Αποστολέας Θέμα: Omega  (Αναγνώστηκε 918346 φορές)

0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Omega
« Απάντηση #5175 στις: Σεπτέμβριος 29, 2019, 21:44:01 μμ »
Γιατι?Δεν εχει κατι αλλο να πει?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5176 στις: Σεπτέμβριος 29, 2019, 21:48:43 μμ »
Δεν μπορώ να τη κατηγορήσω την Ωμέγα για κάτι άλλο πέρα από τα limited. Η συνεισφορά της στο πέρασμα των χρόνων είναι τεράστια, εκσυγχρονίζει συνεχώς τα ρολόγια της, η υποστήριξη της είναι υπαρκτή στο προϊόν , τιμές είναι σχετικό. Μόνο με τα limited πέφτει στα μάτια μου

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5177 στις: Σεπτέμβριος 29, 2019, 21:52:03 μμ »
Δεν μπορώ να τη κατηγορήσω την Ωμέγα για κάτι άλλο πέρα από τα limited. Η συνεισφορά της στο πέρασμα των χρόνων είναι τεράστια, εκσυγχρονίζει συνεχώς τα ρολόγια της, η υποστήριξη της είναι υπαρκτή στο προϊόν , τιμές είναι σχετικό. Μόνο με τα limited πέφτει στα μάτια μου

To speedmaster που πήρες, limited δεν είναι;  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5178 στις: Σεπτέμβριος 29, 2019, 21:55:56 μμ »

Είναι Βαγγέλη ναι...με τα ίδια λεφτά που πήρα αυτό μπορούσα να είχα πάρει καινούργιο,και λίγο πιο φθηνά,το τωρινό του 2019. Με το δικό μου τρόπο σκέψης και με τις δικές μου εμπειρίες κατέληξα σε αυτό που έχω λόγω ιστορικής σημασίας σε συνδυασμό με τα χρήματα.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τα τόσα limited που βγάζει συνεχώς

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5179 στις: Σεπτέμβριος 29, 2019, 22:12:07 μμ »

Είναι Βαγγέλη ναι...με τα ίδια λεφτά που πήρα αυτό μπορούσα να είχα πάρει καινούργιο,και λίγο πιο φθηνά,το τωρινό του 2019. Με το δικό μου τρόπο σκέψης και με τις δικές μου εμπειρίες κατέληξα σε αυτό που έχω λόγω ιστορικής σημασίας σε συνδυασμό με τα χρήματα.

Κάποια από αυτά είναι πολύ όμορφα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5180 στις: Σεπτέμβριος 29, 2019, 22:16:55 μμ »

Κάποια από αυτά είναι πολύ όμορφα...
Εννοείται,και κάποια από αυτά δικαιολογούν το λόγο ύπαρξης τούς απόλυτα. Τα πάρα πολλά μας νευριάζουν λίγο παραπάνω
Πρώτη φορά στο φεγγάρι, δεύτερη φορά, τελευταία φορά, φτιαγμένο από μετεωρίτη φτιαγμένο από πέτρα φεγγαριού φτιαγμένο από ροζ χρυσό ,πρώτη φορά με όχημα,πρώτος αστροναύτης κτλ κτλ κτλ

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος escape_A3

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5181 στις: Σεπτέμβριος 29, 2019, 22:22:46 μμ »
Είναι τουλάχιστον, μωρό.....να λέμε εν έτη 2019 ότι η προσελήνωση από το ανθρώπινο γένος δεν έγινε ποτέ!!!!!!
Πέρα από αυτό το .... γεγονός , θα συμφωνήσω απόλυτα ότι η Ωμέγα το έχει παρακάνει με τις συλλεκτικές εκδόσεις,αλλά μέχρι εκεί. Αυτό το ρολόι αποτελεί ένα προϊόν που έχει χρησιμοποιηθεί για κάτι που καθόρισε το γένος μας. Αν είναι δυνατόν...

Από τη στιγμή, που αμφισβητείται (έντονα εν έτει 2019) η πρώτη προσελήνωση, μπορεί ο οποιοσδήποτε να βγάλει συμπεράσματα, περί του πότε για πρώτη φορά στη σελήνη πχ: ούρησε ο άνθρωπος, κοιμήθηκε ο άνθρωπος, κ.ο.κ.
Κατά την ίδια λογική, αμφισβητώ εάν ήταν και το πρώτο ρολόι.........γνώμη μου.

Εντάξει πέρα από τις θεωρίες κλπ περί φεγγαριού, η αισθητική του ρολογιού δεν επιτρέπει νομίζω να λέμε ότι το απεχθάνεται κάποιος.

Σε τελική δεν φταίει ένα αντικείμενο για κάτι που του προσάπτουν.

Αν σου προκαλεί το moonwatch τέτοια συναισθήματα θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σου για τα ρολεξ.

Απεχθάνομαι το γεγονός να ζητούν τα χρήματά του και να μου δίνουν ένα καντράν, που είναι σαν να το τύπωσαν σε εκτυπωτή.

Στα Rolex απεχθάνομαι (εκτός Daytona) τον «μεγενθυτικό φακό» που μου κοτσάρουν στην ημερομηνία (αν θέλω date), καθώς επίσης και τις τελίτσες στις ώρες, λες και είναι σπυράκια.

Γνώμη μου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5182 στις: Σεπτέμβριος 29, 2019, 22:27:01 μμ »
Φίλε μου όλων οι γνώμες είναι σεβαστές,το ότι διαφωνώ μαζί σου δεν σημαινει οτι δεν μπορώ να συζητήσω και μαζί σου,και εσύ ελπίζω το ίδιο

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5183 στις: Σεπτέμβριος 29, 2019, 22:34:30 μμ »
Φίλε μου όλων οι γνώμες είναι σεβαστές,το ότι διαφωνώ μαζί σου δεν σημαινει οτι δεν μπορώ να συζητήσω και μαζί σου,και εσύ ελπίζω το ίδιο

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε αυτό το θέμα.

Δεν είναι όμορφο, όμως να μην επιτρέπεται (λόγω αισθητικής) σε κάποιον να απεχθάνεται ένα ρολόι, όπως αναφέρθηκε από @WasteG8

Τέλος πάντων. Από τη στιγμή, που είναι θέμα γούστου, απλά κουβέντα κάνω-κάνουμε

Πάντως η αισθητική του moonwatch μου επιτρέπει άνετα να το απεχθάνομαι τόσο, ώστε να μην το αγοράσω...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5184 στις: Σεπτέμβριος 29, 2019, 22:41:50 μμ »

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε αυτό το θέμα.

Δεν είναι όμορφο, όμως να μην επιτρέπεται (λόγω αισθητικής) σε κάποιον να απεχθάνεται ένα ρολόι, όπως αναφέρθηκε από @WasteG8

Ε εντάξει τώρα,θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε όλοι μας να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί στο μυαλό μας και να μην τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς είτε ρωτάμε είτε απαντάμε. Σε τέτοια όμορφα θεματακια πάντα θα υπάρχει λίγο πιο πολύ ένταση. Στο χέρι μας είναι να τα διαχειριστούμε

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5185 στις: Σεπτέμβριος 29, 2019, 22:57:53 μμ »
Βεβαίως!

Οι πλειονότητα των συζητήσεων, όμως νομίζω αφορούν στο εάν θα αγοράζαμε ποτέ κάποιο συγκεκριμένο ρολόι και ελπίζω ότι δεν αερολογούμε, όπως για παράδειγμα « ωραία η Ferrari αλλά μου τσαλακώνει το πουκάμισο η ζώνη ασφαλείας».

Με βάση, λοιπόν, έστω και της μικρής πιθανότητας να αγοράσω κάποιο ρολόι, παρακολουθώ το φόρουμ και όταν αναφέρομαι σε ρολόγια τέτοιας χρηματικής αξίας, είμαι απόλυτα κατασταλαγμένος για το τι ακριβώς μου αρέσει.

Από κει και πέρα, στη σφαίρα του «κουβέντα να γίνεται», ναι οκ....ωραίο ρολόι το moon. Από την τσέπη μου πάντως δεν πρόκειται να βγουν τα χρήματα, που ζητάνε.

Θέλω να ελπίζω-και αυτό έχω καταλάβει- ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα, γράφουμε απόψεις με βάση την (έστω και την παραμικρή) πιθανότητα να αγόραζαν το εκάστοτε ρολόι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5186 στις: Σεπτέμβριος 29, 2019, 23:00:37 μμ »
Ουτε εγω θα αγοραζα ενα κουρδιστο ρολοι,για καθε μερα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5187 στις: Σεπτέμβριος 29, 2019, 23:15:55 μμ »
Εγώ πάντως το κουρδιζω όχι μόνο κάθε ημέρα αλλά και κάθε μέρα την ίδια ώρα ώστε να πετυχαίνω τη καλύτερη δυνατή χρονομετρια...
Και κάθε μα κάθε φορά που το κάνω σε αυτές τις λίγες ημέρες που έχω το ρολόι.... κρυφά χωρίς να με δει κάποιος το γυρνάω ανάποδα.... χαμογελάω σαν ... συνήθης ύποπτος και το ξαναφοραω υπερευτυχισμενος...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5188 στις: Σεπτέμβριος 29, 2019, 23:29:39 μμ »

Πάντως η αισθητική του moonwatch μου επιτρέπει άνετα να το απεχθάνομαι τόσο, ώστε να μην το αγοράσω...

Φίλε μου καλά κάνεις και βεβαίως έχεις το δικαίωμα να απεχθανεσαι ότι θέλεις.  Είτε είναι αυτό το moonwatch είτε η Μόνικα Μπελούτσι είτε μια Ferrari.

Επειδή όμως ξέρω τι γράφω και πως το γράφω, ποτέ δεν είπα ότι δεν σου επιτρέπεται να απεχθανεσαι το ρολόι, είπα ότι η αισθητική του ρολογιού είναι τέτοια που δεν επιτρέπει σε κάποιον να το απεχθάνεται. Λέω απλά την γνώμη μου για το ρολόι.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά.

Πάντως στο προκείμενο, εγώ θα επιμείνω ότι άλλο πράγμα δεν μου αρέσει κάτι και άλλο το απεχθάνομαι.

Τέλος νομίζω το τελευταίο πράγμα που κάνουν εδώ είναι να σχολιάζουν μόνο ρολόγια που μπορούν ή θέλουν να αγοράσουν.

Ο λάτρης του ρολογιού δεν βλέπει την τιμή στα ρολόγια οπως ένας petrolhead δεν παίρνει περιοδικά και χαζεύει βιντεάκια για 1000αρια σουπερμινι και μικρομεσαία 1600...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5189 στις: Σεπτέμβριος 29, 2019, 23:35:59 μμ »

Φίλε μου καλά κάνεις και βεβαίως έχεις το δικαίωμα να απεχθανεσαι ότι θέλεις.  Είτε είναι αυτό το moonwatch είτε η Μόνικα Μπελούτσι είτε μια Ferrari.

Επειδή όμως ξέρω τι γράφω και πως το γράφω, ποτέ δεν είπα ότι δεν σου επιτρέπεται να απεχθανεσαι το ρολόι, είπα ότι η αισθητική του ρολογιού είναι τέτοια που δεν επιτρέπει σε κάποιον να το απεχθάνεται. Λέω απλά την γνώμη μου για το ρολόι.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά.

Πάντως στο προκείμενο, εγώ θα επιμείνω ότι άλλο πράγμα δεν μου αρέσει κάτι και άλλο το απεχθάνομαι.

Τέλος νομίζω το τελευταίο πράγμα που κάνουν εδώ είναι να σχολιάζουν μόνο ρολόγια που μπορούν ή θέλουν να αγοράσουν.

Ο λάτρης του ρολογιού δεν βλέπει την τιμή στα ρολόγια οπως ένας petrolhead δεν παίρνει περιοδικά και χαζεύει βιντεάκια για 1000αρια σουπερμινι και μικρομεσαία 1600...
Κλάρκσον φορ εβερ

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions