Αποστολέας Θέμα: Omega  (Αναγνώστηκε 918332 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Omega
« Απάντηση #5220 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 00:24:19 πμ »
Χαχαχαχαχα σε ευχαριστώ Γκρεγκ, Γρηγόρης να υποθέσω...

Ο Γρηγόρης είναι αδελφός, και άμα βάλει τα ρολόγια που έχουν περάσει από τα χέρια του, ή και αυτά που έχει ακόμα, ( είναι καιρός, δεν ξέρω τι έχει κρατήσει   ::) ), κάποιοι εδώ, άπιστοι Θωμάδες, που προσπαθούν να μας πουν ότι η Αμερική είναι στην προέκταση της Αττικής οδού,  θα κάνουν μετάνοιες .

Αν ο Γρηγόρης έχει Ω moon,  ;) δεν απαιτείται άλλη επιβεβαίωση της αναμφισβήτητης προσωπικότητας και αξίας του Ω.  ;D 

Α, και με την ευκαιρία.  ;D Μόλις έμαθα ότι η γή δεν είναι επίπεδη,  :-[ και , άκου φίλε μου, απίστευτα πράγματα, ............γυρίζει  ???

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #5221 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 00:31:13 πμ »
Στο moon ταιριάζουν τα πάντα...  nato σε ότι χρώμα θες...  καφέ δέρμα στυλ ράλι με τρύπες για πιο σπορ..  μαύρος κροκόδειλος με μπουκλα και αυτομάτως μετατρέπεται σε dress...  καλά για το μπρασελε δεν το συζητάω..! Το ρολόι δεν είναι τυχαία στην κορυφή..!

Με την άδειά σου να συμπληρώσω, ότι ίσως είναι και το μοναδικό ρολόι, που μπορείς να φοράς με οιαδήποτε αμφίεση, και αλλάζοντας λουράκια, σε όλες τις δραστηριότητες, και απλώς να είσαι πάντα "εντός".

Από αγώνες, μέχρι ...........ότι νά' ναι. Εξαιρούνται οι "υγρές" δραστηριότητες / καταστάσεις.  ;)

Χώρια, που έλκεις στα σίγουρα τα βλέματα αυτών που ξέρουν, αυτών που θαυμάζουν. Ποιός ρολογόφιλος θα το δεί και δεν θα αντιδράσει θετικά ?

Λες να ισχύει το "Κράζεις ? Θαυμάζεις  :D :D :D"

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5222 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 00:41:43 πμ »
Γιώργο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Το σίγουρο είναι ότι αν έπρεπε να κρατήσω ένα ρολόι μόνο ,αυτό θα ήταν το Moon και ας μην φοραγα ρολοι στην θάλασσα.Θα ήθελα να ήταν αυτό που θα αφήσω στην κόρη μου (όχι στον γαμπρό μου!).
Πριν από λίγο καιρό ήρθε στην δουλειά μια καινούργια συνάδελφος και φόραγε αυτό στο χέρι της.......του μπαμπά της!!!

Όπως καταλαβαίνεις....τα λόγια είναι περιττά! Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι ξέρει τι φοράει!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5223 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 00:49:05 πμ »
Γιώργο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Το σίγουρο είναι ότι αν έπρεπε να κρατήσω ένα ρολόι μόνο ,αυτό θα ήταν το Moon και ας μην φοραγα ρολοι στην θάλασσα.Θα ήθελα να ήταν αυτό που θα αφήσω στην κόρη μου (όχι στον γαμπρό μου!).
Πριν από λίγο καιρό ήρθε στην δουλειά μια καινούργια συνάδελφος και φόραγε αυτό στο χέρι της.......του μπαμπά της!!!

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Όπως καταλαβαίνεις....τα λόγια είναι περιττά! Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι ξέρει τι φοράει!!!
Ασσυληπτο να φοράει γυναίκα αυτό το κομμάτι στο χέρι τής...δεν το λέω μειονεκτικά,απλά είναι πολύ πολύ δύσκολο σε γυναίκα να βρει speedmaster αυτής της ηλικίας κιόλας. Μπράβο τής.
Από κοντά να την έχεις Γρηγόρη

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #5224 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 00:49:32 πμ »
Εγώ νομίζω ότι για να εκτιμηθούν κάποια ρολογια όπως το moon χρειάζεται μια κάποια..   "ωριμότητα" πάνω στο αντικείμενο να το πω...? Δεν ξέρω!! Θυμάμαι ότι στα 18 μου το speedmaster δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.. Επίσης εάν την ίδια περίοδο μου έδειχνες ένα Cartier ας πούμε.. θα σου έλεγα τι είναι τούτο..?! Όλα στην ώρα τους...  το κλασσικό είναι αναλλοίωτο στον χρόνο...  αυτή είναι η αξία του speedmaster..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #5225 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 00:52:10 πμ »
Που να το είχα κιόλας το ρολόι...!   :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5226 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 00:52:11 πμ »
Χαχαχαχαχα σε ευχαριστώ Γκρεγκ, Γρηγόρης να υποθέσω...

Ο Γρηγόρης είναι αδελφός, και άμα βάλει τα ρολόγια που έχουν περάσει από τα χέρια του, ή και αυτά που έχει ακόμα, ( είναι καιρός, δεν ξέρω τι έχει κρατήσει   ::) ), κάποιοι εδώ, άπιστοι Θωμάδες, που προσπαθούν να μας πουν ότι η Αμερική είναι στην προέκταση της Αττικής οδού,  θα κάνουν μετάνοιες .

Αν ο Γρηγόρης έχει Ω moon,  ;) δεν απαιτείται άλλη επιβεβαίωση της αναμφισβήτητης προσωπικότητας και αξίας του Ω.  ;D 

Α, και με την ευκαιρία.  ;D Μόλις έμαθα ότι η γή δεν είναι επίπεδη,  :-[ και , άκου φίλε μου, απίστευτα πράγματα, ............γυρίζει  ???
Το ξέρεις Γιώργο ότι είναι της μόδας ένα κίνημα πού υποστηρίζει ότι η γη είναι επίπεδη;;; Μιλάμε απλά tragic..
Η όπως στην Αμερική σε κάποιες πολιτείες έχουν επιλέξει να μην διδάσκουν την εξελικτική βιολογία αλλά τη θρησκευτική...
Και μετά λέμε εμείς για ρολόγια...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5227 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 00:52:41 πμ »
Που να το είχα κιόλας το ρολόι...!   :D
Είμαι σίγουρος Φάνη θα είναι η επόμενη σού αγορά

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #5228 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 01:26:49 πμ »

Από αυτό, θα πρέπει να βρείς αριθμούς σειράς, γιατί είναι pre-moon, και μπορεί να είναι από τις σειρές που πήραν και οι "σκηνοθέτες" για να γυρίσουν την ταινία.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος actus

• Members+
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5229 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 14:37:36 μμ »
Από αυτό, θα πρέπει να βρείς αριθμούς σειράς, γιατί είναι pre-moon, και μπορεί να είναι από τις σειρές που πήραν και οι "σκηνοθέτες" για να γυρίσουν την ταινία.  ;)

Νομίζω δεν είναι pre-moon Γιώργο. Το Ω στο καντράν είναι τυπωμένο και όχι applied. Μάλιστα η γραμματοσειρά με κάνει να πιστεύω ότι είναι 145.022, παραγωγή 1969-1988, το πρώτο με την 861 μηχανή.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5230 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 16:00:48 μμ »
Το συγκεκριμένο είναι don! οπότε ,αν και δεν ασχολούμαι για να τα ξέρω καλά τα speedmaster ,πρεπει να ειναι πριν του 70.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος actus

• Members+
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5231 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 17:00:45 μμ »
Το συγκεκριμένο είναι don! οπότε ,αν και δεν ασχολούμαι για να τα ξέρω καλά τα speedmaster ,πρεπει να ειναι πριν του 70.

Σωστός! Άρα μάλλον 145.022-69 είναι, εκτός αν έχει αλλαχθεί το καντράν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5232 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 18:28:24 μμ »

Το 'χει γρατζανισμένο. Δεν θα έχει και το original λουράκι. Θα έχει και καμιά 20ετία να του κάνει service.
Πες της μπορώ να της δώκω... 5 τάλαρα. Και τα έξοδα αποστολής δικά της  8) 8) 8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος w@tcher

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5233 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 18:34:26 μμ »

Ρε φίλε στη σκεψη μου είσαι...

Ο μόνος λόγος που σκεφτόμουν να μην πάρω το moon είναι γιατί αμ το αφήσω στην κοράκλα μου αν θα της κάνει στον καρπό μιας που είναι 42mm.

Ευχαριστώ για το feedback!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Απόστολος.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #5234 στις: Οκτώβριος 01, 2019, 22:31:09 μμ »

Γρηγόρη και λοιποί,  ;)

Ειχα εντοπίσει και εγώ ένα τέτοιο, σε τραγική κατάσταση αλλά σε πλήρη λειτουργία, από έναν γνωστό μου από παιδικής ηλικιας. Και το έιχα αναρτήσει και εδώ.

Να και οι φωτό  :)

Θυμήθηκα το καπάκι του.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.