Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα τη γνώμη σας! Ενδιαφερομαι για την αγορά του πρώτου omega ρολογιού μου,ίσως και του μοναδικού ίσως και όχι και είμαι ανάμεσα στο Aqua terra 41mm , το Speedmaster moonwatch hesalite και του Seamaster 300. Θέλω ένα ρολόι για κάθε μέρα και λόγω δουλειάς με ενδιαφερει το dress κομμάτι του. Είναι όντως το speedmaster τόσο ξεχωριστό ρολόι ή να επενδύσω σε ένα aqua terra για κάθε χρήση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλησπέρα,
θα αναφέρω τη γνώμη μου,
η οποία είναι προσωπική.To AquaTerra στα μάτια μου είναι ένα ρολόι που τα κάνει όλα από λίγο.
Επειδή όμως ανοίγεις μεγάλη πόρτα η οποία δε θα σου επιτρέψει να έχεις ένα ρολόι για όλα στη ζωή σου, θεωρώ ότι δε θα σε καλύψει και θα θες να δαπανήσεις τα χρήματά σου και σε άλλα ρολόγια ως ρολογόφιλος, οπότε θεωρώ ότι θα θελήσεις κάποια πιο "ειδικά" ρολόγια.
Το Speedmaster είναι πιο ειδικό ρολόι, σε περιορίζει λίγο στο μπάνιο του καλοκαιριού, αλλά δεν είναι αυτό για το οποίο το πάιρνεις.
Προσωπικά το έχω για καθημερινό και αν δεν το φοράω μου λείπει το κούρδισμα.
Και το Seamaster είναι ένα άψογο ρολόι για αυτά που σου δίνει. Όταν ξεκίνησα και μπήκα στο χόμπι κοίταγα και αγόραζα μόνο καταδυτικά - νομίζω και οι περισσότεροι με αυτά σχολούνται στην αρχή, στη συνέχεια όμως τα γούστα άλλαξαν και μιας που μπήκα στο χόμπι και για καταδυτικά, κολύμπι, βουτιές κλπ, με καλύπτουν και φτηνότερα κομμάτια και λυπάμαι ένα τόσο ακριβό ρολόι να του βγάζω τα μάτια.
Όπως στα αυτοκίνητα κοιτάς και παίρνεις 1 το οποίιο προσπαθείς να τα κάνει όλα από λίγο γιατί είναι ασύμφορο να έχεις πολλά, πχ και το roadster, το 4x4, το coupe, το mini για την πόλη κλπ... το αντίθετο συμβαίνει στα ρολόγια που μπορείς να έχεις αρκετά και επιλέγεις συνήθως πιο ειδικά κομμάτια.