οχι μονο στο iphone αλλα και στο ipad και ipad mini υπαρχει το ios Γιωργο, ειδικα για tablet εχει πιο καλες εφαρμογες το ios... γενικως το ios ειναι πιο λογισμικο απο το android...
τετος κανονικα για να κανεις αναβαθμισει πρεπει να σβησεις πρωτα την παλια εκδοση και μετα να βαλεις την καινουργια εσυ τωρα απλα εβαλες πανω απο την παλια την καινουργια γι αυτο κολλαει...
ναι οκ,μονο apple
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου που είχα iphone 5, αλλά το έδωσα για να πάρω το Samsung Galaxy Note III (καθαρά λόγω μεγαλύτερης οθόνης - ου γαρ έρχεται μόνο του)
Βέβαια έχω ένα ipad mini και ένα ipod touch 5th gen. και 2 Mac.
Επειδή λοιπόν τα χρησιμοποιώ παράλληλα και τα δύο λειτουργικά, θεωρώ ότι τι ios είναι πολύ καλύτερο. Το μεγάλο του πλεονέκτημα σε σχέση με το Android είναι ότι έχει εφαρμογές για κάθε μ@κλ@κία που μπορείς να σκεφτείς και επίσης είναι αντικειμενικά ελαφρύτερο σα σύστημα, όπερ σημαίνει ότι μπορείς να δουλέψεις και με μικρότερων δυνατοτήτων hardware χωρίς κανένα πρόβλημα και βέβαια είναι ταχύτατο!
Το χρησιμοποιώ από το iphone I και δεν έχει κολλήσει καμιά εφαρμογή ποτέ!
Βέβαια να πούμε και το άλλο: Έχουμε γεμίσει (όχι στο forum εννοείται) χαζοχαρούμενους και χαζοχαρούμενες με ένα iphone στο χέρι, χωρίς αυτοί να χρησιμοποιούν ούτε το 10% των δυνατοτήτων του τηλεφώνου και βέβαια του συστήματος. Μόδα είναι - θα περάσει (ελπίζω!)
Τέλος πάντων...το μεγαλείο του ios το βλέπεις στα Mac....εκεί είσαι αλλού σε σχέση με windows!
Τελικά όπως καταλάβατε σύνφωνω με το φίλο μου τον batman - ρε batman πες μας το ονομά σου ρε αγόρι μου!!!
Και ακόμη κάτι!! Είναι διαφορετικά να φτιάχνει ΚΑΙ το software ΚΑΙ το Hardware η ίδια εταιρεία!