Ας δεχτουμε οτι το σαμπ ειναι ανωτερο ποιοτικα...Τη διαφορα τιμης βλεπω δε σχολιαζει κανεις...Και δε θα μιλησω για το χαλκ που μονο τρελος θα δωσει τα 12χιλ!!!!! που περιπου ζητανε...
Ας πουμε για το απλο σαμπ με ημερομηνια που κανει 8 και το po 4 χιλ...
Αυτη η διαφορα τιμης δικαιολογει την οποια διαφορα ποιοτητας?
Ουτε για αστειο.Γιατι παντα στην επιλογη παρομοιων αγαθων μπαινει και ο παραγοντας ποιοτητα/τιμη.
Και μη μου αρχισετε τα δε χανει την αξια κλπ κλπ.Γιατι αν προβλεπει καποιος το μελλον ας αγορασει καμμια μετοχη κανα ακινητο και παει λεγοντας...Περισσοτερα θα βγαλει
Τα ρολογια για τους περισσοτερους ειναι το χομπι μας οχι επενδυση...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχοντας εμπειρία και από τις δύο κατασκευαστικές, θα σου πω απερίφραστα, ΝΑΙ, αξίζει η διαφορά τιμής, ( .....αν και θεωρητικά δεν δικαιολογείται το premium, μούρη πουλάνε ), γιατί η διαφορά στην ποιότητα του πακέτου, είναι σημαντική και διαχρονική.
Και δεν αναφέρομαι ΠΟΤΕ στην πιθανή αξία μελλοντικής μεταπώλησης, γιατί όπως είπες, από αγάπη τα αγοράζουμε, όχι για επενδυση.
Οπως είπε και ο Sir Frederick Henry Royce,
The quality will remain long after the price is forgotten..
Και δεν μου το είπε η κουμπάρα της Μαρίας, της ξαδέλφης της Κατερίνας που έχει την ΕΒΓΑ της γειτονιάς.
Το ζώ, τα τελευταία ......
........
....., πολλά-πολλά χρόνια. Και σε συνθήκες που οι ανταγωνιστές, δύσκολα επιβιώνουν.
Σημείωσε, ότι έχω και ένα SEIKO από το 1978, και γνωρίζω
Και CITIZEN απο το 1987. Και Swatch, και ......, και........