Αποστολέας Θέμα: Tudor  (Αναγνώστηκε 579742 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Vagelis

• Επισκέπτης
Απ: Tudor
« Απάντηση #1305 στις: Σεπτέμβριος 03, 2016, 14:01:42 μμ »
Χάρη εγώ δεν είμαι έτσι...
Έχω κάνει κι επιλογές που μου αρέσανε αρχικά και μετά με κουράσανε πχ. μέγεθος.
Ή αλλάξανε τα γούστα μου.
Ta Tudor μου αρέσουνε πολύ αλλά δυστυχώς δε μπορώ να μη σκέφτομαι ότι είναι ο φτωχός συγγενης της Rolex.
Και το αποδεικνύει και η ιστορία τα πουλάνε για Rolex.

Μακάρι όλοι να μπορούσανε να κάνουνε μόνο συνειδητοποιημένες επιλογές, αλλά δεν ισχύει.
Οπότε αν θες R πάρε R άσ την εύκολη λύση, αργά ή γρηγορα θα σε απογοητεύσει...

Άποψή μου βέβαια, έτσι....

υγ. όχι δε μου μιλάνε αλλά όχι γι αυτό...  :D
      ο ένας έγινε χορτοφάγος και άνοιξε χασάπικο και ο άλλος αποφάσισε να ασχολήθεί με ΕΠΕ που το είχε σπουδάσει από παιδί... :D

... Βαγγέλη το συγκεκριμένο ρολόι στο RTF έχει στείλει πολλά R στα σκοτάδια .... αυτό το πράγμα με χει βάλει σε σκέψεις και προβληματισμούς .... μιλάμε για ανθρώπους με πολλά Rolex ... !!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

... κάτι που ισχύει και στην δική μου περίπτωση ... αν και δεν έχω R .... αλλά το συγκεκριμένο το φοράω τουλάχιστον τις μισές ημέρες απο τότε που το έχω ....!!!! :)
Τό πες μόνος σου... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stavros14

• Sr. Member
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα.

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1307 στις: Σεπτέμβριος 03, 2016, 22:35:46 μμ »
Χάρη εγώ δεν είμαι έτσι...
Έχω κάνει κι επιλογές που μου αρέσανε αρχικά και μετά με κουράσανε πχ. μέγεθος.
Ή αλλάξανε τα γούστα μου.
Ta Tudor μου αρέσουνε πολύ αλλά δυστυχώς δε μπορώ να μη σκέφτομαι ότι είναι ο φτωχός συγγενης της Rolex.
Και το αποδεικνύει και η ιστορία τα πουλάνε για Rolex.

Μακάρι όλοι να μπορούσανε να κάνουνε μόνο συνειδητοποιημένες επιλογές, αλλά δεν ισχύει.
Οπότε αν θες R πάρε R άσ την εύκολη λύση, αργά ή γρηγορα θα σε απογοητεύσει...

Άποψή μου βέβαια, έτσι....

υγ. όχι δε μου μιλάνε αλλά όχι γι αυτό...  :D
      ο ένας έγινε χορτοφάγος και άνοιξε χασάπικο και ο άλλος αποφάσισε να ασχολήθεί με ΕΠΕ που το είχε σπουδάσει από παιδί... :D

... Βαγγέλη το συγκεκριμένο ρολόι στο RTF έχει στείλει πολλά R στα σκοτάδια .... αυτό το πράγμα με χει βάλει σε σκέψεις και προβληματισμούς .... μιλάμε για ανθρώπους με πολλά Rolex ... !!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

... κάτι που ισχύει και στην δική μου περίπτωση ... αν και δεν έχω R .... αλλά το συγκεκριμένο το φοράω τουλάχιστον τις μισές ημέρες απο τότε που το έχω ....!!!! :)
Τό πες μόνος σου... ;)

... Βαγγέλη θα διαφωνήσω μ αυτό ... η έκφραση ''Το ρόλεξ των φτωχών " είναι ότι ποιο χαζό γράφεται στα φόρουμ ...

.. δηλαδή ας μου πει κάποιος πόσο φτωχός ειναι κάποιος που δίνει 3000 και 4000 ευρό για ένα ρολόι ... ;;; :-X

πιστεύω όλα είναι στο μυαλό μας ... ;) :) :) :) :)

δηλ αν δώσεις 3800 για ένα Pelagos είσαι ο φτωχός συγγενής ... αν δώσεις 4200 για ένα  OYSTER PERPETUAL έχεις κύρος και κυκλοφορείς με αξιοπρέπεια .... αφού φοράς κορωνάτο ρολόι ....!!!!

.. το Tudor Βlack Bay ... δεν έχει καμία σχέση με οποιοδήποτε ρολεξ ... έχει τον δικό του χαρακτήρα ... και μοναδική αισθητική ... !!!

το ίδιο ισχύει και για το Pelagos ... ένα μοντέρνο -σύγχρονο - ρολόι με πρωτοποριακά υλικά και σχεδίαση  που δεν έχει καμιά σχέση με τα κλασικά βαρετά και μονότονα ρόλεξ ....!!!!

αυτός είναι και ο λόγος που έχει αλλάξει και η εικόνα της εταιρείας τα τελευταία χρόνια .... !!!

αλήθεια ξέρετε πόσα Tudor πωλούνται τον χρόνο ....;;;;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1308 στις: Σεπτέμβριος 03, 2016, 22:37:07 μμ »
Κάπου στις 130.000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1309 στις: Σεπτέμβριος 03, 2016, 22:40:26 μμ »
Το φτωχός συγγενής της Rolex που έγραψα με το φτωχός αυτός που παίρνει Tudor τι σχέση έχει ρε Δημήτρη;  ::)
Μάλλον εσύ τα έχεις μπλέξει λίγο, ξέρουν τι γράφουν στα φόρουμ δεν είναι χαζοί...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1310 στις: Σεπτέμβριος 03, 2016, 22:50:34 μμ »
Το φτωχός συγγενής της Rolex που έγραψα με το φτωχός αυτός που παίρνει Tudor τι σχέση έχει ρε Δημήτρη;  ::)
Μάλλον εσύ τα έχεις μπλέξει λίγο, ξέρουν τι γράφουν στα φόρουμ δεν είναι χαζοί...

δυστυχώς η ευτυχώς και γράφουν και διαβάζουν και κάποιοι χαζοί στα φόρουμ .... ίσως να είμαι και εγώ ένας από τους χαζούς αφού δεν καταλαβαίνω και τα εχω μπλέξει όπως λες ....!!!!!

δηλαδή .... την  έκφραση ... "Το ρόλεξ του φτωχού ...." δεν την εχεις συναντήσει ποτέ σου ..... ;;;;

επίσης αν θέλεις εξήγησε μου τι σημαίνει ''φτωχός συγγενής'' ....;;;;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1311 στις: Σεπτέμβριος 03, 2016, 22:52:29 μμ »

δυστυχώς η ευτυχώς και γράφουν και διαβάζουν και κάποιοι χαζοί στα φόρουμ .... ίσως να είμαι και εγώ ένας από τους χαζούς αφού δεν καταλαβαίνω και τα εχω μπλέξει όπως λες ....!!!!!

δηλαδή .... την  έκφραση ... "Το ρόλεξ του φτωχού ...." δεν την εχεις συναντήσει ποτέ σου ..... ;;;;

την εχεις,βασικα στα ξενα φορουμ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1312 στις: Σεπτέμβριος 03, 2016, 22:57:47 μμ »

Ναι βρε την έκφραση Rolex του φτωχου την έχω ακουσει αλλά δεν το έγραψα εγώ, αυτό σου είπα...

Το φτωχός συγγενής είναι πώς το βλέπω εγώ. Μία εταιρεία που έχει δύο διαφορετικά brands, ένα που απευθύνεται σε πολύ πλούσιους και ένα πιο φτηνό που απευθύνεται σε λιγότερο πλούσιους, σε όσους δεν μπορούν να πάρουν το καλό.

Και γι αυτό η ψαλίδα ανάμεσα στα δύο μεγαλώνει.
Τα Tudor δεν ακριβαίνουν τα Rolex ακριβαινουν...
Όπως δε θεωρώ τυχαίο ότι όσοι εχουν Tudor και δεν έχουν Rolex μόλις βρουν φράγκα θα πουλήσουν το Tudor και θα πάρουν Rolex...

Αποψή μου πάντα, δε σημαίνει ότι έχω δίκιο...

Και φυσικά δεν υπονόησα ότι είσαι χαζός, όπως κι εσύ δεν είπες χαζό εμένα...
Γνωριζόμαστε και γνωρίζουμε ο ένας το νοητκό επίπεδο του άλλου... :D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1313 στις: Σεπτέμβριος 03, 2016, 23:48:57 μμ »

Ναι βρε την έκφραση Rolex του φτωχου την έχω ακουσει αλλά δεν το έγραψα εγώ, αυτό σου είπα...

Το φτωχός συγγενής είναι πώς το βλέπω εγώ. Μία εταιρεία που έχει δύο διαφορετικά brands, ένα που απευθύνεται σε πολύ πλούσιους και ένα πιο φτηνό που απευθύνεται σε λιγότερο πλούσιους, σε όσους δεν μπορούν να πάρουν το καλό.

Και γι αυτό η ψαλίδα ανάμεσα στα δύο μεγαλώνει.
Τα Tudor δεν ακριβαίνουν τα Rolex ακριβαινουν...
Όπως δε θεωρώ τυχαίο ότι όσοι εχουν Tudor και δεν έχουν Rolex μόλις βρουν φράγκα θα πουλήσουν το Tudor και θα πάρουν Rolex...

Αποψή μου πάντα, δε σημαίνει ότι έχω δίκιο...

Και φυσικά δεν υπονόησα ότι είσαι χαζός, όπως κι εσύ δεν είπες χαζό εμένα...
Γνωριζόμαστε και γνωρίζουμε ο ένας το νοητκό επίπεδο του άλλου... :D

....Ok Βαγγέλη ... και ισχύει και δεν ισχύει αυτό που λες .... !!!!! ;) ;D ;D ;D ;D ;D

... γιατί θα σου πω και εγώ ότι όποιος δεν μπορεί να πάρει τα "καλά" AP .... PP ... VC ... RM ... Lange ... παίρνει τα παλιό-ρόλεξ ....  :) :) :) :) :)

... τα περί χαζών ... δεν χρειαζόταν να τα γράψεις .... γνωριζόμαστε πολύ καιρό και κάποια πράγματα είναι αυτονόητα ....!!!!  ;) :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1314 στις: Σεπτέμβριος 03, 2016, 23:52:30 μμ »
... γιατί θα σου πω και εγώ ότι όποιος δεν μπορεί να πάρει τα "καλά" AP .... PP ... VC ... RM ... Lange ... παίρνει τα παλιό-ρόλεξ ....  :) :) :) :) :)
Μηχανικα η Ρολεξ χτυπαει χαλαρα,μην τα μπερδευεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #1315 στις: Σεπτέμβριος 03, 2016, 23:53:25 μμ »
Τι εννοεις "μηχανικα" Γιωργο? Απο ενδιαφερον ρωταω..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1316 στις: Σεπτέμβριος 03, 2016, 23:57:03 μμ »

.... είσαι ο δεύτερος μέσα σε μια ώρα που μου λέει ότι τα εχω μπερδέψει ... κάτι δεν πάει καλά ...   ??? ??? ??? ??? ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #1317 στις: Σεπτέμβριος 03, 2016, 23:58:47 μμ »
Καπτεν αμα δεν παρεις ρολεξ θα σε τρελανουν εδω μεσα.. :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1318 στις: Σεπτέμβριος 03, 2016, 23:59:28 μμ »
Τι εννοεις "μηχανικα" Γιωργο? Απο ενδιαφερον ρωταω..
Η Ρολεξ φτιαχνει σπορ ρολογια και τα φτιαχνει καλα,ποιοτητα και αντοχη,εχει φτιαξει ονομα και ειναι 100% ανεξαρτητη μηχανικα,οχι ομως και ολες οι αλλες που ανεφερε ο Καπτεν,ακομα και η JLC με τον χρονογραφο 751,βεβαια εχουν φινιρισμα και παιζουν σε πιο μεγαλες τιμες,αλλα αν δεις στις δημοπρασιες τα Rolex χτυπανε χαλαρα μεγαλες τιμες ,απο τα πιο πολλα απο  αυτα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1319 στις: Σεπτέμβριος 04, 2016, 00:00:25 πμ »

.... είσαι ο δεύτερος μέσα σε μια ώρα που μου λέει ότι τα εχω μπερδέψει ... κάτι δεν πάει καλά ...   ??? ??? ??? ??? ???
αφου στο τελος ,Rolex θα παρεις και θα λυθουν ολα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions