0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε τί μου θυμίζουν αυτά τα μπεζελ, τί μου θυμίζουν............(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)..........Ααααα, το θυμήθηκα!!!!!"Ashtray" από τα '80ς........
Ρε τί μου θυμίζουν αυτά τα μπεζελ, τί μου θυμίζουν............(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ίσως τα πιο εργονομικά bezel.............Ααααα, το θυμήθηκα!!!!!"Ashtray" από τα '80ς........
Sinn T50
Το γκρι γκρι ωραίο! Αλλά... Δείκτες και dial πιλότου; Στεφάνη και θέση κορώνας δύτη;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.