Είναι παντελώς ανούσιο, ή εγώ είμαι μυστήριος που δεν μου αρέσει; Είναι και πανάκριβο.
Το μόνο που μετράει για εμένα,
είναι το πρωτότυπο, που είναι ένα θαύμα σχεδιασμού / εργονομίας. Μοναδικό. Το οποίο με χαρά θα είχα σαν ρολόι στην ..............χμ.
.....συλλογή μου.
Τώρα, όλες οι άλλες παραλλαγές, κάθε τόσο και από ένα,
line στα μαρκετίστικα, - δηλαδή μία βάση, ένα όνομα, και μετά, ............Λερναία Υδρα, - δεν μου λένε τίποτα, δεν αξίζουν τίποτα.
Η Λερναία Ύδρα είναι μυθικό όν με εννέα κεφάλια, το οποίο σκότωσε ο Ηρακλής στον δεύτερο από τους δώδεκα άθλους του.
Η Λερναία Ύδρα ήταν αθάνατη. Ζούσε στην περιοχή Λέρνη - βαλτότοπος που βρίσκεται νότια του Άργους - απ' όπου πήρε και το όνομά της. Σύμφωνα με τον μύθο, όταν ο Ηρακλής έκοβε ένα κεφάλι, έβγαιναν δύο. Μόνο καίγοντάς την πληγή με φωτιά κατάφερε να σταματήσει τον πολλαπλασιασμό και αυτό το κατάφερε με την βοήθεια του ανιψιού του Ιολάου. Το τελευταίο κεφάλι, που ήταν και το κεντρικό κι αθάνατο, το έκοψε και το έθαψε στη γη για να μην ξαναζωντανέψει.
Στην καθημερινή γλώσσα, συνηθίζεται να αποκαλείται "Λερναία Ύδρα"
κάθε περίπτωση εργασίας που παρόλη την προσπάθεια να τελειώσει, παρουσιάζονται νέα δεδομένα που καθυστερούν την περάτωσή της.