0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στον επίσημο,πήγε ?
Εγώ που ρώτησα για το 58αρι και το gmt... Τίποτα! Retail μου είπε...Και πήρα από τον συγκεκριμένο, tudor bb, speedmaster, aquaracer, μια χελώνα ένα presage και κάτι κοσμήματα... Για το λόγο αυτόν δε θα με ξαναδεί ποτέ!
Παράθεση από: gmaras στις Ιανουάριος 16, 2020, 13:58:50 μμΕγώ που ρώτησα για το 58αρι και το gmt... Τίποτα! Retail μου είπε...Και πήρα από τον συγκεκριμένο, tudor bb, speedmaster, aquaracer, μια χελώνα ένα presage και κάτι κοσμήματα... Για το λόγο αυτόν δε θα με ξαναδεί ποτέ!Περιθώριο έχουν. Εγώ μόνο σέρβις του 20αρικου έκανα εκει. Οπότε δεν είναι το ότι ήμουν καλός πελάτης. Γενικά την κάνει. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τόσα λεφτά και την είδε?Δεν έπρεπε να το πάρεις από τον τυπο
Καλημέρα! Έθεσα το ερώτημα και στο νήμα της panerai για αγορά από το chrono 24, ποια είναι η γνώμη σας; Ο λόγος είναι ότι μετά την χθεσινή μου επίσκεψη στο γνωστό κοσμητοπωλειο, με ενημέρωσαν ότι η Tudor ακολουθεί την πολιτική της «μαμάς» εταιρίας για μη έκπτωσεις σε αυτά.Υ.γ πήγα για black bay gmt, αλλά απογοητεύτηκα από το ρολόι. Δεν μου άρεσε καθόλου.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.