Αποστολέας Θέμα: Omega  (Αναγνώστηκε 918339 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

nicolasg

• Επισκέπτης
Απ: Omega
« Απάντηση #5250 στις: Οκτώβριος 04, 2019, 19:33:50 μμ »
.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giuseppe Busso

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5251 στις: Οκτώβριος 04, 2019, 20:20:42 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου»

• VIP Member
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5253 στις: Οκτώβριος 06, 2019, 23:50:07 μμ »
Τι ειναι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5254 στις: Οκτώβριος 06, 2019, 23:52:44 μμ »
Τι ειναι

Έχει ωραίες φωτογραφίες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5255 στις: Οκτώβριος 09, 2019, 01:03:53 πμ »

Θυμάμαι που λέγαμε για το αν πάτησε ή όχι στο φεγγάρι ο άνθρωπος. Βασικά δεν λέγαμε. Απλά κάποιοι δεν το πιστεύουν.

Έβλεπα αυτό

και η μέγιστη απόδειξη για τον πλέον άπιστο, είναι το παρακάτω:

https://en.wikipedia.org/wiki/Lunar_Laser_Ranging_experiment

Στο βίντεο υπάρχει ένα σημείο που αναφέρεται ότι άφησαν ένα κάτοπτρο. Αυτό το κάτοπτρο, γνωρίζοντας συντεταγμένες και έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό (λείζερ, δέκτη κλπ), μπορείς να το πετύχεις - έτσι μετράνε πλέον οι "ψεύτες επιστήμονες" τις διακυμάνσεις αποστάσεων Γης-Σελήνης.

#ΤΑΠΑ  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος escape_A3

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5256 στις: Οκτώβριος 09, 2019, 15:12:45 μμ »
Δυστυχώς παρατηρώ, ότι στις μέρες μας, αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, ο αριθμός των ανθρώπων, οι οποίοι για διάφορους (τους γνωστούς που χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη κοινωνία) λόγους, "φορούν" παρωπίδες, αφού μεταξύ άλλων, είτε δεν κάνουν τον κόπο να διαβάσουν λέξη προς λέξη ένα κείμενο, με αποτέλεσμα να βγάζουν λάθος συμπέρασμα, επί του νοήματος του κειμένου, είτε δεν έχουν την πνευματική δύναμη (το κουράγιο εννοώ για να μην παρεξηγηθώ) να εξετάσουν και να αναλύσουν μια αντίθετη (προς τη δικιά τους) άποψη, η οποία, πιθανώς, αμφισβητεί κάποια δεδομένα.

Εν προκειμένω και για να βοηθήσω για άλλη μια φορά, να μπουν τα γραφόμενά μου στη σωστή θέση, όσο αφορά το δικό μου αρχικό πόστ, επαναλαμβάνω ότι αμφισβητώ (το έγραψα ως προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν) την πρώτη φορά, που πάτησε ο άνθρωπος στην σελήνη και κατ'επέκταση το πρώτο ρολόι, την πρώτη ούρηση, κ.ο.κ.  Όχι, το εάν πήγαμε ή όχι ποτέ στη σελήνη, για το οποίο βλέπω, ότι συνεχίζεται ο αντίλογος. Παρόλ'αυτά, για να "σηκώσω το γάντι" από αυτό το διαφορετικό σημείο (αναφερόμενος γενικότερα περί συνομωσιών) , θα αναφέρω, ότι η αντίληψη του "κοινού" πληθυσμού, του οποίου είμαι και εγώ μέρος, δεν δύναται να επεξεργαστεί και να αφομοιώσει αρκετά δεδομένα, που υπάρχουν και συντελούν, το περιβάλλον και την κοινωνία μας.
 :) :)

ΥΓ: επίσης έννοιες, όπως    #ΤΑΠΑ  :D       σε μια συζήτηση-ανταλλαγή απόψεων, ενισχύουν τα γραφόμενά μου, της πρώτης παραγράφου αυτού του ποστ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5257 στις: Οκτώβριος 09, 2019, 15:16:13 μμ »
Ακομα και ετσι να ειναι,η Omega κερδισε τον διαγωνισμο της NASA και αυτο ειναι διαφημιση
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5258 στις: Οκτώβριος 09, 2019, 15:17:49 μμ »
Να παω και παρακατω,τα χρονια βαραινουν και θα ηθελαν ενα πιο συγχρονο ρολοι οι αγοραστες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5259 στις: Οκτώβριος 09, 2019, 21:54:11 μμ »
Δυστυχώς παρατηρώ, ότι στις μέρες μας, αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, ο αριθμός των ανθρώπων, οι οποίοι για διάφορους (τους γνωστούς που χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη κοινωνία) λόγους, "φορούν" παρωπίδες, αφού μεταξύ άλλων, είτε δεν κάνουν τον κόπο να διαβάσουν λέξη προς λέξη ένα κείμενο, με αποτέλεσμα να βγάζουν λάθος συμπέρασμα, επί του νοήματος του κειμένου, είτε δεν έχουν την πνευματική δύναμη (το κουράγιο εννοώ για να μην παρεξηγηθώ) να εξετάσουν και να αναλύσουν μια αντίθετη (προς τη δικιά τους) άποψη, η οποία, πιθανώς, αμφισβητεί κάποια δεδομένα.

Ας το θεωρήσουμε ως δεδομένο. Οτι πράγματι ισχύει. Ελλειψη χρόνου, μόρφωσης, ιδεολογίες, κλπ, μπορεί να φέρουν τέτοια αποτελέσματα.

Εν προκειμένω και για να βοηθήσω για άλλη μια φορά, να μπουν τα γραφόμενά μου στη σωστή θέση, όσο αφορά το δικό μου αρχικό πόστ, επαναλαμβάνω ότι αμφισβητώ (το έγραψα ως προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν) την πρώτη φορά, που πάτησε ο άνθρωπος στην σελήνη και κατ'επέκταση το πρώτο ρολόι, την πρώτη ούρηση, κ.ο.κ.  Όχι, το εάν πήγαμε ή όχι ποτέ στη σελήνη, για το οποίο βλέπω, ότι συνεχίζεται ο αντίλογος. Παρόλ'αυτά, για να "σηκώσω το γάντι" από αυτό το διαφορετικό σημείο (αναφερόμενος γενικότερα περί συνομωσιών) , θα αναφέρω, ότι η αντίληψη του "κοινού" πληθυσμού, του οποίου είμαι και εγώ μέρος, δεν δύναται να επεξεργαστεί και να αφομοιώσει αρκετά δεδομένα, που υπάρχουν και συντελούν, το περιβάλλον και την κοινωνία μας.
 :) :)

Αρα, δεν αμφισβητείς την προσελήνωση, αμφισβητείς την πρώτη φορά.

Για να αμφισβητείς, σημαίνει ότι δεν εμπιστεύεσαι, ή, ότι έχεις κάποια στοιχεία ( .....τα όποια στοιχεία), που σε οδηγούν στο συμπέρασμα / σκέψη / υποψία, ότι η ανακοινωθείσα ημερομηνία είναι εσφαλμένη / παραποιημένη / δοσμένη με δόλο ?

Ειλικρινά θα με ενδιέφερε η άποψή σου / στοιχεία σου για την πραγματική πρώτη φορά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5260 στις: Οκτώβριος 09, 2019, 22:17:35 μμ »
Κύριε Γιώργο πάντως η τοποθέτηση του κατόπτρου, είναι ακράδαντο επιχείρημα και μου είχε διαφύγει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5261 στις: Οκτώβριος 09, 2019, 22:45:23 μμ »
Αpollo 11

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5262 στις: Οκτώβριος 09, 2019, 22:49:27 μμ »
Για τον κόσμο που ήταν εκεί τα κάνανε, φιγούρα,και μετά τους ξαναγύρισαν πίσω

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος escape_A3

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5263 στις: Οκτώβριος 09, 2019, 23:05:14 μμ »
.....ήθελα να γράψω (με όρεξη παραδέχομαι για ανταλλαγή απόψεων) την απάντησή μου στον κύριο Γιώργο, που όπως γράφει πιο πάνω ενδιαφέρεται, αλλά δημοσιεύτηκαν στο ενδιάμεσο τα ποστ με τις φωτό+σχόλια του alexandros....

ειρωνικά σχόλια, πόσο μάλλον από κολλημένους εγκέφαλους, που ενώ έχεις εξηγήσει 2 φορές το λάθος συμπέρασμά τους και που η δυναμική τους φτάνει μέχρι τη Σελήνη και δυστυχώς μένει εκεί, δεν ανέχομαι σε μια πολιτισμένη ανταλλαγή απόψεων με άλλα μέλη, τα οποία τουλάχιστον έχουν όρεξη να ακούσουν και κάτι άλλο.

Ως εκ τούτου, ξενέρωσα λόγω επιπέδου δημοτικού, που ρίχνουν ορισμένοι το θέμα και δεν έχω επιπλέον διάθεση να εξηγήσω για 3 φορά και να συνεχίσω και το θέμα γενικότερα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5264 στις: Οκτώβριος 09, 2019, 23:19:05 μμ »
Φίλε μου,γενικά σέβομαι όλες τις απόψεις,αλλά θα σου πω κάτι που θα σε σοκάρει. Εσύ ειρωνευεσαι οποιονδήποτε πιστεύει αυτό το γεγονός λέγοντας το αντίθετο,εσύ επίσης ειρωνευεσαι οοοοοοοοολους τους ανθρώπους που έχουν αγοράσει ένα moonwatch, μεταξύ αυτών και εμένα, λέγοντας ότι τρώμε κουτοχορτο.
Επίσης φίλε μου,όταν κάποιος έχει όρεξη να συζητήσει κάτι,το κάνει,και αν το κλίμα που συναντάει είναι δημοτικού κατά τη γνώμη του, προσπαθεί να το κάνει λυκείου... Με επιχειρήματα.
Η εύκολη λύση είναι να λέμε κάτι και μετά στο καβούκι μας.
Η δύσκολη είναι να απαντάμε.
Αδυμονω για τα ακλόνητα επιχειρήματα σου σχετικά με το ψέμα της πρώτης πρωσεληνωσης στο φεγγάρι.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions