Δεν νομίζω πως μιλάμε απλά για μια ιδέα που θα πέσει στο κενό, (μιας και ήδη είναι προς κυκλοφορία στην γείτονα ήπειρο), ίδίως άμα έρθει Ελλάδα που ο κάθε υποψήφιος πελάτης πλέον μετράει και το παραμικρό ευρώ.
Από εκεί και πέρα όταν μιλάμε για κινητό
228 ευρώ που έχει τα ιδια και μάλιστα σε αρκετά σημεία ΚΑΛΥΤΕΡΑ χαρακτηριστικά από ένα samsung 19305 lte το οποίο έχει την διπλάσια και βάλε τιμή τότε μάλλον το δεύτερο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ''πεταμένα λεφτά'' παρά το brand name που κουβαλάει, αν και βρίσκω την έκφραση αρκετά υποκειμενική η ακόμη καλύτερα προσωπική μιας και στον καθένα έχει διαφορετική εφαρμογή (ανάλογα το πάχος του πορτοφολιού που κουβαλάει στην τσέπη του και την μούρλα του για κάποιο γκατζετ είτε αυτό είναι κινητό η κάτι άλλο..)
Θα κρατήσω μια ''πισινή'' μόνο όσον αφορά τον τομέα υποστήριξη, κι αυτό γιατί αν δεν σκάσει μύτη στην Ελληνική αγορά και δεν κυκλοφορήσει στα χέρια του κόσμου δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα που να λένε το αντίθετο, εδώ βλέπεις εταιρίες που μεχρι πριν λίγο δεν τις ήξερε ούτε ο ιδιος ο Κινέζος-Κορεάτης (ZTE -HUAWEI κλπ) πλέον να έχουν πάρει ένα σεβαστό μερίδιο στην Ελληνική αγορά (στα low & mid level smartphones) και μάλιστα με αξιόλογη υποστήριξη σε κάθε τομέα, άσχετα αν λόγω περιορισμένου διαφημιστικού μπάτζετ δεν είναι ευρέως γνωστό σε όσους δεν ασχολούνται.
Πάμε τώρα και σε ένα ενδεικτικό συγκριτικό χαρακτηριστικών των 2 που ανέφερα παραπάνω (Galaxy 3 lte και Blue life lte) και ας μας πει ο οποιοσδήποτε αν η δεύτερη είχε ήδη έρθει στην Ελλάδα σε όλους τους πάροχους και είχε το εξουσιοδοτημένο service της οπως η πρώτη ποιο θα προτιμούσε....
Galaxy s3 ltehttp://www.samsung.com/hk_en/consumer/mobile/mobile-phones/smartphone/GT-I9305TADTGY-specBLU LIFE Viewhttp://techblog.gr/mobile/blu-life-view-android-smartphone-7098/Πιστεύω πως η 12αρα πίσω κάμερα (5άρα μπροστά), η μεγαλύτερη μπαταρία, η πολύ καλή και μεγάλη οθόνη (που στον ήλιο είναι ότι καλύτερο...το ξέρω από το δικό μου lg με true ips..), το σώμα αλουμινίου και όλα τα λοιπά μόνο αμελητέα δεν είναι μπρος τον λίγο ταχύτερο επεξεργαστή του s3 και την διπλάσια+ τιμή του.
Ας έρθει με το καλό έστω και Ευρώπη να δούμε και κάποια αξιόλογα reviews και τότε ξαναμιλάμε με πιο πολλά και απτά συμπεράσματα....