και το ωραιο ειναι ,οτι θα σου πουμε μπραβο καλοριζικο,αλλα οταν πας στις αγγελιες,θα κανουμε τον Κινεζο ή απλα θα θελουμε μια πολυ πιο χαμηλη τιμη...και θα λες μεσα σου,μα πως εγινε αυτο?!!!το ρολοι αρεσε πολυ!
Πιστεύω ότι δεν θα του λέγαμε ψέματα. Αλήθεια θα λέγαμε. Τα ρολόγια είναι πολύ όμορφα.
Προσωπικά έχω και το Jazzmaster και το X-wind και το PRS-516. H ομορφιά και η ποιότητα στα χρήματά τους όχι μόνο δεν αμφισβητούνται, αλλά και περισσεύουν.
Όσον αφορά τη μεταπώληση, πιστεύω έχει να κάνει με τη πληθώρα μοντέλων και την ευκολία αγοράς, όχι με αυτό καθ'αυτό το ρολόι. Ούτε μπορούν να συγκρίνονται με ιστορικά ρολόγια τριπλάσιας τιμής (π.χ. moon)
Το sinn είναι πιο ξεχωριστό, και ευκαιρία σ'αυτή την τιμή, αλλά είναι εξαίρεση στον κανόνα.
Επίσης σε απλούς αγοραστές και μη γνώστες ωρολογόφιλους νομίζω θα έχει πολύ χειρότερη μεταπωλητική αξία από Tissot & Hamilton. Το ανάποδο συμβαίνει σε ωρολογόφιλους για Hamilton & Tissot. Γιατί αυτοί ψάχνουν κάτι όχι συνηθισμένο.
Το Glycine combat chrono είναι πανέμορφο, αγαπημένη εταιρεία, αλλά δεν έχει αρκετά πάνω από χιλιάρικο αρχική? Και δεν είναι πολύ καλύτερο από πλευράς μεταπώλησης.
Για να προτείνω κι εγώ κάποιο. Πανέμορφο και βραβευμένο. Από μεταπώληση δεν ξέρω...
http://www.archimede-watches.com/archimede-watches-collection-pilot-deckwatch-klassik-diver-outdoor-automatic-handwound-chronograph-2824-6498-7750/pilot-watch-automatic-2824-handwound-6498-chronograph-7750-b-watch/pilot-chronograph-b-watch-automatic-valjoux-eta-7750.html