Αποστολέας Θέμα: Patek Philippe  (Αναγνώστηκε 188885 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
Απ: Patek Philippe
« Απάντηση #1035 στις: Δεκέμβριος 17, 2021, 03:21:32 πμ »

Θυμίζει λίγο timex indiglo...
 :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1036 στις: Δεκέμβριος 17, 2021, 07:31:52 πμ »
Ξέρουμε ποιος είναι ο Jay Z και επίσης είναι και ambassador των Tiffany’s …
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vtsakiris

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1037 στις: Δεκέμβριος 17, 2021, 08:17:24 πμ »
Να πουμε βεβαια οτι ο Jay Z δεν ειναι ενας τυχαιος χαζοραπερ η τα εσχατως τραπ πιτσιρικια που ακουμε. (Ειναι 50 φευγα χρονων αλλωστε- εστω κι αν δεν του φαινεται)

Ειναι ενας θρυλος του χιπ χοπ, οτι ειναι ο Μικ Τζαγκερ, ο Μ. Τζακσον η -για τους εγχωριους μουσικους φαν- οτι θα λεγαμε οτι ειναι ο καζαντζιδης η ο τσιτσανης για τα αντιστοιχα μουσικα ειδη.
Εχει βγαλει (ειδικα στο ξεκινημα) πολλα αλμπουμ με πολυ ενδιαφερον κοινωνικοπολιτικο περιεχομενο και αργοτερα εγινε πιο εμπορικος.
Εχει απειρα γκραμι, ειναι σε ολες τις τοπ λιστες του ειδους του και δειπρεψε και σαν παραγωγος.
Αυτος εβγαλε τη Ριανα και τον KAnye West, εφτιαξε την καριερα της Μπιγιονσε (που παντρευτηκε κιολας).
Εχει δισκογραφικες που φυσανε, ειναι πολυ καλος επιχειρηματιας και ειναι και μικρομετοχος στους Μπρουκλιν Νετς μεταξυ αλλων.

Ειναι λοιπον ΔΙΣεκατομμυριουχος , αρα τα λεφτα αγορας του συγκεκριμενου ρολογιου, καιτοι εξωφρενικα, δεν του λειπουν .
Κι αν ημουν η Πατεκ, δε θα με πειραζε καθολου να φοραει το ρολοι μου ο ισως πιο iconic και influential rapper .

Αφενος γιατι υπαρχει και το "νεο" χρημα που κανω ανοιγμα σε αυτο και κερδιζω ενα τεραστιο αγοραστικο κοινο που χει περισσοτερα λεφτα απο μυαλο και γουστο.
Αφετερου γιατι σα Γιαννης, προτιμω να το φοραει ενας ποιοτικος, αυτοδημιουργητος μουσικος (εστω κι αν δεν ειναι του ειδους που ακουω), παρα κανα κοστουμαρισμενο λαμογιο-γκολντενμποι-καιροσκοπος της wall street, των funds και των lobbies  ;)

100% ετσι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
as above ▲▼ so below

Συνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1038 στις: Δεκέμβριος 17, 2021, 08:18:52 πμ »
Γενικά ο JayZ έχει απίστευτη συλλογή ρολογιών.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1039 στις: Δεκέμβριος 17, 2021, 08:43:18 πμ »
Επειδή ουδεμία σχέση έχω με αυτή τη μουσική, δεν θα αμφισβητήσω τα περί Jay-z. Απλά για μένα όλα αυτά τα ραπ, τραπ, μπραπ και δεν ξέρω γω τι, μου φέρνει στο μυαλό χρυσή αλυσίδα, βυζιά και λιμουζίνα. Σορυ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος criss6

• Sr. Member
  • ¯\_(シ)_/¯
    • Προφίλ
« Απάντηση #1040 στις: Δεκέμβριος 17, 2021, 08:58:26 πμ »
Να πουμε βεβαια οτι ο Jay Z δεν ειναι ενας τυχαιος χαζοραπερ η τα εσχατως τραπ πιτσιρικια που ακουμε. (Ειναι 50 φευγα χρονων αλλωστε- εστω κι αν δεν του φαινεται)

Ειναι ενας θρυλος του χιπ χοπ, οτι ειναι ο Μικ Τζαγκερ, ο Μ. Τζακσον η -για τους εγχωριους μουσικους φαν- οτι θα λεγαμε οτι ειναι ο καζαντζιδης η ο τσιτσανης για τα αντιστοιχα μουσικα ειδη.
Εχει βγαλει (ειδικα στο ξεκινημα) πολλα αλμπουμ με πολυ ενδιαφερον κοινωνικοπολιτικο περιεχομενο και αργοτερα εγινε πιο εμπορικος.
Εχει απειρα γκραμι, ειναι σε ολες τις τοπ λιστες του ειδους του και δειπρεψε και σαν παραγωγος.
Αυτος εβγαλε τη Ριανα και τον KAnye West, εφτιαξε την καριερα της Μπιγιονσε (που παντρευτηκε κιολας).
Εχει δισκογραφικες που φυσανε, ειναι πολυ καλος επιχειρηματιας και ειναι και μικρομετοχος στους Μπρουκλιν Νετς μεταξυ αλλων.

Ειναι λοιπον ΔΙΣεκατομμυριουχος , αρα τα λεφτα αγορας του συγκεκριμενου ρολογιου, καιτοι εξωφρενικα, δεν του λειπουν .
Κι αν ημουν η Πατεκ, δε θα με πειραζε καθολου να φοραει το ρολοι μου ο ισως πιο iconic και influential rapper .

Αφενος γιατι υπαρχει και το "νεο" χρημα που κανω ανοιγμα σε αυτο και κερδιζω ενα τεραστιο αγοραστικο κοινο που χει περισσοτερα λεφτα απο μυαλο και γουστο.
Αφετερου γιατι σα Γιαννης, προτιμω να το φοραει ενας ποιοτικος, αυτοδημιουργητος μουσικος (εστω κι αν δεν ειναι του ειδους που ακουω), παρα κανα κοστουμαρισμενο λαμογιο-γκολντενμποι-καιροσκοπος της wall street, των funds και των lobbies  ;)

Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω. Ασχετα απο μουσικά γούστα κτλ, ο Jay Z έχει τεράστια και πολύ ψαγμένη συλλογή, ενώ δεν αναλώνεται (απ' όσο έχω δει τουλάχιστον) σε custom κακόγουστες καγκουριές με φουλ διαμάντια κτλ κτλ.
Επίσης, το ρολόι που δημοπρατήθηκε για 6+ εκατομμύρια δεν το πήρε αυτός. Ο κύριος έχει μακρά σχέση με PP kai Tiffany's και κατά πάσα πιθανότητα το είχε την επόμενη μέρα σπίτι του πακετάκι με 50Κ retail price
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #1041 στις: Δεκέμβριος 17, 2021, 12:00:34 μμ »
Ξέρουμε ποιος είναι ο Jay Z και επίσης είναι και ambassador των Tiffany’s …
Σωστός. Και η γυναίκα του.
Αποτι λέγεται δεν είναι αυτός που το αγόρασε στη δημοπρασία. Μάλιστα διάβασα καπου ότι η PP δεν θα πουλήσει κανένα εκτός του πρώτου της δημοπρασίας. Όλη η παραγωγή θα παραδωθει στο Tiffany's και από εκεί θα αποφασιστεί ποιος θα το πάρει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος saribillys

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1042 στις: Ιανουάριος 19, 2022, 19:44:25 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
Patek Philippe
« Απάντηση #1043 στις: Ιανουάριος 19, 2022, 19:58:25 μμ »
Δεν διαφωνώ, αλλά βλέποντας αυτή την εικόνα, θα ήθελες να το βάλεις? Η Patek βλέποντας αυτή την εικόνα, πως το σκέφτεται?
Ότι σκέφτεται ( η μάλλον δεν σκέφτεται ) η Rlx που τα ρολόγια της τα φορούν και κάτι πουθεναδες σελέμπριτι και μη !
Ποιοι δλδ *πρεπει* να φορούν τα Patek ;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1044 στις: Ιανουάριος 19, 2022, 20:20:12 μμ »
Ότι σκέφτεται ( η μάλλον δεν σκέφτεται ) η Rlx που τα ρολόγια της τα φορούν και κάτι πουθεναδες σελέμπριτι και μη !

Δε νομίζω ότι έχουν το ίδιο πελατολόγιο οι 2 εταιρίες...
Είναι σα να συγκρίνεις βούρτσα με .......

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1045 στις: Ιανουάριος 19, 2022, 20:22:06 μμ »

Αλέξανδρε πάνω σε αυτό που λες .Οι πελάτες της rolex δεν είναι και της Patek ,αλλά με αυτές τις τακτικές τις τελευταία έχει κάνει πελάτες της τους πελάτες της patek .
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
geezerv,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1046 στις: Ιανουάριος 19, 2022, 20:29:53 μμ »

Κανείς δεν "πρέπει". Τα φοράνε σίγουρα αυτοί που έχουν τα χρήματα. Κάθε εταιρεία χτιζει το προφίλ της κι έμμεσα επιλέγει το κοινό της.
Για εμένα, αυτή η εικόνα δεν ανταποκρίνεται στο προφίλ της. Πολύ απλά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1047 στις: Ιανουάριος 19, 2022, 20:35:14 μμ »
Κανείς δεν "πρέπει". Τα φοράνε σίγουρα αυτοί που έχουν τα χρήματα. Κάθε εταιρεία χτιζει το προφίλ της κι έμμεσα επιλέγει το κοινό της.

Θα συμφωνήσω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1048 στις: Ιανουάριος 19, 2022, 21:19:35 μμ »
Απάντησες μόνος σου, ο Jay Z και αρκετοί της συνομοταξίας του έχουν χρήματα και μάλιστα πολλά, στις εποχές που ζούμε είτε έτσι είτε αλλιώς η κάθε Patek ενδιαφέρεται για το κέρδος της και ποσώς ενδιαφέρεται για το τι θα πω εγώ και κάποιοι άλλοι που διαθέτουν 3000 ευρώ «ταβάνι» για ρολόι
 Υ.Γ και πολλά λέω

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1049 στις: Ιανουάριος 19, 2022, 21:27:03 μμ »

Τις συγκρίνω, Ελβετικές φίρμες και οι δυο, ακριβά ρολόγια και οι δυο, εκ των πραγμάτων απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό και οι δύο, απλά η μια έχει για την δική μου αισθητική αδιάφορα έως και άσχημα ρολόγια (και ταυτόχρονα πανάκριβα) 

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions