Αποστολέας Θέμα: Κινητα τηλεφωνα  (Αναγνώστηκε 239106 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

batman1345

• Επισκέπτης
Απ: Κινητα τηλεφωνα
« Απάντηση #435 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 01:53:23 πμ »
κοιτα οπως ειπα στα 26 μου πλεον εχω κοψει να ειμαι κομπλεξικος και μπορω να ξεχωριζω και να παραδεχομαι μερικα πραγματα! το ios ηταν το πρωτο το android ηταν ενας κλωνος που πατησα σε μερικα κολληματα τις apple για να κανει επιτυχια δε λεω οτι δεν ειναι καλο ειναι αρκετα καλο και αυτο απλα στην Ελλαδα δεν μπορουμε να δεχτουμε οτι αν κατι ειναι καλο για μενα για εσενα μπορει να μην κανει και ετσι θελουμε να εξισωσουμε τα παντα να ειμαστε υπερκαταναλωτες για να γινομαστε επιδειξιες με πραγματα που ισως δε θα χρειαστουμε ποτε μονο και μονο για να νομιζουμε οτι εχουμε αποψη σε πραγματα που ειμαστε εντελως ανιδεοι...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #436 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 02:02:39 πμ »
κοιτα οπως ειπα στα 26 μου πλεον εχω κοψει να ειμαι κομπλεξικος και μπορω να ξεχωριζω και να παραδεχομαι μερικα πραγματα! το ios ηταν το πρωτο το android ηταν ενας κλωνος που πατησα σε μερικα κολληματα τις apple για να κανει επιτυχια δε λεω οτι δεν ειναι καλο ειναι αρκετα καλο και αυτο απλα στην Ελλαδα δεν μπορουμε να δεχτουμε οτι αν κατι ειναι καλο για μενα για εσενα μπορει να μην κανει και ετσι θελουμε να εξισωσουμε τα παντα να ειμαστε υπερκαταναλωτες για να γινομαστε επιδειξιες με πραγματα που ισως δε θα χρειαστουμε ποτε μονο και μονο για να νομιζουμε οτι εχουμε αποψη σε πραγματα που ειμαστε εντελως ανιδεοι...

ορθολογικά και μόνο όποιος αγοράζει κάτι, το κάνει για κάποιο λόγο, οπότε έχει κάθε δικαίωμα να το υπερασπίζεται...
Εγώ προσωπικά , σου είπα, δεν αλλάζω το ios με τίποτα, καθαρά λόγω ευκολίας....και επειδή είμαι πολύ πιο μεγάλος από σένα, εγώ το έχω κόψει εδώ και πάρα πολλά χρόνια (περί κόμπλεξ)...Εγώ είμαι περήφανος που χρησιμοποιώ τουλάχιστον το 95% των δυνατοτήτων του κινητού μου, αλλά αν είχε το iphone 5αρα οθόνη δε θα αγόραζα τίποτε άλλο.....προς το πάρον κάνω τη δουλεία μου αξιοπρεπώς με το Note III, αλλά δυστυχώς έχω και το mini ipad μαζί μου...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #437 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 08:08:33 πμ »
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω απο το διάλογο σας είναι οτι προσπαθείτε να πείτε με τροπο οτι ο george_ έχει κόμπλεξ με τη ρολεξ.
Ημαρτον ρε george_  :D

Sent from my Xperia T using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #438 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 12:29:11 μμ »
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω απο το διάλογο σας είναι οτι προσπαθείτε να πείτε με τροπο οτι ο george_ έχει κόμπλεξ με τη ρολεξ.
Ημαρτον ρε george_  :D

Sent from my Xperia T using Tapatalk
::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #439 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 14:16:52 μμ »
xaxaxa  :D :D :D :D :D βασικα Θεοχαρη δε το ειπα για να προσβαλω κανεναν οτι δεν ξερεις πχ να χρησιμοποιηεις το κινητο σου κτλ! μην παρεξηγηθουμε απλα αρκετα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων πχ παιρνει ενα iphone ενω δεν το εχει ψαξει πιο πριν και στην πορεια ανακαλυπτει οτι το iphone δεν εχει radio ενω το android εχει και βγαινει σε ενα forum χωρις να εχει ιδεα και λεει το iphone ειναι χαλια καλυτερο το android κτλ... τεσπα μεγαλη συζητηση μεγαλη κουβεντα η τεχνολογια σιγουρα ειναι παρα παρα πολυ καλη αρκει να ξερουμε να την χρησιμοποιουμε.... φυσικα πρεπει να ξερουμε οτι η τεχνολογια εχει δυο πλευρες και την καλη και την κακη απλα για την κακη δε μας αναφερουν ποτε τιποτα... και δυστυχως εδω στην Ελλαδα αμα πεις σε καποιον Ελληναρα ρε συ με αυτο μπορει να σου κλεψουν τα δεδομενα... Θα σου απαντησει με μια ανεση... ε και τη θα μου παρουν τις φωτο;;;; δεν εχει σημασια το τι... αλλα το γιατι... να αφησεις να το κανουν... ενταξει μας επεισαν οτι στην apple και στις αλλες εταιριες που δουλευουν το android (sony,samsung,htc, etc...) οτι οι προγραμματιστες τους ειναι τοσο βλακες και εχουν κανει το ιδιο λαθος ολοι τους και τα smartphone μας αποθηκευουν μεσω του gps ολες σου τις διαδρομες μεχρι και για 2 μηνες....!!!!!!!!! και φυσικα το να γεμισει ενα internet γεματο backdoor δεν ειναι εφικτο αρα θας πρεπει να βαλουν να δουλεψει ενας δουρειος ιππος ο οποιος δειχνει καλος αλλα απο μεσα ειναι κακος... και ενταξει οι Ευρωπαιοι ειχαν το ελλατωμα να ειναι μαζες απο τις ιστοριες του... ενας λαος δεν ειχε πεσει ακομα και παντα διαφωνουσε και παντα θελαν κτλ κτλ και αφου οι βουλευταραδες μας μας προδωσαν μας εκαναν να ειμαστε ερμαια των τροικανων και οχι μονο μας δινουν και την χαριστικη βολη wifi παντου free για ολους που σημαινει ενα μεγαλο τοπικο δικτυο παντου για ολους... αρα τα παντα στην κατοχη τους... το που εισαι το ποιος εισαι τα χομπυ σου τις γνωριμιες σου χωρια οτι οι κεραιες του wifi θα μας κανουν κατσαριδες... να μου πεις κακο ειναι να εχεις παντου internet; αμεση προσβαση σε ολα απο παντου;;; ε ναι πολλοι πλεον δεν μπορουν να ζησουν χωρις fb twitter και τα blogakia τους.... αλλα σε καναν να εθιστεις με τα χομπυ σου να σου περασουν οτι ειναι σημαντικα για σενα για να περασουν τα δικα τους σχεδια... τωρα θα πειτε μικρος ειμαι τα βλεπω ολα αρνητικα... η οτι εχω δει πολλα x-files... οκ μπορει απλα τιποτα μα τιποτα δεν εχει μονο μια οψη... αρα ουτε η τεχνολογια... και ολο αυτο το εγραψα απλα γιατι η τεχνολογια λογω οτι ειναι αγνωστη ακομα σε πολυ κοσμο ειναι το πιο ευκολο εργαλειο να σου περασουν πραγματα χωρις να τα μυριστεις... οποτε πριν κανεις οποιαδηποτε αγορα σκεψου να παρεις κατι που σου χρειαζεται πραγματικα... και αυτο το κατι να βρεις χρονο να το εξερευνισεις για να γινεις εσυ το αφεντικο του και οχι οι αλλοι...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #440 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 14:26:22 μμ »
θες ios?πρεπει να παρεις iphone.τα κινητα με το android  εχουν αλλα πλεονεκτηματα....μπορεις να βρεις οθονη στο μεγεθος που θες και στα λεφτα,που μπορεις να δωσεις...πιστευω οτι το πιο μεγαλο ατου τους εχει να κανει με την τιμη τους ,γιατι ειναι μεγαλος ο ανταγωνισμος και πεφτει πιο γρηγορα απο ενα iphone
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #442 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 21:19:20 μμ »
Καταρχήν η Samsung διευκρινίζει ότι για να γίνει η απενεργοποίηση των συσκευών με Region Lock δεν είναι απαραίτητη η χρήση την πρώτη φορά μιας sim από την ίδια χώρα, αλλά από την ίδια γεωγραφική περιοχή. Έτσι, π.χ. αν αγοραστεί μια συσκευή από την Γερμανία, το region lock θα απενεργοποιηθεί και με μια ελληνική sim. Αυτό φυσικά δεν ισχύει όταν αλλάζει η γεωγραφική περιοχή, όπως πχ με την αγορά μιας συσκευής από την Κίνα, η από την Αμερική, που τότε η Ευρωπαϊκή κάρτα δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

myphone
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #443 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 22:50:45 μμ »
θες ios?πρεπει να παρεις iphone.τα κινητα με το android  εχουν αλλα πλεονεκτηματα....μπορεις να βρεις οθονη στο μεγεθος που θες και στα λεφτα,που μπορεις να δωσεις...πιστευω οτι το πιο μεγαλο ατου τους εχει να κανει με την τιμη τους ,γιατι ειναι μεγαλος ο ανταγωνισμος και πεφτει πιο γρηγορα απο ενα iphone

;D ;D ;D ;D ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #444 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 22:51:50 μμ »
εσυ τι λες?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #445 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 23:06:30 μμ »
εσυ τι λες?

Παρόλο που είμαι Mac άκιας συμφώνω απόλυτα μαζί σου....δεν έχεις καθόλου άδικο πάνω σε αυτό που γράφεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #446 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 23:09:57 μμ »
εσυ τι λες?

Παρόλο που είμαι Mac άκιας συμφώνω απόλυτα μαζί σου....δεν έχεις καθόλου άδικο πάνω σε αυτό που γράφεις
και επειδη το iphone ειναι δυσκολο να το αποκτησει η πλειοψηφια και γιατι η apple ειχε ψηλα τον αμανε,δεν ειχε και μεγαλη συμπαθεια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #447 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 23:27:23 μμ »
εσυ τι λες?

και επειδη το iphone ειναι δυσκολο να το αποκτησει η πλειοψηφια και γιατι η apple ειχε ψηλα τον αμανε,δεν ειχε και μεγαλη συμπαθεια

Εδώ δε θα συμφωνήσω....επειδή πέρασαν από τα χέρια μου όλα τα iphones, αλλά και όλα τα Galaxies,με τελευταίο το NOTE III, που χρησιμοποιώ, η ποιότητα κατασκεύης των iphones διαφέρει κατά πολύ από  αυτήν των Samsungs.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #448 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 23:28:19 μμ »
εσυ τι λες?

Εδώ δε θα συμφωνήσω....επειδή πέρασαν από τα χέρια μου όλα τα iphones, αλλά και όλα τα Galaxies,με τελευταίο το NOTE III, που χρησιμοποιώ, η ποιότητα κατασκεύης των iphones διαφέρει κατά πολύ από  αυτήν των Samsungs.
και ποιος δεν το εχει πει,ισχυει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #449 στις: Νοέμβριος 14, 2013, 23:36:08 μμ »
εσυ τι λες?

και ποιος δεν το εχει πει,ισχυει

εξ ου και η (όχι τόσο μεγάλη)διαφορά τιμής!!! Άσε που απαγορεύεται να έχεις Rolex και να μην έχεις iphone.Απλά δε γίνεται!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 14, 2013, 23:38:13 μμ από charisps »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions