Κύριε Γιώργο, μην αδικείτε τον εαυτό σας...παρατηρώ (βάσει του αριθμού μηνυμάτων) ότι έχετε μεγάλη σε αυτό το φόρουμ και θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να απομονωνετε 5 λέξεις από ένα μεγαλύτερο μήνυμα που έγραψα.
Δεν πειράζει. Για να σας βοηθήσω να κοιτάξετε το δάσος και όχι το δέντρο, θα επαναλάβω, αυτά που έγραψα...έτσι λοιπόν, έγραψα ότι, για πολλούς (περιλαμβάνονται πολύ προσωπικοί) λόγους, το απεχθάνομαι. Θεωρώ, ότι είναι φυσιολογικό πολλά πράγματα στη ζωή του κάποιος μπορεί να τα απεχθάνεται. Συμφωνείτε ή όχι; Θα με ενδιέφερε η άποψης σας
Με εντυπωσιάζει η χρήση της λέξης "απεχθάνομαι". Η ετυμολογία είναι
απεχθάνομαι ---> αρχαία ελληνική ἀπεχθάνομαι (είμαι μισητός), στην ελληνιστική σημασία (μισώ) < ἀπεχθής < ἀπό + ἔχθος, --->νιώθω έντονα αρνητικά συναισθήματα για κάτι ή κάποιον που δεν μου αρέσει ή απορρίπτω.
Αλλο δεν μου αρέσει, δεν το προτιμώ, δεν το επιλέγω, δεν με έλκει , και άλλο το "απεχθάνομαι".
Φυσικά, απόλυτο δικαίωμά σου, αν έχεις και κάποιους λόγους, αλλά και χωρίς αυτούς, απλώς είπα μήπως είχε γίνει λάθος στην χρήση της λέξης.
Κατα τα λοιπά, νομίζω ότι δεν απομόνωσα 5 λέξεις ( κίτρινος τύπος
) για να σε ........κατηγορήσω. Δεν είμαι ούτε κατήγορος, ούτε δικαστής, ουτε αλάνθαστος. Εχω και εγώ απόψεις, μέχρι μίσος φθάνω, αλλά για έμψυχα, που έχουν νόηση. Οχι σε αντικείμενα.
Απλώς, και σαν μηχανικός, αντιλαμβάνομαι ότι το Ω είναι ένα υποδειγμα εργονομίας, από design θεωρώ, και το έχω πεί πολλές φορές, αν δεν υπήρχε έπρεπε να κατασκευαστεί, και να δηλώσω ότι μου αρέσει. Απλώς, δεν κολλαγε στον τρόπο ζωής μου.
Και έφερα τα παραδείγματα, σαν δημιουργήματα πνεύματος που θαυμάζει κατα πλειοψηφία ο κόσμος όλος. Λογικό είναι να υπάρχουν και κάποιοι που δεν συμφωνούν.
Ελπίζω να σε κάλυψα, ουδεμία πρόθεση να σου αλλάξω τις απόψεις έχω.