Ημουν τωρα Μυκονο 5 μερες και οπως ειναι λογικο κοιτουσα..καρπους!
Διαπιστωσα οτι τα yacht master ii ειναι το trend και ξεπερναει σε αριθμο και "γκλαμουρια" τα απλα και ταπεινα 5ψηφια sub..Τα 6ψηφια κυριως τα ειδα σε αλλοδαπους καρπους..Η daytona (σε 2-tone s/g) αποτελει την σιγουρη επιλογη ενος φραγκατου Ελληνα ανω των 55..Κιμπαρικο ρολοι και τα τιμουσαν πολλοι..
Τα nautilus ηταν πολλα, μα παρα πολλα, σε χρυσο, μαυρο σε οποιαδηποτε εκδοση, ακομα και σε νεανικους καρπους...Τα πανερια, audemar και τα ουμπλο εδιναν και επαιρναν..Τα ομεγκα ΑΠΟΝΤΑ, ουτε ενα ειδα και απορησα...
Αυτο που μ'εκανε και γελουσα ηταν οτι σε καθε βενζιναδικο, αρτοποιειο, παντοπωλειο κλπ ακομα και ο υπαλληλος φορουσε απο ενα "sub".. .
Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι "αγνωστες στο ευρυ κοινο" εταιρειες οπως sinn, fortis, doxa κλπ αγοραζονται απο ατομα με ωρολογιακη γνωση και με εκλεπτυσμενο ματι/γουστο..Και συνεπως συντηρουνται απ αυτους..Αν δεν παιξουν σε νορμαλ τιμές και επιχειρησουν να τις ανεβασουν σε premium κατηγοριες θεωρω βεβαιο οτι θα τους γυρισουν την πλατη οι ακολουθοι τους και θα καταποντιστούν...Απ την αλλη, αυτοι που ηδη το φυσάνε αλλα δεν το κατεουν ντιπ το πράμα για λογους κυρους, ιματζ κλπ θα πανε στα δυνατα χαρτια και θα παραμενουν ανικανοι να διαγνωσουν τι φοραει ο αλλος διπλα τους μεχρι να κοιταξουν το λογκο..
Ημουν τις προαλλες στον ρεμο (ναμμος) σε τραπεζι που τα ρολογια απλα "δεν υπήρχαν" και ουτε ενας καταλαβε οτι φορουσα το ταπεινο bulova moonwatch..Με τι γνωση αλλωστε να το προσδιορισει ή να το καταταξει σε αξια;;; Σαμπως ηξεραν και τι φορουσε ο διπλανος τους;; Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν καθεται κανεις ν'ασχοληθει με το ρολοι του αλλου..Ειναι καθαρα προσωπικη απολαυση η καθε επιλογή ρολογιου...