0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σοορυ για το μεγάλο μέγεθος .. αλλά έχει ενδιαφέρον .... ... Πόσα ρολόγια μπορούν να αντέξουν τόσο κοντινές λήψεις ..... τα περισσότερα ξεβρακώνονται και βγαίνουνε οι ατέλειες τους ...το ΒΒ νομίζω στέκεται αξιοπρεπέστατα ... ....
ειναι πολλα,δες στο κατω μερος του δεικτη
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 19, 2017, 15:35:24 μμειναι πολλα,δες στο κατω μερος του δεικτη..... σου είπα θα εκτεθούν πολλά ρολόγια ....σου απαντάω λοιπόν με μερικές ακόμα φωτο ....!!!!απο μια ρολογάρα ... των 8000 ευρώ ....!!!και για πες μας βλέπεις κανένα θεματάκι σ αυτές τις φωτό ....!!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 19, 2017, 20:16:46 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 19, 2017, 15:35:24 μμειναι πολλα,δες στο κατω μερος του δεικτη..... σου είπα θα εκτεθούν πολλά ρολόγια ....σου απαντάω λοιπόν με μερικές ακόμα φωτο ....!!!!απο μια ρολογάρα ... των 8000 ευρώ ....!!!και για πες μας βλέπεις κανένα θεματάκι σ αυτές τις φωτό ....!!!! Το θελουμε ακομα αυτο Καπτεν?
....πιστεύω ότι πολλά <<καλά>> ρολόγια ειναι σ αυτήν την κατάσταση ..... σε θέματα ποιότητας φινιρίσματος και συναρμογής ....
Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 19, 2017, 20:43:31 μμ....πιστεύω ότι πολλά <<καλά>> ρολόγια ειναι σ αυτήν την κατάσταση ..... σε θέματα ποιότητας φινιρίσματος και συναρμογής .... Εγώ πιστεύω ότι αν 2-3 από εμάς κάτσουμε και γράψουμε τι έχουμε δει σε ολοκαίνουργια ρολόγια έχουν να γεμίσουν βιβλία..Πολύ καλές οι παρατηρήσεις σου, Δημήτρη! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολυ ωραιο το απο πανω gmt...Ποτε μου δεν ειχα φανταστει το πελαγος σε τζι-εμ-τι!! Και με πορτοκαλι δεικτη οπως λεει ο καπετανιος θα ναι ακομα πιο δυνατο
για την Βασιλεία 2017 ..... TUDOR σε παρακαλώ ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ........ ένα τέτοιο ρολογάκι με πορτοκαλί τον gmt δείκτη ... και τα νούμερα η ολόκληρη την στεφάνη ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.