Δυστυχώς παρατηρώ, ότι στις μέρες μας, αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, ο αριθμός των ανθρώπων, οι οποίοι για διάφορους (τους γνωστούς που χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη κοινωνία) λόγους, "φορούν" παρωπίδες, αφού μεταξύ άλλων, είτε δεν κάνουν τον κόπο να διαβάσουν λέξη προς λέξη ένα κείμενο, με αποτέλεσμα να βγάζουν λάθος συμπέρασμα, επί του νοήματος του κειμένου, είτε δεν έχουν την πνευματική δύναμη (το κουράγιο εννοώ για να μην παρεξηγηθώ) να εξετάσουν και να αναλύσουν μια αντίθετη (προς τη δικιά τους) άποψη, η οποία, πιθανώς, αμφισβητεί κάποια δεδομένα.
Εν προκειμένω και για να βοηθήσω για άλλη μια φορά, να μπουν τα γραφόμενά μου στη σωστή θέση, όσο αφορά το δικό μου αρχικό πόστ, επαναλαμβάνω ότι
αμφισβητώ (το έγραψα ως προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν) την
πρώτη φορά, που πάτησε ο άνθρωπος στην σελήνη και κατ'επέκταση το πρώτο ρολόι, την πρώτη ούρηση, κ.ο.κ.
Όχι, το εάν πήγαμε ή όχι ποτέ στη σελήνη, για το οποίο βλέπω, ότι συνεχίζεται ο αντίλογος. Παρόλ'αυτά, για να "σηκώσω το γάντι" από αυτό το διαφορετικό σημείο (αναφερόμενος γενικότερα περί συνομωσιών) , θα αναφέρω, ότι η αντίληψη του "κοινού" πληθυσμού, του οποίου είμαι και εγώ μέρος, δεν δύναται να επεξεργαστεί και να αφομοιώσει αρκετά δεδομένα, που υπάρχουν και συντελούν, το περιβάλλον και την κοινωνία μας.
ΥΓ: επίσης έννοιες, όπως #ΤΑΠΑ
σε μια συζήτηση-ανταλλαγή απόψεων, ενισχύουν τα γραφόμενά μου, της πρώτης παραγράφου αυτού του ποστ.