Αποστολέας Θέμα: Κινητα τηλεφωνα  (Αναγνώστηκε 231234 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

charisps

• Επισκέπτης
Απ: Κινητα τηλεφωνα
« Απάντηση #720 στις: Μάρτιος 27, 2014, 20:57:25 μμ »
Τα android με εκνευριζουν ειναι η αληθεια.Απο Windows phone εχεις εμπειρια?

έχει ένας κολλητός μου και (για μένα είνα)ι σκέτη αγανάκτηση - ειδικά σε σχέση με το ios
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Jesus

• Επισκέπτης
« Απάντηση #721 στις: Μάρτιος 27, 2014, 21:01:42 μμ »
Άρα windows χειρότερα απο android έτσι;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #722 στις: Μάρτιος 27, 2014, 21:06:46 μμ »

για μένα ναι...
απλά να θυμίσω ότι χρησιμοποιώ apple υπολογιστές
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #723 στις: Μάρτιος 27, 2014, 21:17:34 μμ »

ειχα windows σε htc mini, το εσπασα στον τοιχο και πηγα και πηρα ενα απλο σαμσουγκ με 29 ευρω, τοσο καλα ειναι τα "παραθύρια"!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Αν ψηφιστεί το ψευτορολεξ και το κερδίσω,  θα το παω σκοπευτηριο και θα το χορτάσω σκάγια .... Θα βγαλω το αχτι μου!

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #724 στις: Μάρτιος 27, 2014, 21:22:13 μμ »
δεν μπορω να δικαιολογησω για κανενα λογο να κυκλογορω με ενα γκατζετ που πλησιαζει τα 1000 ευρω και μπορει να παθει ανα πασα στιγμη ζημια η να κλαπει χωρις να το παρεις πρεφα,σε λιγο θα βγαλουν και ασφαλειες για smartphone

ασφαλειες υπαρχουν για gps, για κινητά δεν ξερω αλλα λογικα θα υπαρχουν.
οταν ειχα παρει το gps για το αυτοκινητο μου, με ρωτησαν αν θελω να το ασφαλίσω, θυμαμαι ηταν λιγα τα χρηματα για ασφαλια εφ'ορου ζωης.

το εκανα, υπέγραψα ασφαλιστήριο κανονικα!! :P :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Αν ψηφιστεί το ψευτορολεξ και το κερδίσω,  θα το παω σκοπευτηριο και θα το χορτάσω σκάγια .... Θα βγαλω το αχτι μου!

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #725 στις: Μάρτιος 27, 2014, 21:38:05 μμ »

ειχα windows σε htc mini, το εσπασα στον τοιχο και πηγα και πηρα ενα απλο σαμσουγκ με 29 ευρω, τοσο καλα ειναι τα "παραθύρια"!!!

Καμία σχέση τα win ce που είχαν οι παλιότερες συσκευές και τα gps με τα 8,1 που έχουν τα τελευταία κινητά την παρούσα στιγμή, είναι πολύ ελαφρύ σαν λειτουργικό και πανεύκολο όσο δεν φαντάζεστε, ακόμη πιο εύκολο κι από android πλησιάζοντας πολύ την απλότητα του ios, δυστυχώς όμως δεν έχει ακόμη τόσο ενημερωμένο market εφαρμογών (βρίσκεις βέβαια όλα τα βασικά και τα δημοφιλή) αλλά προστίθενται συνέχεια νέες εταιρίες μέσα, ένα άλλο θέμα έχει να κάνει με την παραμετροποίηση που πολύ απλά λάμπει δια της απουσίας του, έχεις στην ουσία 2 βασικές οθόνες μία αρχική με συντομεύσεις (παράθυρα) και άλλη μία με την λίστα εφαρμογών και τις ρυθμίσεις της συσκευής....αυτό είναι και τίποτε άλλο, σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι, αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου να το δουλέψεις δεν μπορείς να σχηματίσεις άποψη.

Πέρασα από όλα τα λειτουργικά (και σε υπολογιστές και σε κινητά) και όσον αφορά τα κινητά κατέληξα στο android όχι τόσο για την ελαφρότητα του (μικρών δυνατοτήτων συσκευές τις γονατίζει), αλλά για την παραμετροποίησή του και την δυνατότητα να συνδέεται με οποιαδήποτε άλλη συσκευή (pc η κινητό) πανεύκολα είτε με bluetooth είτε με καλώδιο (για να μην αναφέρω και το nfc)...το ios πανόλο που είναι πανάλαφρο και απογειώνει τα κινητά της εταιρίας (παρόλο που υστερούν σε hardware από τις αντίστοιχες android προτάσεις) κάνοντας απίστευτη διαχείριση πόρων ζητώντας ελάχιστα από μνήμη και επεξεργαστή δεν με κέρδισε γιατί έπρεπε να τα κάνω όλα μέσω itunes και αν ήμουνα κάπου έξω και ήθελα να στείλω ένα αρχείο μου με bluetooth σε ένα φίλο που πίναμε καφέ μαζί πολύ απλά δεν μπορούσα (πλέον αυτό γίνεται αλλά μόνο μέσω ios συσκευών), ένα άλλο λάθος που έχει κάνει η εταιρία κυρίως με τις τελευταίες αναβαθμίσεις της είναι οτι αχρηστεύει τα παλιότερα τηλέφωνα βάζοντάς σε στο τριπάκι (που συνοδεύεται και με το αναλογο ξήλωμα στην τσέπη) να πάς σε κάποιο από τα τελευταία μοντέλα της.....βλέπε κατόχους 3gs που πλέον δεν μπορούν να τα δουλέψουν (εκτός αν κάνουν jailbrake...), στα άλλα λειτουργικά αυτό δεν συμβαίνει (ευτυχώς).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #726 στις: Μάρτιος 27, 2014, 21:49:55 μμ »
παρόλο που υστερούν σε hardware από τις αντίστοιχες android προτάσεις

Γιώργο τί ακριβώς εννοείς;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #727 στις: Μάρτιος 27, 2014, 22:09:21 μμ »

τι εννοει ρε συ χαρη. δες τα specs του sony xperia z2 πχ και δες τα spect του iphone 5s απο καμερα μεχρι μπαταρια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #728 στις: Μάρτιος 27, 2014, 22:16:05 μμ »

τι εννοει ρε συ χαρη. δες τα specs του sony xperia z2 πχ και δες τα spect του iphone 5s απο καμερα μεχρι μπαταρια

καλά ρε Στέλιο, ίδια μπαταρία καταναλώνουν οι δύο οθόνες; Για βάλτες δίπλα δίπλα και θα καταλάβεις τί λέω
Αν δεν έχεις δοκιμάσει και τα δύο τηλέφωνα δεν μπορείς να ξέρεις..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #729 στις: Μάρτιος 27, 2014, 22:29:45 μμ »

καλά ρε Στέλιο, ίδια μπαταρία καταναλώνουν οι δύο οθόνες; Για βάλτες δίπλα δίπλα και θα καταλάβεις τί λέω
Αν δεν έχεις δοκιμάσει και τα δύο τηλέφωνα δεν μπορείς να ξέρεις..
εχω αντιπαραβαλει για αρκετη ωρα lg optimus g2 με iphone 5s φιλε μου για μενα η μερα με την νυχτα με χιλια προτιμω android ! εχω αντιπαραβαλει και αλλα κινητα με αντιστοιχα iphone πχ το δικο μ (lg optimus g ) με iphone 4s...παλι τα πραγματα ειναι δυσκολα για το μηλο...και να μην αναφερω την τιμη στο σκρουτζ to lg optimus g2 εχει την ΜΙΣΗ τιμη απο ενα iphone 5s η apple το χασε το παιχνιδι να την ευχαριστησω βεβαια για το οτι σαν πρωτη στον χωρο εφερε τον ανταγωνισμο (που την ξεπερασε) και τωρα χερομαστε τις κινηταρες μας
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #730 στις: Μάρτιος 27, 2014, 22:32:37 μμ »

:D :D :D
Πάλι καλά που δεν το πυροβόλησες  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #731 στις: Μάρτιος 27, 2014, 22:42:37 μμ »
χω αντιπαραβαλει για αρκετη ωρα lg optimus g2 με iphone 5s φιλε μου για μενα η μερα με την νυχτα με χιλια προτιμω android ! εχω αντιπαραβαλει και αλλα κινητα με αντιστοιχα iphone πχ το δικο μ (lg optimus g ) με iphone 4s...παλι τα πραγματα ειναι δυσκολα για το μηλο...και να μην αναφερω την τιμη στο σκρουτζ to lg optimus g2 εχει την ΜΙΣΗ τιμη απο ενα iphone 5s η apple το χασε το παιχνιδι να την ευχαριστησω βεβαια για το οτι σαν πρωτη στον χωρο εφερε τον ανταγωνισμο (που την ξεπερασε) και τωρα χερομαστε τις κινηταρες μας

