0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 13, 2014, 22:36:58 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 13, 2014, 22:25:41 μμμισο μισο... ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΟΛΟΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑΑυτά είναι για πολύ μεγαλύτερους από σένα Στέλιο!!Τα ᾽παμε αυτά!! Απόλαυσε το γεγονός ότι μπορείς να φορέσεις ό,τι μαλακία (με την καλή εννοια) ρολόι σου κατεβαίνει και άστα αυτά! Είπαμε... αν είναι, θα πάρεις Rolex!δεν σε καταλαβα
Παράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 13, 2014, 22:25:41 μμμισο μισο... ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΟΛΟΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑΑυτά είναι για πολύ μεγαλύτερους από σένα Στέλιο!!Τα ᾽παμε αυτά!! Απόλαυσε το γεγονός ότι μπορείς να φορέσεις ό,τι μαλακία (με την καλή εννοια) ρολόι σου κατεβαίνει και άστα αυτά! Είπαμε... αν είναι, θα πάρεις Rolex!
μισο μισο... ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΟΛΟΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ
Παράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 13, 2014, 22:48:21 μμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 13, 2014, 22:36:58 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 13, 2014, 22:25:41 μμμισο μισο... ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΟΛΟΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑΑυτά είναι για πολύ μεγαλύτερους από σένα Στέλιο!!Τα ᾽παμε αυτά!! Απόλαυσε το γεγονός ότι μπορείς να φορέσεις ό,τι μαλακία (με την καλή εννοια) ρολόι σου κατεβαίνει και άστα αυτά! Είπαμε... αν είναι, θα πάρεις Rolex!δεν σε καταλαβα Εννοώ ότι δεν έχω δει πουθενά (και φαντάζομαι και κανένας άλλος) ένα παλικάρι στην ηλικία σου να φοράει τέτοιο ρολόι.Είναι για πολύ μεγαλύτερους!
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 13, 2014, 22:57:54 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 13, 2014, 22:48:21 μμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 13, 2014, 22:36:58 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 13, 2014, 22:25:41 μμμισο μισο... ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΟΛΟΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑΑυτά είναι για πολύ μεγαλύτερους από σένα Στέλιο!!Τα ᾽παμε αυτά!! Απόλαυσε το γεγονός ότι μπορείς να φορέσεις ό,τι μαλακία (με την καλή εννοια) ρολόι σου κατεβαίνει και άστα αυτά! Είπαμε... αν είναι, θα πάρεις Rolex!δεν σε καταλαβα Εννοώ ότι δεν έχω δει πουθενά (και φαντάζομαι και κανένας άλλος) ένα παλικάρι στην ηλικία σου να φοράει τέτοιο ρολόι.Είναι για πολύ μεγαλύτερους!θαυμαζω πολλα ρολογια που δεν ειναι για την ηλικια μου.αγαπημενες μαρκες η als και η ζεζε καμια απο τις δυο δεν ειναι για την ηλικια μου...βασικα κανε ρολοι πανω απο 1000 ευρω δεν ειναι για την ηλικια μου...αλλωστε δεν ξερω κανεναν που στα 18 βγαζει τοσα πολλα δικα του λεφτα.οποτε οτι παρει απο του μπαμπα θα νε και δεν λεει τοσο βεβαια και το δικο μου ρολοι με του μπαμπα τα λεφτα ηταν αλλα αλλο 500 αλλο 5000
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 09, 2013, 00:11:37 πμΔικό μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Απίθανο!Αλλά γιατί γράφει small-luxury-world?
Δικό μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: lakib0i στις Ιανουάριος 13, 2014, 20:37:12 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 09, 2013, 00:11:37 πμΔικό μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Απίθανο!Αλλά γιατί γράφει small-luxury-world?Στράτο πλάκα έκανα εκείνη την μέρα, στον batman νομιζω, γιατί νόμιζε ότι ό,τι φωτό ποστάρουμε από το ίντερνετείναι και δικό μας ρολόι.Μόνο στο "Σήμερα φόρεσα" είναι τα δικά μας ρολόγια
Ανοίξτε κι ένα θέμα σήμερα φόρεσα για ρούχα!Sent from my iPad using Tapatalk
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 14, 2014, 13:09:23 μμΑνοίξτε κι ένα θέμα σήμερα φόρεσα για ρούχα!Sent from my iPad using TapatalkΝαι, και ένα "σήμερα δε φόρεσα" για εσώρουχα, αλλά να γράφουν μόνο γυναίκες και να συνοδεύεται από φωτό υποχρεωτικα!
Εγώ το περίμενα προσιτό, αφού δεν έχει ούτε καντράν, αλλά τελικά έπεσα έξω. $323,500.
Παράθεση από: grecellin στις Ιανουάριος 20, 2014, 18:59:02 μμΕγώ το περίμενα προσιτό, αφού δεν έχει ούτε καντράν, αλλά τελικά έπεσα έξω. $323,500.ρε τους κρετινους που να ειχε και καντραν
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.