κάποιες πόλεις που μπορεί να ξυπνήσεις και να βγάλεις αίμα από τη μύτη. Η μισή ορχήστρα το έπαθε στην τελευταία μας περιοδεία, εδώ κολλάει και η λερωμένη πετσέτα του ξενοδοχείου της προηγούμενης διήγησής μου. Δεν θα αναφερθώ στο φαγητό, ο,τι κινείται ή πετάει μπορεί να βρεθεί στο πιάτο σου. Ιοί στα κόκκινα και φυσικά όλοι βήχουν και φταρνιζονται χύμα μέσα στα τρένα σα να μην τρέχει τίποτα.

Γενικά ενώ σε κάποια πράγματα είναι πολύ μπροστά, σε άλλα πολύ βασικά, είναι απλά πρωτόγονοι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
1
No reactions
No reactions
No reactions
Members reacted wow:
mic,

Συνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7138 στις: Ιανουάριος 30, 2025, 09:17:23 πμ »
Σας προκαλώ να πάτε σε ένα κινέζικο εστιατόριο στην Αθήνα και να τη στήσετε στην τουαλέτα. Καημό το χω να δω ΕΝΑΝ Η ΜΙΑ να πλύνει τα χέρια μόλις τελειώσει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sakism

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7139 στις: Ιανουάριος 30, 2025, 09:52:59 πμ »
Ενας φιλος μου που ειχε παει επαγγελματικό ταξιδι στην κινα του ειχε κανει εντυπωση οτι εφτυναν στον δρομο παντου ακομη και μεσα στα εστιατορια πανω στα χαλια οταν ετρωγαν.
friendly
0
funny
1
like
0
wow
1
No reactions
Members reacted funny:
Beastaras,
No reactions