Απ' όσο ξέρω (διορθώστε με αν κάνω λάθος) ένας από τους κύριους λόγους που τελικά επιλέχθηκε το συγκεκριμένο ρολόι από τη nasa σε σχέση με τον ανταγωνισμό της εποχής ήταν ότι είναι αδιάβροχο και δε θα είχε κανένα πρόβλημα στο νερό....Οι φαν του ρολογιού και της ιστορίας του πιστεύω πως δε έπρεπε να φοβούνται να το βρέξουν..
Δημήτρη,ανώμαλος Νο 2 εδώ....
Βρε σεις μη διαβαζετε Λιακο... δεν εχει λιμνες στο φεγγαρι
Ασχετα την πλακα παντως οτι εχει επιλεγει για το φεγγαρι εχει ολα τα αλλα ενισχυμενα (αντιμαγνητικο, αντοχη σε χτυπηματα κλπ), αλλα για νερο εχουν μια βασικη υδατοστεγανοτητα βαρια μεχρι 50m ισα να αντεχει το τουρμπατο καζανακι απο το wc του διαστημικου σταθμου αν το ριξει κανενας μεσα.
Παντως προσωπικα με οτι φοραω βουταω (εχω πνιξει και καμποσα στο παρελθον)....εκει που ρισκαρεις ειναι να μην εχει μεινει καμια κορωνα ξεκουμπωτη η να πατηθει κανα κουμπι καταλαθος, τον ηπιες κανονικα που λεμε...αμα ειναι ηλεκτρονικο το ξεκουμπωνεις οπως εισαι και το πετας στο βυθο να παιζουν τα ψαρια, αν ειναι μηχανικο και το πας αμεσως σε μαστορα κατα 99% το σωζεις (με το αζημιωτο βεβαια, αναλογα το brand name).
Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2