0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για 250 ευρώ τι άλλο θα ήθελες να έχεις όταν δεν μπορεις να δώσεις 5500 ευρω;;Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο στο κόσμο,που με 250 ευρω μπορείς ΝΟΜΙΜΑ να έχεις το όνομα Omega επάνω σού. Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστά, η τιμή είναι ό,τι πρέπει. Αλλά μήπως εμείς μόνο το βλέπουμε έτσι; Με τα ίδια χρήματα ο νεαρός ή η νεαρά (όταν και αν αποφασίσουν να μπουν σε ένα κατάστημα της Swatch) παίρνουν swatch χρονογράφο μεταλλικό. Θα χρειαστεί αρκετό μπλα-μπλα από τον πωλητή, για να διδάξει στον υποψήφιο αγοραστή τα του Moonwatch.Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για το πιο τολμηρό και πολυεπίπεδο πείραμα που έχω δει στην ωρολογοποιϊα από τα ελάχιστα που ασχολούμαι. Επηρεάζει πάρα πολλούς τομείς, αλλά μάλλον δεν αφορά τον πολύ κόσμο.Προσωπικά δεν έχω λόγο να το πάρω. Τα χρήματα είναι λίγα, αλλά τι να το κάνω ένα πλαστικό quartz αντίγραφο του Moonwatch; Επειδή έχει το σχήμα και το "σωστό" όνομα στο καντράν;
Εγω δεν καταλαβα ρε παιδια....Θελω!Απο που θα το παρω? - και δε μιλαω για κρονο , black market κτλ...Μιλαω για κανονικα
Στα τέτοια μας !
Ρολεξακιας?Έχεις καταλάβει τι κάνει?Έχει πάρει το moonwatch και βγάζει από τη μύγα ξίγκι!!!
Και γιατί σε εκπλήσσει;;;;Έτσι δουλεύουν όλες οι εταιρίες από την αρχή του χρόνου Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.