τί σημαίνει δηλαδή τα έχεις αντιπαραβάλλει;
Μίλησες για τη μικρή  μπαταρία του iphone...έχει μικρότερη οθόνη και δε χρειάζεται μεγαλύτερη.
Μίλησες για τη φωτογραφική του μηχανή....εγώ που ασχολούμαι με τη φωτογραφία σου λέω ότι τις φωτο που έχω βγάλει με το iphone 5, δεν τις έχω βγάλει με κινητά με πολύ περισσότερα mp...άλλωστε δεν παίζουν και τόσο μεγάλο ρόλο τα mp
Από ταχύτητα μήπως πάει πίσω και δεν το ξέρω;
Εγώ λόγω δουλειάς τα τηλέφωνα τα ξεζουμίζω και πίστεψε με το iphone δεν είναι καθόλου υποδιέστερο...άλλωστε ό,τι νέο βγαίνει με το iphone το συγκρίνουν..γιατί άραγε;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #732 στις: Μάρτιος 27, 2014, 22:49:35 μμ »
φιλος εχει το g2 το ξεζουζει ετερος φιλος εχει το iphone 5 το ξεζουμιζει του ενος το βραδυ εχει 30 της εκατο μπαταρια του αλλου εχει 5 τις εκατο...μαντεψε ποιο ειναι ποιο
ειπα ποτε οτι τα mp κανουν την καμερα (προφανως οχι) δες δειγματα φωτογραφιων απο iphone 5s σε σχεση με z1 και lumia 1020.απο ταχυτητα οχι δεν παει πισω μαζι πανε!το iphone ειναι καλο απλα τα αλλα ειναι καλυτερα! και στο σκρουτζ φθηνοτερα σχεδον απο τον πρωτο μηνα κυκλοφοριας!
το μονο καλυτερο που εχει το iphone ειναι η αξια μεταπωλησης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #733 στις: Μάρτιος 27, 2014, 22:58:30 μμ »
φιλος εχει το g2 το ξεζουζει ετερος φιλος εχει το iphone 5 το ξεζουμιζει του ενος το βραδυ εχει 30 της εκατο μπαταρια του αλλου εχει 5 τις εκατο...μαντεψε ποιο ειναι ποιο
ειπα ποτε οτι τα mp κανουν την καμερα (προφανως οχι) δες δειγματα φωτογραφιων απο iphone 5s σε σχεση με z1 και lumia 1020.απο ταχυτητα οχι δεν παει πισω μαζι πανε!το iphone ειναι καλο απλα τα αλλα ειναι καλυτερα! και στο σκρουτζ φθηνοτερα σχεδον απο τον πρωτο μηνα κυκλοφοριας!

για να το κλείσουμε κιόλας γιατί δε βλέπω να πείθει ο ένας τον άλλον, το πώς ξεζουμίζει ο καθένας το κινητό του το ξέρει μόνο ο ίδιος..
Εγώ μιλώ από προσωπική εμπειρία, έχοντας πριν το iphone και σήμερα το Note3 και σου λέω αυτά που σου λέω...
...εκτός αν δε θεωρείς εξαιρετικό τηλέφωνο το Note 3...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #734 στις: Μάρτιος 27, 2014, 23:02:07 μμ »

για να το κλείσουμε κιόλας γιατί δε βλέπω να πείθει ο ένας τον άλλον, το πώς ξεζουμίζει ο καθένας το κινητό του το ξέρει μόνο ο ίδιος..
Εγώ μιλώ από προσωπική εμπειρία, έχοντας πριν το iphone και σήμερα το Note3 και σου λέω αυτά που σου λέω...
...εκτός αν δε θεωρείς εξαιρετικό τηλέφωνο το Note 3...
αν κρινω απο το note 2 (το note 3 δεν το εχω ""πιασει"") πρεπει να ειναι εκπληκτικο αν και λιγο μεγαλο για μενα ,και γω απο προσωπικη εμπειρια μιλαω! και θα με κανεις να πω πραγματα που δεν θελω να πω...ειχα iphone 4(ουτε ρολεξ να ταν. :P ) μετα πηγα se lg 4x και μετα σε lg optimus g ! δεν το μπορω πλεον το ios μου την σπαει για χιλιους δυο λογους.τεσπα διαφωνουμε δεν πειραζει καλο κανει! παω να δω κανα ρολεξ τωρα να ερθω στα ισια μου :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions