Αποστολέας Θέμα: Κινητα τηλεφωνα  (Αναγνώστηκε 239060 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Κινητα τηλεφωνα
« Απάντηση #1320 στις: Μάρτιος 10, 2015, 18:35:19 μμ »
ερχεται η Κινα ,Χαρη!

λάθος Γιώργο!!!!
ήρθε η Κίνα! Είναι ήδη εδώ!
το μονταρουν ακομα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1321 στις: Μάρτιος 10, 2015, 18:37:04 μμ »
Από σήμερα διαθέσιμο για παραγγελίες και στην Ελλάδα το OnePlus One
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1322 στις: Μάρτιος 10, 2015, 18:37:53 μμ »
Από σήμερα διαθέσιμο για παραγγελίες και στην Ελλάδα το One Plus One
εχω διαβασει διαφορα για αυτο,καλυτερα οι πιο γνωστες εταιριες τους
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1323 στις: Μάρτιος 10, 2015, 18:39:34 μμ »
Από σήμερα διαθέσιμο για παραγγελίες και στην Ελλάδα το One Plus One
εχω διαβασει διαφορα για αυτο,καλυτερα οι πιο γνωστες εταιριες τους

γνώρισα δύο άτομα που το έχουν και είναι super ευχαριστημένοι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1324 στις: Μάρτιος 10, 2015, 18:43:29 μμ »
meizu xiaomi ειναι στα πολυ δυνατα τους.απο γνωστες ειχα lg 2 κιολας flagship μια χαρουλα ειναι,οντως το s6 ειναι πανακριβο αλλα πρεπει να μιλαμε για φοβερο μηχανημα.
για τεχονολογια που εξελισεται τοσο γρηγορα δεν αξιζει να δινεις πολλα λεφτα imho Παντως
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1325 στις: Μάρτιος 10, 2015, 18:47:47 μμ »
meizu xiaomi ειναι στα πολυ δυνατα τους.απο γνωστες ειχα lg 2 κιολας flagship μια χαρουλα ειναι,οντως το s6 ειναι πανακριβο αλλα πρεπει να μιλαμε για φοβερο μηχανημα.
για τεχονολογια που εξελισεται τοσο γρηγορα δεν αξιζει να δινεις πολλα λεφτα imho Παντως

Αν αλλάζεις μια φορά το χρονο (αν υπάρχει δυνατότητα) είναι μια χαρά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1326 στις: Μάρτιος 10, 2015, 20:17:18 μμ »
Apple φανατικος
Εχω το 5s.....για μενα και οχι μονο οι διαφορες μεταξύ των δυο εταιρειών ειναι τεραστιες

Φιλικά .......Γιωργος

είσαι Rolexάκιας (σαν εμένα) δηλαδή Γιώργο!!
(και δεν το ξέρεις!)
 :D :D
Κάπως ετσι Χαρη....
Η Apple πρεσβεύει αυτο το κατι διαφορετικο το οποίο η Samsung δεν θα φτάσει ποτε.........
Μονο θα αντιγράφει
Η αντιγραφή της Samsung δεν σταμάτησε μόνο στον σχεδιασμό του iPhone
Για την αντιγραφή στον σχεδιασμό του iPhone 6 που έκανε η Samsung δεν έχουμε να σχολιάσουμε ειλικρινά κάτι άλλο.
Ο Κορεατικός κολοσσός όμως στην προσπάθεια του να μπορέσει να σημειώσει εκ νέου υψηλές πωλήσεις με τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge έφτασε στο σημείο να αντιγράψει ακόμη και στοιχεία του iOS σε απίστευτο βαθμό.

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 10, 2015, 20:26:11 μμ από gkblues »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1327 στις: Μάρτιος 10, 2015, 20:28:26 μμ »

Από τις ιστορίες που ξεχώρισαν για το 2014, δύο από τις μεγαλύτερες ήταν η τεράστια νίκη της Apple με το iPhone 6 που σημείωσε πωλήσεις 10+ εκατομμύριων το πρώτο Σαββατοκύριακο διάθεσης του και η δεύτερη η τεράστια πτώση της Sasmung που έχασε την κυριαρχία που είχε από το 2011.
Σήμερα μια νέα αναφορά από το Gartner αναλύει τις 1.2 δις πωλήσεις smartphones που έλαβαν χώρα παγκοσμίως πέρυσι καθώς και τις πωλήσεις συγκεκριμένα από το τελευταίο τρίμηνο του 2014 – Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα το τεράστιο άλμα της Apple καθώς και η μεγάλη πτώση της Samsung.
To 2014 ήταν η χρονιά που άλλαξαν πολλά στο εν λόγο χώρο.
Το τελευταίο οικονομικό τρίμηνο του 2014 367.5 εκατομμύρια smartphones συσκευές πωλήθηκαν παγκοσμίως με την Apple να έχει 75 εκατομμύρια από αυτές και η Sasmung 73 εκατομμύρια. Αν και κάποιοι θα πουν πως αυτή η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη στην πραγματικότητα είναι αν αναλογιστεί κανείς πόσα μοντέλα Samsung smartphones κυκλοφόρησαν στην αγορά σε αντιστοιχία με αυτά της Apple καθώς και το γεγονός πως το 2013 η Samsung είχε πουλήσει 83 εκατομμύρια smartphones έναντι 50 εκατομμύριων της Apple την ίδια περίοδο.
Η Apple επίσης συνέχισε να κερδίζει σημαντικό έδαφος στην αγορά της Κίνας και της Αμερικής με τις πωλήσεις στην Κίνα να σημειώνουν αύξηση της τάξης του 56% και στην Αμερική η αύξηση να φτάνει στο 88%. Η Samsung δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά.
“Η Samsung συνεχίζει να μάχεται και να είναι προβληματισμένη για την πτώση του μεριδίου της στην αγορά των smartphones. Στα ακριβά μοντέλα μάλιστα έχει δεχτεί μια απίστευτη και τρομερή πίεση” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Anshul Gupta αναλυτής της  Gartner.
Δεν υπάρχει λοιπόν αμφιβολία πως η Samsung είχε ένα άκρως απογοητευτικό 2014 – έχασε μερίδιο στην αγορά για 3 συνεχόμενα οικονομικά τρίμηνα εξαιτίας και του νέου ανταγωνισμού που πλέον αντιμετωπίζει. Ο Κορεατικός κολοσσός μάλιστα υπερεκτίμησε την αξία του Galaxy S5 κατά ένα ποσοστό που έφτασε ακόμη και στο 50% την ίδια ώρα που πολλοί χρήστες της στις φτηνές κατηγορίες προτιμούσαν την Xiaomi και στις ακριβές την Apple.
Θα τα καταφέρει καλύτερα η Samsung το 2015 ή θα συνεχίσει την πτώση της; Κανείς δεν το γνωρίζει με σιγουριά. Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge πάντως δίχασαν ακόμη και τους ίδιους τους fan της παρά δημιούργησαν κύματα ενθουσιασμού…..

G.K
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #1328 στις: Μάρτιος 11, 2015, 01:07:13 πμ »
Αναρωτιέμαι αν όλες αυτές οι πληροφορίες για τις πωλήσεις των εταιριών βοηθούν κάπως τη δική μας καθημερινότητα. Μάλλον όχι.

Το θέμα είναι να συγκρίνουμε ποιες συσκευές είναι πραγματικά καλές.
Καλό λοιπόν θα είναι να μη μιλάμε με πωλήσεις και άλλα μαρκετινίστικα κόλπα αλλά με γεγονότα! Η apple έχει 4-5 παραλλαγές ενός τηλεφώνου η Samsung έχει μια αλυσίδα συσκευών τεράστια.
Η Samsung είναι προμηθευτής της apple και όχι το ανάποδο.
Το iPhone 6plus αντέγραψε άραγε... ας μη πέσω κι εγώ όμως στην ίδια παγίδα, είπαμε.

Ξέρω ελάχιστους -για την ακρίβεια κανέναν- που από Samsung να πήγαν σε IPhone ενώ ταυτόχρονα ξέρω πολλούς που από iPhone πήγαν σε Samsung και δεν ξαναεπιστρέφουν. Μόνο σε εμένα συμβαίνει μάλλον.

Στη ποιότητα κατασκευής τα apple είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω (να ένα προβάδισμα), σε όλα τα άλλα υπολείπονται!

Αν βάλεις ένα Samusng Galaxy Note (του 2011) δίπλα στο iPhone 6 plus (του 2014) δεν υπάρχει σύγκριση. Το Samsung είναι κανονικό γραφείο που διεκπεραιώνει πολλές υποθέσεις μαζί. Sημειώνω πως κυκλοφορεί ήδη το Note 4, το οποίο είναι αλλού (ίσως μια μέρα το συγκρίνουμε με το iPhone 8 )

Όταν με ένα iPhone θα μπορείς να παρακολουθείς ένα βίντεο ενώ ταυτόχρονα θα στέλνεις ένα email τραβώντας συνημμένο από τις φωτογραφίες σου τις οποίες πριν "κολλήσεις" θα επεξεργαστείς και θα προσθέσεις κείμενα πάνω τους ή ενώ μιλάς με το hands Free θα σκανάρεις έγγραφο το οποίο ταυτόχρονα θα μετατρέπεις σε pdf και θα το στέλνεις μέσω email την ώρα που θα μιλάς στον παραλήπτη του email χωρίς κανένα κόλλημα, χωρίς κανένα lag, τότε ξανασυζητάμε.

Όταν δεις ένα βίντεο 4Κ στην οθόνη του Note 4, δεν ξανασυζητάμε γιατί θα είσαι άφωνος....

Όταν μοιράσεις με hotspot Internet σε 8 φορητούς υπολογιστές που πλοηγούνται στο διαδίκτυο, τότε ξανασυζητάμε!

Όταν γράφεις με την γραφίδα με το χέρι Ελληνικά χειρόγραφο sms το οποίο αυτόματα μετατρέπει σε text -και θα εκτιμήσεις πολύ αυτή τη δυνατότητα όταν πιέζεσαι χρονικά στη δουλειά- τότε ξανασυζητάμε!

Όταν στήσεις μια παρουσίαση στο κινητό σου και την προβάλεις σε meeting μέσω wifi ή bluetooth, τότε ξανασυζητάμε. Και δεν είναι μόνο να δεις αν το κάνει αλλά και με την ευκολία που το κάνει!

Όταν προβάλεις μια ταινία ασύρματα στη τηλεόραση σου από το κινητό και εκείνη τη στιγμή σε πάρει κάποιος τηλέφωνο και η προβολή συνεχίζεται κανονικά, τότε ξανασυζητάμε!

Όταν δεις ΠΩΣ μπορείς να προεπισκοπήσεις ΟΛΑ τα mail του γραμματοκιβωτίου σου, τότε...

Όταν θελήσεις όχι απλά να μετρήσεις τους καρδιακούς παλμούς σου, όχι απλά να μετρήσεις τα βήματα που έχεις κάνει στατιστικά ανά ώρα/ημέρα/εβδομάδα/ μήνα αλλά να μετρήσεις και το οξυγόνο στο αίμα σου.... το ξανασυζητάμε!

Με άλλα λόγια αν είσαι επαγγελματίας και χρειάζεσαι ένα αληθινό εργαλείο στα χέρια σου που θα σε ξελασπώσει στα δύσκολα, τότε η απάντηση είναι SAMSUNG GALAXY NOTE 4.

Θέλεις να εντυπωσιάσεις τη γκόμενα στο μπαρ, το iPhone είναι η συσκευή που χρειάζεσαι, αγόρασε το, θα το αναγνωρίσει αμέσως!
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 11, 2015, 01:08:58 πμ από STF »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1329 στις: Μάρτιος 11, 2015, 01:10:17 πμ »
Ωχχχ........  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1330 στις: Μάρτιος 11, 2015, 01:22:40 πμ »
Αναρωτιέμαι αν όλες αυτές οι πληροφορίες για τις πωλήσεις των εταιριών βοηθούν κάπως τη δική μας καθημερινότητα. Μάλλον όχι.

Καλό λοιπόν θα είναι να μη μιλάμε με πωλήσεις και άλλα μαρκετινίστικα κόλπα αλλά με γεγονότα! Η apple έχει 4-5 παραλλαγές ενός τηλεφώνου η Samsung έχει μια αλυσίδα συσκευών τεράστια.
Το iPhone 6plus αντέγραψε άραγε... ας μη πέσω κι εγώ όμως στην ίδια παγίδα, είπαμε.

Ξέρω ελάχιστους -για την ακρίβεια κανέναν- που από Samsung να πήγαν σε IPhone ενώ ταυτόχρονα ξέρω πολλούς που από iPhone πήγαν σε Samsung και δεν ξαναεπιστρέφουν. Μόνο σε εμένα συμβαίνει μάλλον.

Στη ποιότητα κατασκευής τα apple είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω (να ένα προβάδισμα), σε όλα τα άλλα υπολείπονται!

Αν βάλεις ένα Samusng Galaxy Note (του 2011) δίπλα στο iPhone 6 plus (του 2014) δεν υπάρχει σύγκριση. Το Samsung είναι κανονικό γραφείο που διεκπεραιώνει πολλές υποθέσεις μαζί. Sημειώνω πως κυκλοφορεί ήδη το Note 4, το οποίο είναι αλλού (ίσως μια μέρα το συγκρίνουμε με το iPhone 8 )

Όταν με ένα iPhone θα μπορείς να παρακολουθείς ένα βίντεο ενώ ταυτόχρονα θα στέλνεις ένα email τραβώντας συνημμένο από τις φωτογραφίες σου τις οποίες πριν "κολλήσεις" θα επεξεργαστείς και θα προσθέσεις κείμενα πάνω τους ή ενώ μιλάς με το hands Free θα σκανάρεις έγγραφο το οποίο ταυτόχρονα θα μετατρέπεις σε pdf και θα το στέλνεις μέσω email την ώρα που θα μιλάς στον παραλήπτη του email χωρίς κανένα κόλλημα, χωρίς κανένα lag, τότε ξανασυζητάμε.

Όταν δεις ένα βίντεο 4Κ στην οθόνη του Note 4, δεν ξανασυζητάμε γιατί θα είσαι άφωνος....

Όταν μοιράσεις με hotspot Internet σε 8 φορητούς υπολογιστές που πλοηγούνται στο διαδίκτυο, τότε ξανασυζητάμε!

Όταν γράφεις με την γραφίδα με το χέρι Ελληνικά χειρόγραφο sms το οποίο αυτόματα μετατρέπει σε text -και θα εκτιμήσεις πολύ αυτή τη δυνατότητα όταν πιέζεσαι χρονικά στη δουλειά- τότε ξανασυζητάμε!

Όταν στήσεις μια παρουσίαση στο κινητό σου και την προβάλεις σε meeting μέσω wifi ή bluetooth, τότε ξανασυζητάμε. Και δεν είναι μόνο να δεις αν το κάνει αλλά και με την ευκολία που το κάνει!

Όταν προβάλεις μια ταινία ασύρματα στη τηλεόραση σου από το κινητό και εκείνη τη στιγμή σε πάρει κάποιος τηλέφωνο και η προβολή συνεχίζεται κανονικά, τότε ξανασυζητάμε!

Όταν δεις ΠΩΣ μπορείς να προεπισκοπήσεις ΟΛΑ τα mail του γραμματοκιβωτίου σου, τότε...

Όταν θελήσεις όχι απλά να μετρήσεις τους καρδιακούς παλμούς σου, όχι απλά να μετρήσεις τα βήματα που έχεις κάνει στατιστικά ανά ώρα/ημέρα/εβδομάδα/ μήνα αλλά να μετρήσεις και το οξυγόνο στο αίμα σου.... το ξανασυζητάμε!

Με άλλα λόγια αν είσαι επαγγελματίας και χρειάζεσαι ένα αληθινό εργαλείο στα χέρια σου που θα σε ξελασπώσει στα δύσκολα, τότε η απάντηση είναι SAMSUNG GALAXY NOTE 4.

Θέλεις να εντυπωσιάσεις τη γκόμενα στο μπαρ, το iPhone είναι η συσκευή που χρειάζεσαι, αγόρασε το, θα το αναγνωρίσει αμέσως!

Αν ήταν όπως τα λες παραπάνω, κανένας δε θα είχε iphone .....
Δεν ξέρω αν ποτέ ήσουν κάτοχος του εν λόγω τηλεφώνου ή ό,τι λες είναι από ανάγνωση  διάφορων άρθρων του διαδικτύου.
Από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι λόγω της δουλειάς που κάνω πρέπει να χρησιμοποιώ το... 200% των δυναοτήτων ενός τηλεφώνου και με το iphone δε συναντώ ποτέ πρόβλημα, ούτε βέβαια διάφορα κολλήματα.
Η τελευταία πρόταση του post σου είναι προσβλητική για όλους τους χρήστες του τηλεφώνου που αναφέρεις.
Αν είναι δική σου νομίζω ότι μας οφείλεις μια συγγνώμη. Αν την πήρες αυτούσια από κάπου ενημέρωσε κάποιον από τους mod μέσω pm να τη βάλει σε εισαγωγικά και να γράψει την πηγή.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 11, 2015, 01:52:02 πμ από charisps »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1331 στις: Μάρτιος 11, 2015, 01:52:21 πμ »

iOS ........Η διαφορετικότητα και το ξεχωριστό της Apple κανει την διαφορα!!!!Ολα τα αλλα τα κάνουν οι υπόλοιποι αλλα και ολα τα Pc....

G.K
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1332 στις: Μάρτιος 11, 2015, 02:00:25 πμ »

Αν ήταν όπως τα λες παραπάνω, κανένας δε θα είχε iphone .....
Δεν ξέρω αν ποτέ ήσουν κάτοχος του εν λόγω τηλεφώνου ή ό,τι λες είναι από ανάγνωση  διάφορων άρθρων του διαδικτύου.
Από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι λόγω της δουλειάς που κάνω πρέπει να χρησιμοποιώ 200% της δυνατότητες ενός τηλεφώνου και με το iphone δε συναντώ ποτέ πρόβλημα, ούτε βέβαια διάφορα κολλήματα, όπως άλλων συσκευών.
Η τελευταία πρόταση του post σου είναι προσβλητική για όλους τους χρήστες του τηλεφώνου που αναφέρεις.
Αν είναι δική σου νομίζω ότι μας οφείλεις μια συγγνώμη. Αν την πήρες αυτούσια από κάπου ενημέρωσε κάποιον από τους mod μέσω pm να τη βάλει σε εισαγωγικά και να γράψει την πηγή.

Ξεκινώ από το τη τελευταία πρόταση μου που ειλικρινά δεν είχε σκοπό να προσβάλλει, ήταν ένας αστεϊσμός που όντως μέσα από ένα γραπτό λόγο μπορεί να φαίνεται άκομψος, αν καθόμασταν σε ένα καφέ και τα λέγαμε σίγουρα θα γελάγαμε, κάτοχοι και μη, ένα πείραγμα ήταν τίποτα παραπάνω!
Σε κάθε περίπτωση για να προλάβουμε καταστάσεις δεν έχω καμία δυσκολία να ζητήσω συγνώμη προκαταβολικά σε κάθε αναγνώστη που μπορεί να αισθανθεί προσβεβλημένος και να διαβεβαιώσω πως δεν ήταν η πρόθεση μου αυτή, παράλληλα να ζητήσω από τους mod αν έχουν την καλοσύνη να διαγράψουν τη τελευταία φράση ως άστοχη εκ μέρους μου.

Γενική τοποθέτηση τώρα. Πουθενά δε λέω πως τα iPhone δεν είναι καλά τηλέφωνα, λέω πως δεν είναι καλύτερα από τα Samsung, υπονοώ πως έχουν πολύ καλό Marketing και πολύ καλή προώθηση αλλά σε τεχνικά χαρακτηριστικά (αρκεί μια σύγκριση μέσα από τις ίδιες τις εταιρείες για αυτό) και σε software υστερούν σε σχέση με τις ναυαρχίδες της Samsung.
Ναι ήμουν κάτοχος του Samsung Galaxy Note 2 και αν δε μου είχε σπάσει από πτώση η οθόνη δε θα είχα αγοράσει το Note 4 που έχω τώρα και που περισσεύει αν και έχω κάνει ΟΛΑ τα παραπάνω που περιγράφω. Είναι σίγουρο πως με το Note 4 θα μείνω τουλάχιστον μέχρι το 2017. Οι πληροφορίες που παραθέτω ΔΕΝ είναι από άρθρα, είναι μέσα στη καθημερινότητα μου και δεν έχω εξαντλήσει ούτε το 20% των δυνατοτήτων του και ειλικρινά με εντυπωσιάζει αν όντως μπορείς και χρησιμοποιείς το 200% ενός iPhone όποιο και να είναι το επάγγελμα σου, καθώς η τεχνολογία γενικά έχει ξεφύγει σε επίπεδα που λίγοι μπορούν να την εξαντλήσουν.
Με την ευκαιρία αποσαφηνίζω πως δε μιλάω για lag και κολλήματα στα καλά καθούμενα, αλλά η δυνατότητα του τηλεφώνου να μπορεί κάνει συγκεκριμένα πράγματα -που περιγράφω παραπάνω- χωρίς να παρουσιάζει κανένα κόλλημα.

Ελπίζω να έλυσα την όποια παρεξήγηση για άλλη μία φορά τονίζω πως η πρόθεση μου δεν ήταν να προσβάλλω!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1333 στις: Μάρτιος 11, 2015, 02:04:32 πμ »

iOS ........Η διαφορετικότητα και το ξεχωριστό της Apple κανει την διαφορα!!!!Ολα τα αλλα τα κάνουν οι υπόλοιποι αλλα και ολα τα Pc....

G.K

Αυτό θέλει μεγάλη συζήτηση, μπορώ να δεχτώ πως μια κατηγορία ανθρώπων αυτό την ικανοποιεί, θα πρέπει να γίνει δεκτό όμως πως αυτό δε μπορεί να είναι μια κοινή παραδοχή για το καλύτερο. Καλύτερο είναι αυτό που εξυπηρετεί περισσότερες ανάγκες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1334 στις: Μάρτιος 11, 2015, 02:06:07 πμ »

G.K

Αυτό θέλει μεγάλη συζήτηση, μπορώ να δεχτώ πως μια κατηγορία ανθρώπων αυτό την ικανοποιεί, θα πρέπει να γίνει δεκτό όμως πως αυτό δε μπορεί να είναι μια κοινή παραδοχή για το καλύτερο. Καλύτερο είναι αυτό που εξυπηρετεί περισσότερες ανάγκες.
Γνώμη σου.....και σεβαστή
Εμένα όλες μου οι ανάγκες καλύπτονται χωρις κανενα κενο!!!!!

G.K
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions