0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι πληρώνεις δηλαδη?
Κανενα ρολοι δεν αξιζει τα λεφτα που ζηταει,εχει να κανει με τις μοδες,οταν ο αγοραστης βαρεθει απλα σου γυριζει την πλατη
Συμφωνώ απόλυτα. Ξέρω πολλούς που έχουν γυρίσει τελευταία την πλατη στη rolex λόγω καπελων και έλλειψης.Ακόμα περισσότερους που έχουν γυρίσει την πλάτη στην Ω με τις αηδίες που βγάζει.Τελικά, είναι λίγα τα μοντέλα που κρατάνε τις εταιρείες, τα υπόλοιπα τα βγάζουν για μάρκετινγκ και φαντάζομαι μπαίνουν μέσα.
οΜιλας για την ελληνικη αγορα,ασαν σημειο αναφορας?
Ισραηλινούς και ανθρώπους που πάνε Μύκονο δεν έχω στον κύκλο μου είναι η αλήθεια... Από αυτά που διαβάζω στα φόρουμ πολλοί έχουν ξενερώσει με τα καπέλα και τις ανατιμήσεις που έχουν αρχίσει και κοιτάνε άλλες εταιρείες. Μιλάω για ανθρώπους που έχουν συγκεκριμένα μπάτζετ και τους ενδιαφέρει τι θα δώσουν για ρολόγια. Αν είχα τόσα λεφτά θα έπαιρνα RO δε θα έπαιρνα Rolex. Πάντως τα μισά που κυκλοφορανε στη Μύκονο είναι μαϊμούδες. Τα αληθινά τα έχουν στις θυρίδες...
Παράθεση από: george_ στις Αύγουστος 27, 2019, 20:05:41 μμοΜιλας για την ελληνικη αγορα,ασαν σημειο αναφορας?Διαβάζω και wus. Πολλοί είναι ξενερωμενοι με τις ελλείψεις και τις ανατιμήσεις.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.