Αποστολέας Θέμα: Omega  (Αναγνώστηκε 918283 φορές)

0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vlzetko

• Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Omega
« Απάντηση #5205 στις: Σεπτέμβριος 30, 2019, 17:17:21 μμ »
Με την ευκαιρία να πω και γω πως το συγκεκριμένο μοντέλο δε μου αρέσει καθόλου. (και ποιος χέστηκε θα μου πείτε και θα χετε και δίκιο  ;D )

Δε θα ήθελα να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, αλλά δεν είναι και ύβρις το να μη μας αρέσει ένα προιόν, ακόμη και αν αυτό είναι "iconic" και δε συμμαζεύεται. Το γεγονός ότι κάτι έχει ιστορική αξία δε σημαίνει ότι πρέπει σώνει και καλά να μας ικανοποιεί στυλιστικά/αισθητικά κλπ.

Το γεγονός ότι ένα ρολόι/καπέλο/ρούχο/σώβρακο ή δεν ξέρω και γω τι χρησιμοποιήθηκε σε μια ιστορική για την ανθρωπότητα στιγμή και μετά αναφέρεται, ειδικά τόσα χρόνια μετά, καλώς ή κακώς είναι απλώς marketing.

Ζητώ συγνώμη για το off-topic μου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5206 στις: Σεπτέμβριος 30, 2019, 17:20:21 μμ »
Με την ευκαιρία να πω και γω πως το συγκεκριμένο μοντέλο δε μου αρέσει καθόλου.

Δε θα ήθελα να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, αλλά δεν είναι και ύβρις το να μη μας αρέσει ένα προιόν, ακόμη και αν αυτό είναι "iconic" και δε συμμαζεύεται. Το γεγονός ότι κάτι έχει ιστορική αξία δε σημαίνει ότι πρέπει σώνει και καλά να μας ικανοποιεί στυλιστικά/αισθητικά κλπ.

Το γεγονός ότι ένα ρολόι/καπέλο/ρούχο/σώβρακο ή δεν ξέρω και γω τι χρησιμοποιήθηκε σε μια ιστορική για την ανθρωπότητα στιγμή καλώς ή κακώς είναι απλώς marketing.

Ζητώ συγνώμη για το off-topic μου.
Επίσης χρησιμοποιήθηκε για να σώσει τις ζωές όλου του πληρώματος της αποστολής Apollo
 Αμφιβάλλω αν έβαλαν τις ζωές τους και την αποστολή σε κίνδυνο για να πουλήσει η Ωμέγα.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vlzetko

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5207 στις: Σεπτέμβριος 30, 2019, 17:22:44 μμ »
Δεν είπα ότι τότε ήταν μάρκετινγκ (μπορεί και να ταν δεν ξέρω), αλλά ότι ΤΩΡΑ μετα από τόσα χρόνια δεν είναι είναι κάτι άλλο παρά μάρκετινγκ.

Γενικώς σε κάθε κλάδο, οι εταιρείες θα προσπαθήσουν να μαρκετάρουν με κάθε τρόπο. Είτε ότι το τάδε το φοράει ο Χ, είτε ότι αυτό πρωτοχρησιμοποιήθηκε εκεί και πάει λέγοντας. Εμείς ως αγοραστές έχουμε σχεδόν την ανάγκη τέτοιων αφηγημάτων για να ταυτιστούμε με τέτοια προιόντα.

Στα ρολόγια αυτό γίνεται συνεχώς, ακόμα και σε ευτελείς κατηγορίες σε σχέση με το moonwatch. Άλλος θα πάρει το CASIO DW-5600 επειδή το 80φέυγα ήταν NASA approved και χρησιμοποιηθηκε σε αποστολές και αυτό, άλλος θα πάρει το MDV-106 επειδή το φοράει ο Bill Gates, άλλος θα πάρει το Citizen NY0040 επειδή το χρησιμοποιούσαν οι Ιταλικές ειδικές δυνάμεις κλπ.

Για κάθε προφίλ και για κάθε βαλάντιο υπάρχει και το ανάλογο μάρκετινγκ το οποίο θα σε κρατά στην καταναλωτική λούπα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5208 στις: Σεπτέμβριος 30, 2019, 17:28:48 μμ »
Δεν είπα ότι τότε ήταν μάρκετινγκ (μπορεί και να ταν δεν ξέρω), αλλά ότι ΤΩΡΑ μετα από τόσα χρόνια δεν είναι είναι κάτι άλλο παρά μάρκετινγκ.
Ειλικρινά τώρα γράφεις μέσα σε παρένθεση μπορεί καί να ήταν δεν ξέρω;;
Πως μπορεί κάποιος να κάνει διάλογο όταν αμφισβητείται η αλήθεια; Με τι βάση θα συζητήσουμε; Με θεωρίες;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vlzetko

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5209 στις: Σεπτέμβριος 30, 2019, 17:48:41 μμ »
To έγραψα γιατί δεν έχω ασχοληθεί και όντως δεν γνωρίζω.

Σχολίασα εντελώς διαφορετικό πράγμα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giuseppe Busso

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5210 στις: Σεπτέμβριος 30, 2019, 17:52:05 μμ »
Ο λάτρης του ρολογιού δεν βλέπει την τιμή στα ρολόγια οπως ένας petrolhead δεν παίρνει περιοδικά και χαζεύει βιντεάκια για 1000αρια σουπερμινι και μικρομεσαία 1600...

Γιατί;

τι διαβάζουμε μωρέ;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου»

Αποσυνδεδεμένος escape_A3

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5211 στις: Σεπτέμβριος 30, 2019, 22:42:53 μμ »
Επίσης χρησιμοποιήθηκε για να σώσει τις ζωές όλου του πληρώματος της αποστολής Apollo
 Αμφιβάλλω αν έβαλαν τις ζωές τους και την αποστολή σε κίνδυνο για να πουλήσει η Ωμέγα.

Έλεγα, ότι θα κρατηθώ και δεν θα γράψω άλλο, επειδή ήδη ήμουν πολύ σαφής στα προηγούμενα-λίγα-ποστ, αλλά διαβάζοντας το δικό σου...

....και κατ´επέκταση, βάσει της λογικής σου (την οποία σέβομαι) έσωσε ολόκληρη την ανθρωπότητα, αφού βοήθησε την επέκτασή της σε άλλους πλανήτες και γαλαξίες.
Και κατά κάποιο τρόπο, έβαλε το λιθαράκι, για την πρόσφατη ανακάλυψη της μαύρης τρύπας.

Θα ήθελα να πω κι άλλα,για να ευθυμήσουμε, αλλά θα παρεξηγηθώ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5212 στις: Σεπτέμβριος 30, 2019, 22:47:46 μμ »

Έλεγα, ότι θα κρατηθώ και δεν θα γράψω άλλο, επειδή ήδη ήμουν πολύ σαφής στα προηγούμενα-λίγα-ποστ, αλλά διαβάζοντας το δικό σου...

....και κατ´επέκταση, βάσει της λογικής σου (την οποία σέβομαι) έσωσε ολόκληρη την ανθρωπότητα, αφού βοήθησε την επέκτασή της σε άλλους πλανήτες και γαλαξίες.
Και κατά κάποιο τρόπο, έβαλε το λιθαράκι, για την πρόσφατη ανακάλυψη της μαύρης τρύπας.

Θα ήθελα να πω κι άλλα,για να ευθυμήσουμε, αλλά θα παρεξηγηθώ. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Φίλε μου δεν έχω πρόβλημα να μου πείς ότι γουστάρεις μπορώ είτε να απαντήσω κατάλληλα είτε να μην απαντήσω. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ μιλάω με γεγονότα. Τώρα αν εσύ βλέπεις μαύρες τρύπες και ανθρωποτητες, μαγκιά σου .
Αν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν έγινε αυτό που έγραψα , κάντο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος escape_A3

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5213 στις: Σεπτέμβριος 30, 2019, 22:53:40 μμ »
Με έπεισες...αφού γύρισαν όλοι τους πίσω ζωντανοί, είναι καλό ρολόι.

Θα άπω αύριο να πάρω την συλλεκτική έκδοση του 3 τριμήνου ´19
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5214 στις: Σεπτέμβριος 30, 2019, 22:57:40 μμ »

Σου εύχομαι ολόψυχα καλορίζικο και να το χαρείς...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #5215 στις: Σεπτέμβριος 30, 2019, 23:39:06 μμ »

Φίλε μου από περιέργεια....  τι ρολόγια έχεις...?!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5216 στις: Σεπτέμβριος 30, 2019, 23:58:54 μμ »
Εγώ πάντως το κουρδιζω όχι μόνο κάθε ημέρα αλλά και κάθε μέρα την ίδια ώρα ώστε να πετυχαίνω τη καλύτερη δυνατή χρονομετρια...
Και κάθε μα κάθε φορά που το κάνω σε αυτές τις λίγες ημέρες που έχω το ρολόι.... κρυφά χωρίς να με δει κάποιος το γυρνάω ανάποδα.... χαμογελάω σαν ... συνήθης ύποπτος και το ξαναφοραω υπερευτυχισμενος...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Σε καλό δρόμο είσαι!
Τώρα που θα δροσίσει βάλτου κανένα ΝΑΤΟ η’ λουράκι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5217 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 00:01:30 πμ »
Εγώ πάντως το κουρδιζω όχι μόνο κάθε ημέρα αλλά και κάθε μέρα την ίδια ώρα ώστε να πετυχαίνω τη καλύτερη δυνατή χρονομετρια...
Και κάθε μα κάθε φορά που το κάνω σε αυτές τις λίγες ημέρες που έχω το ρολόι.... κρυφά χωρίς να με δει κάποιος το γυρνάω ανάποδα.... χαμογελάω σαν ... συνήθης ύποπτος και το ξαναφοραω υπερευτυχισμενος...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Σε καλό δρόμο είσαι!
Τώρα που θα δροσίσει βάλτου κανένα ΝΑΤΟ η’ λουράκι.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Χαχαχαχαχα σε ευχαριστώ Γκρεγκ, Γρηγόρης να υποθέσω... Και εσένα κουκλί φίλε...,ρε συ δεν ξέρω γιατί κολλάω να του βγάλω το μπρασελέ,μου φαίνεται ότι δεν θα του πηγαίνει τίποτα άλλο

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #5218 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 00:10:30 πμ »
Χαχαχαχαχα σε ευχαριστώ Γκρεγκ, Γρηγόρης να υποθέσω... Και εσένα κουκλί φίλε...,ρε συ δεν ξέρω γιατί κολλάω να του βγάλω το μπρασελέ,μου φαίνεται ότι δεν θα του πηγαίνει τίποτα άλλο

Βασικά στο Moonwatch ότι και να βάλεις θα πηγαίνει. Εχει κάτι στο σχέδιο και στο σχήμα (ίσως) της κάσας που και μια λωρίδα αλουμινόχαρτο να βάλεις, πάλι θα φαίνεται ότι ήταν φτιαγμένο γιαυτο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #5219 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 00:19:53 πμ »
Στο moon ταιριάζουν τα πάντα...  nato σε ότι χρώμα θες...  καφέ δέρμα στυλ ράλι με τρύπες για πιο σπορ..  μαύρος κροκόδειλος με μπουκλα και αυτομάτως μετατρέπεται σε dress...  καλά για το μπρασελε δεν το συζητάω..! Το ρολόι δεν είναι τυχαία στην κορυφή..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions