Αποστολέας Θέμα: Casio Pro-Trek PRG-550-1A4ER  (Αναγνώστηκε 2480 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dagalis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Casio Pro-Trek PRG-550-1A4ER
« στις: Ιούνιος 15, 2013, 00:12:43 πμ »
καλησπερα παιδια θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθεισετε ...πηρα απο αμαζον το συγκεκριμενο ρολοι το παρελαβα σημερα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007421HEA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE 
το προβλημα ειναι οτι καποια στιγμη το μεσημερι ενω ολα δουλευαν μια χαρα ξαφνηκα σταματισαν οι διχτες του ρολογιου στις 3 ωρα  εννω στην μικρη οθονη η ωρα πιγαινε σωστα ηταν 3:45 διαβασα μανουαλ εκανα κατι συγχρονισμους που ελεγε οκ τα καταφερα και ξεκολισε απο τισ 3 που ειχαν κολισει οι διχτες .....τωρα βλεπω ενα αλλο θεματακι εννω εχω φτιαξει την ωρα σωστα και απο το PC και απο το iphone  βλεπω μεσα σε μια ωρα περιπου να χανει 1 λεπτο απο την ωρα που το ειχα ρυθμησει. το φτιαχνω ξανα και παλι μετα απο μια ωρα περιπου το παρακολουθω και βλεω οτι παει 1 λεπτο μπροστα... υπαρχει λετε προβλημα στο ρολοι ή συμβαινει κατι αλλο που ισως εγω δεν ξερω ....γιατι αν υπαρχει προβλημα να το γυρισω οσο ειναι νωρις.
. με την εκπτωση του 20% το πηρα το ρολοι 110 λιρες τελικη τιμη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Casio Pro-Trek PRG-550-1A4ER
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 15, 2013, 00:15:42 πμ »
καλησπερα παιδια θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθεισετε ...πηρα απο αμαζον το συγκεκριμενο ρολοι το παρελαβα σημερα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007421HEA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE 
το προβλημα ειναι οτι καποια στιγμη το μεσημερι ενω ολα δουλευαν μια χαρα ξαφνηκα σταματισαν οι διχτες του ρολογιου στις 3 ωρα  εννω στην μικρη οθονη η ωρα πιγαινε σωστα ηταν 3:45 διαβασα μανουαλ εκανα κατι συγχρονισμους που ελεγε οκ τα καταφερα και ξεκολισε απο τισ 3 που ειχαν κολισει οι διχτες .....τωρα βλεπω ενα αλλο θεματακι εννω εχω φτιαξει την ωρα σωστα και απο το PC και απο το iphone  βλεπω μεσα σε μια ωρα περιπου να χανει 1 λεπτο απο την ωρα που το ειχα ρυθμησει. το φτιαχνω ξανα και παλι μετα απο μια ωρα περιπου το παρακολουθω και βλεω οτι παει 1 λεπτο μπροστα... υπαρχει λετε προβλημα στο ρολοι ή συμβαινει κατι αλλο που ισως εγω δεν ξερω ....γιατι αν υπαρχει προβλημα να το γυρισω οσο ειναι νωρις.
. με την εκπτωση του 20% το πηρα το ρολοι 110 λιρες τελικη τιμη.
στειλε ενα μαιλ στο αμαζον,εχει πολυ καλο σερβις,εχω αγορασει πολλες φορες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dagalis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 15, 2013, 00:41:16 πμ »
μιλησα με ενα τυπο απο αμαζον στο on line chat  και μου ειπε να το επειστρεψω πιθανον να το κανω αυριο αυτο ....αλλα ελεγα πριν ξεκινησω τη διαδικασια να παρω τηλ στο service της casio εδω μηπως αυτοι μπορουν να με βοηθησουν γιατι απο οτι βλεπω στο ρολοι ολα λειτουργουν κανονικα εκτος απο αυτο που ανεφερα παραπανω με τα δευτερολεπτα.

σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου ....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 15, 2013, 00:51:53 πμ »
μηπως τιποτα λογου ραδιοσυχρονισμου? διοτι εμενα οταν συγχρωνιζει το ρολοι μου παντα εχω διαφορα απο το πσ περιπου 30 δευτερολεπτα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 15, 2013, 00:55:53 πμ από stelakos »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 15, 2013, 01:01:26 πμ »
μιλησα με ενα τυπο απο αμαζον στο on line chat  και μου ειπε να το επειστρεψω πιθανον να το κανω αυριο αυτο ....αλλα ελεγα πριν ξεκινησω τη διαδικασια να παρω τηλ στο service της casio εδω μηπως αυτοι μπορουν να με βοηθησουν γιατι απο οτι βλεπω στο ρολοι ολα λειτουργουν κανονικα εκτος απο αυτο που ανεφερα παραπανω με τα δευτερολεπτα.

σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου ....
στειλε το ρολοι,θα σου στειλουν καινουριο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dagalis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 15, 2013, 01:03:22 πμ »
μηπως τιποτα λογου ραδιοσυχρονισμου? διοτι εμενα οταν συγχρωνιζει το ρολοι μου παντα εχω διαφορα απο το πσ περιπου 30 δευτερολεπτα

το συγκεριμενο μοντελο δεν εχει Radio Controlled Solar αν ενοεισ αυτο ή αν καταλαβα εγω καλα την ωρα την φτιαχνω εγω χειροκινητα. βασικα τωρα αφισα το ρολοι του pc και το παρακολουθω αν τακτα διαστηματα απο μια σελιδα στο ιντερνετ που διχνει την ωρα ελλαδος βασικα με ενοχλει που παει μπροστα ανα ωρα κατι δευτερολεπτα που συμαινει οτι πρεπει να το κοιταζω καθε 10 μερες και να διορθωνω την ωρα γιατι θα χω λαθος ωρα συνεχως απο οτι δειχνει..... προτη φορα βλεπω μη αυτοματο ρολοι μην εχει ακριβες ωρα....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dagalis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 15, 2013, 01:06:40 πμ »
γιωργο δυστυχως  δεν εχουν αλλα αυτη τη στιγμη σε κανα 2 μηνο τι γκαντεμια ειναι αυτη ρε φιλε ασε να το παρακολουθησω μεχρι αυριο να παρω και τηλ στην casio να δω μηπως βγαλω καμια ακρια γιατι εχω φαει χοντρη ξενερα πρωτη αγορα απο αμαζον και τελευταια πφφφ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 15, 2013, 01:15:00 πμ »
γιωργο δυστυχως  δεν εχουν αλλα αυτη τη στιγμη σε κανα 2 μηνο τι γκαντεμια ειναι αυτη ρε φιλε ασε να το παρακολουθησω μεχρι αυριο να παρω και τηλ στην casio να δω μηπως βγαλω καμια ακρια γιατι εχω φαει χοντρη ξενερα πρωτη αγορα απο αμαζον και τελευταια πφφφ
ok,ζητα τα λεφατ σου πισω ή παρε αλλο ρολοι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kafu

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 15, 2013, 02:29:39 πμ »
Κατι λιγο ασχετο...

Στο αμαζον πως είχες έκπτωση 20%?????
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dagalis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 15, 2013, 11:28:40 πμ »
Κατι λιγο ασχετο...

Στο αμαζον πως είχες έκπτωση 20%?????

κανε εγγραφη εδω http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_163289267_2?ie=UTF8&node=1597067031&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_r=DD5BE854CED6409C8F67&pf_rd_t=101&pf_rd_p=392113747&pf_rd_i=83450031 εκει που λεει sigh-up και θα σου σταλει mail με ενα κωδικο . μπορεις να τον χρησιμοποιησεις μονο σε προιοντα που πουλαει η ιδια η αμαζον κανοντας την αγορα προς το τελος σου λεει πανω δεξια να βαλεις τον κωδικο και περνεις την εκπτωση. το mail μπορει να σου καθηστερισει λιγο αλλα θα το λαβεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions