Παλιότερα είχα iPhone και την έβρισκα περισσότερο με το να κάνω jailbreak...! Το μόνο πράγμα που ζηλεύω είναι η μεταπωλητική του αξία. Πέρα από αυτό όμως με το ios είναι σαν να μου δενεις τα χέρια..! Στην διαδικασία να έχω μόνο συσκευές της Apple ώστε να εκτιμήσω το ios δεν μπαίνω...!
Ξεκινώ από το τελευταίο. Σε αναγκάζει. Σκέψου ότι με έκανε και πήρα μέχρι AirPods, γρήγορο φορτιστή. Τέλος πάντων.
Τα iPhone, είναι άλλα τηλέφωνα από το X και έπειτα. To FaceID και το UI με τα gestures, έστειλαν την εμπειρία χρήσης 5 χρόνια μπροστά. Ο τρόπος που μπορείς να δεις και να αναγνώσεις τα notifications, είναι απίστευτος.
Η όποια μεταπωλητική αξία, έχει να κάνει με τιμές μπετόν-αρμέ της Apple. Για παράδειγμα. 1339€ αρχική τιμή με ΦΠΑ το XS Max και το 11 Pro Max. Είδες κάπου να βάλουν κουπόνια -100 ή -200 ευρώ;
Το Note το πήρα day one με κουπόνι -100 ευρώ. Πέρσι το S9 plus το πήρα με κουπόνι -150 ευρώ ή -200 ευρώ νομίζω.
Στη Huawei τα ίδια. Χαμός. Οι ίδιες οι εταιρίες τα σκοτώνουν. Στην Apple δεν γίνεται αυτό. Αλλά και πάλι υπάρχει χασούρα.
Σε κατανοώ πάντως για τις επιλογές. Σκέψου ότι πριν πάρω το XS Max πέρσι, το προηγούμενο μήλο που είχα αγοράσει, ήταν το iPhone 5. Απλά αρνιόμουν να πληρώσω αστείες αναλύσεις οθονών και χρωμάτων.
Αλλά να τα λέμε όλα. Το οικοσύστημά της, είναι καταπληκτικό. Για όποιον το βολεύεται.