0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexandros00 στις Νοέμβριος 26, 2019, 08:10:33 πμΑπό κάτω δεν έχουν κρύσταλλο ζαφείρι...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣωστός, έχεις δικιο Αλέξανδρε. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Από κάτω δεν έχουν κρύσταλλο ζαφείρι...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: ObieMan στις Νοέμβριος 23, 2019, 14:22:33 μμΆστε τα αυτά και πέστε μου αν έδωσε κανένας προκαταβολή για το 50th year anniversary Snoopy που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλη Υπάρχει τέτοια φήμη;;;; Η έβγαλε κάτι και το έχασα;
Άστε τα αυτά και πέστε μου αν έδωσε κανένας προκαταβολή για το 50th year anniversary Snoopy που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλη
Και όποιος αγοράσει την νέα Άστον Μάρτιν σχεδιασμένη από τον Ντάνιελ Γκρεγκ παίρνει και ένα από τα 7 πλατινέ SMP :(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Άν κρίνω από τις τιμές τον πλατινέ ρολογιών της Ω, βασικά αγοράζεις το ρολόι και σου δίνουν δώρο την Άστον.
Εγώ την είδα στην έκθεση την τελευταία Άστον αλλά την απέρριψα γιατί δεν βρήκα σχάρες οροφής στο ίδιο χρώμα .Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιζοντας με την καινουργια καμερα:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.