0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 10, 2013, 21:11:50 μμποιος εβαλε ψηφοφορια?μα καλα δεν εχετε ακομα καταλαβει ,οτι με τον ΒΒ ειμαστε φιλαρακια?? φιλαρακια σιγουρα δεν ειστε, αλλα υπαρχει παθος σε αυτη τη σχεση!
ποιος εβαλε ψηφοφορια?μα καλα δεν εχετε ακομα καταλαβει ,οτι με τον ΒΒ ειμαστε φιλαρακια??
Παράθεση από: Blackbird στις Μάιος 24, 2013, 14:46:53 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σ' αγαπώ ρε μπαγάσα.και εγω μαναρι μου!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σ' αγαπώ ρε μπαγάσα.
Παράθεση από: time_ keeper στις Ιούλιος 10, 2013, 21:13:12 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούλιος 10, 2013, 21:11:50 μμποιος εβαλε ψηφοφορια?μα καλα δεν εχετε ακομα καταλαβει ,οτι με τον ΒΒ ειμαστε φιλαρακια?? φιλαρακια σιγουρα δεν ειστε, αλλα υπαρχει παθος σε αυτη τη σχεση!Παράθεση από: george_ στις Μάιος 24, 2013, 15:21:14 μμΠαράθεση από: Blackbird στις Μάιος 24, 2013, 14:46:53 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σ' αγαπώ ρε μπαγάσα.και εγω μαναρι μου!
Εγώ ψηφίζω george_ γιατί χέρι που σε ταιζει δεν το δαγκώνεις, πόσο δε, εάν ειναι τόσο τριχωτό!Χώρια που του αρέσουν οι λουκουμάδες, ε Γιώργο;
Ωχ κι άλλος τζωρτζ_! Χελόου, η τεχνολογία προχωρά.γιατι βρε ΒΒ?τι σου εκανα παλι,για πες?!
Μα γιατί εξανιστασαι george_? λέω κάτι ανακριβές;Ε;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 10, 2013, 17:04:31 μμΩχ κι άλλος τζωρτζ_! Χελόου, η τεχνολογία προχωρά.γιατι βρε ΒΒ?τι σου εκανα παλι,για πες?!Ό,τι ήταν να κανείς το 'κανες. Έχεις σπύρει μιμητές σου παντού κε οπίνιον μέικερ.
χωρις το george- η ενασχοληση με το φορουμ δεν εχει νοημα!οταν δε ποσταρει καμια φορα πανω απο 3 γραμμες με λογια εκει θα τρελαω μαζι του τελειως!!!
Ούτε george_ ούτε BB. Κωστής Στ., ο ένας και μοναδικός (για όσους θυμούνται...).