Αποστολέας Θέμα: Κινητα τηλεφωνα  (Αναγνώστηκε 239116 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

charisps

• Επισκέπτης
Απ: Κινητα τηλεφωνα
« Απάντηση #480 στις: Νοέμβριος 19, 2013, 13:42:24 μμ »
Samsung: Αποσύρει την αναβάθμιση Android 4.3 Jelly Bean για το Galaxy S3

Και πώς γίνεται αυτό; Με νέα ενημέρωση, που θα σε γυρίζει σε....παλαιότερη;
ειχε προβληματα,μπλοκαρε το κινητο...περιμενουμε να λυθουν τα προβληματα :)

οκ...το καταλαβαίνω...έχεις καμιάν ιδέα πώς γίνεται; Ενδιαφέρομαι γιατί έχει η γυναίκα μου. Πάντως εγώ δεν έχω δει προβλήματα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #481 στις: Νοέμβριος 19, 2013, 13:44:03 μμ »
θα μας τα πει ο batman  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #482 στις: Νοέμβριος 19, 2013, 13:48:42 μμ »
θα μας τα πει ο batman  :)

Πού ᾽ναι ο batman οέο;
 ??? ??? ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #483 στις: Νοέμβριος 19, 2013, 19:55:37 μμ »
batman,για το MeeGo  τι λες?

οκ καλο αλλα οχι τοσο ωστε να επικρατησει... οπως και το mozilla phone τωρα που κυκλοφορισε παλι πιστευω δε θα παει πολυ μπροστα λογω οτι ειναι σαν android με αλλο λουκ... δεν εχω δουλεψει πως κανεις downgrade σε samsung αλλα σε sony κανεις με το flashtool τωρα αν θες μπορω να το κοιταξω να σου δωσω λεπτομεριες...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #484 στις: Νοέμβριος 19, 2013, 22:48:18 μμ »
Δημήτρη, εσύ ως μεγαλύτερος γνώστης τί κινητό έχεις;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #485 στις: Νοέμβριος 19, 2013, 23:30:16 μμ »
Samsung: Αποσύρει την αναβάθμιση Android 4.3 Jelly Bean για το Galaxy S3

Και πώς γίνεται αυτό; Με νέα ενημέρωση, που θα σε γυρίζει σε....παλαιότερη;
ειχε προβληματα,μπλοκαρε το κινητο...περιμενουμε να λυθουν τα προβληματα :)

Μόλις τώρα είδα το Samsung S3 της γυναίκας μου και έχει την 4.1.2 και δεν υπάρχει λέει άλλη αναβάθμιση για το κινητό.
Πώς από την 4.1. πάει στην 4.3 ρε παιδιά;;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #486 στις: Νοέμβριος 19, 2013, 23:46:54 μμ »
δοκιμασε να το συνδεσεις με το kiss της samsung να δεις...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #487 στις: Νοέμβριος 19, 2013, 23:53:40 μμ »
δοκιμασε να το συνδεσεις με το kiss της samsung να δεις...

με το kies εννοείς;
Γιατί; μέσω wifi δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση; Εγώ πάντα μέσω wifi κάνω στα τηλέφωνα και των δυό μας!
Και δε μας είπες τί τηλέφωνο έχεις...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #488 στις: Νοέμβριος 20, 2013, 00:08:57 πμ »
χαχαχα τωρα το ειδα ναι με αυτο! χαχα τραγικος ειμαι εγω μπηκα στον κοσμο των smartphone με το sony xperia neo V το ειχα φερει απο Αγγλια οταν ειμουν φανταρος Κυπρο με 130€ και χωρις εξοδα αποστολης λογω οτι ειχα δηλωσει το στρατοπεδο χαχαχαχα! ενω στην Αθηνα το διναν 199€ vodafone μονο αν θυμαμαι καλα! φυσικα δεν αντεξε της τελευταιες αναβαθμισεις και του εχω φτιαξει μια δικια μου custom και ειμαι κομπλε... :) και εχω ασχοληθει και με iphone αρκετα λογω οτι ολοι οι γνωστοι μου ( φιλοι συναδερφοι ) εχουν iphone και καποιος επρεπε να τα rootari κτλ με samsung δεν ετυχε ακομα να ερθω σε επαφη... βασικα με χαλαει τα υλικα κατασκευης που του βαζουν... στα 700€ και κυριαρχει το πλαστικο τουλαχιστον στο iphone σου βαζουν γυαλι αλουμινιο κατι να σε κοροιδεψουν... και αν καποια στιγμη αλλαξω θα παω για το oppo find 5 εκτος αν βρω λεφτα για το iphone 5S  :D [ sony xperia neo V = value for money, seiko = value for money so sony=seiko so Japan for Ever...]  :D :D :D
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 20, 2013, 00:11:03 πμ από batman1345 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #489 στις: Νοέμβριος 20, 2013, 00:22:30 πμ »
χαχαχα τωρα το ειδα ναι με αυτο! χαχα τραγικος ειμαι εγω μπηκα στον κοσμο των smartphone με το sony xperia neo V το ειχα φερει απο Αγγλια οταν ειμουν φανταρος Κυπρο με 130€ και χωρις εξοδα αποστολης λογω οτι ειχα δηλωσει το στρατοπεδο χαχαχαχα! ενω στην Αθηνα το διναν 199€ vodafone μονο αν θυμαμαι καλα! φυσικα δεν αντεξε της τελευταιες αναβαθμισεις και του εχω φτιαξει μια δικια μου custom και ειμαι κομπλε... :) και εχω ασχοληθει και με iphone αρκετα λογω οτι ολοι οι γνωστοι μου ( φιλοι συναδερφοι ) εχουν iphone και καποιος επρεπε να τα rootari κτλ με samsung δεν ετυχε ακομα να ερθω σε επαφη... βασικα με χαλαει τα υλικα κατασκευης που του βαζουν... στα 700€ και κυριαρχει το πλαστικο τουλαχιστον στο iphone σου βαζουν γυαλι αλουμινιο κατι να σε κοροιδεψουν... και αν καποια στιγμη αλλαξω θα παω για το oppo find 5 εκτος αν βρω λεφτα για το iphone 5S  :D [ sony xperia neo V = value for money, seiko = value for money so sony=seiko so Japan for Ever...]  :D :D :D

Ναι οκ...αλλά δεν απαντάς σε αυτά που έγραψα...σου έγραψα ότι , ό,τι κάνεις με το kies το κάνεις και μέσω wifi - έτσι δεν είναι;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #490 στις: Νοέμβριος 20, 2013, 00:24:35 πμ »
Ναι οκ...αλλά δεν απαντάς σε αυτά που έγραψα...σου έγραψα ότι , ό,τι κάνεις με το kies το κάνεις και μέσω wifi - έτσι δεν είναι;

οπα sorry ναι ετσι ειναι, απλα ισως ακομα μεσω wifi μπορει να μην εχει ερθει καποια ενημερωση αλλα στο kies να εχει ερθει... δοκιμασε δεν χανεις τιποτα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #491 στις: Νοέμβριος 20, 2013, 00:30:46 πμ »

οπα sorry ναι ετσι ειναι, απλα ισως ακομα μεσω wifi μπορει να μην εχει ερθει καποια ενημερωση αλλα στο kies να εχει ερθει... δοκιμασε δεν χανεις τιποτα...

όχι ρε Δημητράκη!! Παλικάρι μου αυτό δεν είναι δυνατόν! Με τον ίδιο διακομιστή επικοινωνούν!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #492 στις: Νοέμβριος 20, 2013, 00:37:56 πμ »
ναι αλλα το θεμα ειναι σε ποια δινουν προτεραιοτητα... δε ξερεις καλα τα κολπα...  ;)

Υ.Γ.
εγω και συ εχουμε το ιδιο χ τηλεφωνο και σημερα στις 1 το βραδυ θα βγει η καινουργια εκδοση εγω που ειμαι Αθηνα ισως την παρω πιο μετα απο εσενα που εισαι Θεσ/νικη... μπες στο myphone και δες ποσοι ουρλιαζουν που βλεπουν τους αλλους να εχουν την εκδοση και εκεινη ακομα δεν την εχουν παρει...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 20, 2013, 00:39:47 πμ από batman1345 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #493 στις: Νοέμβριος 20, 2013, 00:45:38 πμ »
ναι αλλα το θεμα ειναι σε ποια δινουν προτεραιοτητα... δε ξερεις καλα τα κολπα...  ;)

Υ.Γ.
εγω και συ εχουμε το ιδιο χ τηλεφωνο και σημερα στις 1 το βραδυ θα βγει η καινουργια εκδοση εγω που ειμαι Αθηνα ισως την παρω πιο μετα απο εσενα που εισαι Θεσ/νικη... μπες στο myphone και δες ποσοι ουρλιαζουν που βλεπουν τους αλλους να εχουν την εκδοση και εκεινη ακομα δεν την εχουν παρει...

Ομολογώ ότι δεν το ήξερα...αλλά θεωρώ αδύνατον να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στις εκδόσεις στο ίδιο τηλέφωνο. Εγώ 4.1 κι εσύ 4.3
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions