Γιώργο μου, θα πάς σε έναν Γερμανό και θα σου κόψει την υπάρχουσα κάρτα και θα σου την κάνει miniSIM
Στέφανε, πήγα στην δικιά μου, και στην άλλη, και στον Γερμανό, κανένας δεν τις κόβει πια.
Με έστειλαν σε εξιδικευμένο μαγαζί, και ο τύπος μου είπε, και καλώδιο να βρώ, που πιάνει το δικό σου, και πιάνει και σε θύρα , δεν υπάρχουν πλέον προγράμματα αντιγραφής.
Και αν την κόψεις, θα έχει "γρέζι", και δεν θα κάτσει σωστά πάνω στις επαφές. Οπότε ................

Αν κάποιος φίλος ξέρει, ας με ενημερώσει.
Πήγα στο δωμάτιο τροπαίων,

και ανέσυρα. Νοκια 2000 ( 1993 ), κάτι άλλα σαν το εικονιζόμενο, κάτι SAMSUNG, Ericson , κλπ. Αν βρώ και τα Ericson 196 και 197, θα είναι ωραία. Θα τα βγάλω φωτό, ούτε ξέρω πόσα είναι τελικά, και πόσα εχουν πετάξει !
Ενημερωτικά, είχα τηλέφωνο από το 1993, με ειδική σύμβαση με την Telestet, που ήταν τότε ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ εργαλείο δουλειάς.
Μια φορά, το καλοκαίρι του 1994, είμαι με την μετέπειτα μητέρα των παιδιών μας ( ......τι ποιητικά που το είπα ) σε μια παραλία για μπάνιο, Κυριακή μεν, αλλά η δουλειά-δουλειά, και έρχεται μήνυμα για μια φόρτωση που είχα σε εξέλιξη.
Διαβάζω, έχουν πρόβλημα, τηλεφωνάω, μου λένε, τους λέω, σε λίγο ξαναπαίρνω να δώ τι κάνανε, οπότε ένας βαρύς τύπος από 2 ομπρέλες πιο δίπλα, μου λέει
" Ρε φίλε, πόσο είναι το σκόρ ? ".
Του λέω "πιο σκόρ" ?
" Το μάτς ρε φίλε",
"πιο μάτς ?",
"ρε φίλε, με δουλεύεις ? Στο τρανζιστοράκι το μάτς δεν ακούς?"
"Του λέω "τηλέφωνο είναι".
Κουνάει το κεφάλι, και απομακρύνθηκε, σίγουρος ότι με είχε βαρέσει ο ήλιος.