Giorgos_I και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α, βλέπω στο ινστα έχεις πραμα Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2 εβδομάδες μετά την αγορά πρόσεξα ότι το πίπ ήταν μπλέ αντί πράσινο. Επικοινώνησα με την SWATCH HELLAS και θέλανε να τους στείλω το ρολόι για επιδιόρθωση. Τους απάντησα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να στείλω καινούριο ρόλοι για επιδιόρθωση. Τους είπα ότι ήθελα καινούριο ρολόι. Μου απάντησαν "Αποκλείεται". Μετά από 2 email στην Ελβετία και 2 εβδομάδες είχα καινούριο ρολόι με πράσινο πίπ.
Παράθεση από: ObieMan στις Νοέμβριος 20, 2019, 11:59:36 πμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 20, 2019, 11:57:31 πμΠαράθεση από: ObieMan στις Νοέμβριος 20, 2019, 11:49:56 πμ2 εβδομάδες μετά την αγορά πρόσεξα ότι το πίπ ήταν μπλέ αντί πράσινο. Επικοινώνησα με την SWATCH HELLAS και θέλανε να τους στείλω το ρολόι για επιδιόρθωση. Τους απάντησα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να στείλω καινούριο ρόλοι για επιδιόρθωση. Τους είπα ότι ήθελα καινούριο ρολόι. Μου απάντησαν "Αποκλείεται". Μετά από 2 email στην Ελβετία και 2 εβδομάδες είχα καινούριο ρολόι με πράσινο πίπ.Ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει .......................(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τι σου θυμίζει; Εισαι "φρέσκος" και δεν ξέρεις.Μας πήρε νερό ένα Ω πριν πολλά χρόνια, και καταστράφηκε. 2 μηνών ρολόι. Ουτε την επισκευή δεν ανέλαβαν. Αλλά τότενες, δεν είχαμε e-mails. Ενα TELEX είχαμε και αλληλογραφία. Και είμασταν μικροί και άπειροι στο να διεκδικήσουμε. Και την φάγαμε. Και πήραμε,..............άλλο ρολόι, αξιόπιστης μάρκας.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 20, 2019, 11:57:31 πμΠαράθεση από: ObieMan στις Νοέμβριος 20, 2019, 11:49:56 πμ2 εβδομάδες μετά την αγορά πρόσεξα ότι το πίπ ήταν μπλέ αντί πράσινο. Επικοινώνησα με την SWATCH HELLAS και θέλανε να τους στείλω το ρολόι για επιδιόρθωση. Τους απάντησα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να στείλω καινούριο ρόλοι για επιδιόρθωση. Τους είπα ότι ήθελα καινούριο ρολόι. Μου απάντησαν "Αποκλείεται". Μετά από 2 email στην Ελβετία και 2 εβδομάδες είχα καινούριο ρολόι με πράσινο πίπ.Ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει .......................(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τι σου θυμίζει;
Παράθεση από: ObieMan στις Νοέμβριος 20, 2019, 11:49:56 πμ2 εβδομάδες μετά την αγορά πρόσεξα ότι το πίπ ήταν μπλέ αντί πράσινο. Επικοινώνησα με την SWATCH HELLAS και θέλανε να τους στείλω το ρολόι για επιδιόρθωση. Τους απάντησα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να στείλω καινούριο ρόλοι για επιδιόρθωση. Τους είπα ότι ήθελα καινούριο ρολόι. Μου απάντησαν "Αποκλείεται". Μετά από 2 email στην Ελβετία και 2 εβδομάδες είχα καινούριο ρολόι με πράσινο πίπ.Ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει .......................(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολύ ωραία ρολογια! Καλως ήρθες!!Μονο Ω προτιμάς? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 20, 2019, 12:29:20 μμΑ, βλέπω στο ινστα έχεις πραμα Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕμείς, δεν βλέπουμε, γιατί μας αποκλείει.
Παράθεση από: ObieMan στις Νοέμβριος 20, 2019, 11:49:56 πμ2 εβδομάδες μετά την αγορά πρόσεξα ότι το πίπ ήταν μπλέ αντί πράσινο. Επικοινώνησα με την SWATCH HELLAS και θέλανε να τους στείλω το ρολόι για επιδιόρθωση. Τους απάντησα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να στείλω καινούριο ρόλοι για επιδιόρθωση. Τους είπα ότι ήθελα καινούριο ρολόι. Μου απάντησαν "Αποκλείεται". Μετά από 2 email στην Ελβετία και 2 εβδομάδες είχα καινούριο ρολόι με πράσινο πίπ.Άλλη μια φορά που η Swatch Hellas drops the ball που λένε και στο χωριό μου.
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 20, 2019, 12:29:20 μμΑ, βλέπω στο ινστα έχεις πραμα Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒάλε και εδώ φωτογραφίες για εμάς που δεν έχουμε Insta!
Είναι πολλές φίλε! Δεν χρειάζεται να έχεις Ινστα για να ανοίξεις τον σύνδεσμο.
Παράθεση από: ObieMan στις Νοέμβριος 20, 2019, 14:06:04 μμΕίναι πολλές φίλε! Δεν χρειάζεται να έχεις Ινστα για να ανοίξεις τον σύνδεσμο.Δεν ξέρω αν είναι καινούριο φρούτο αλλά μου ζητάει να κάνω λογαριασμό για να δω παραπάνω από 7-8 φωτό.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.