0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Mike-arg στις Απρίλιος 22, 2020, 14:27:04 μμVintage always betterIndeed...Μόνο εμένα μαρεσει η κορώνα που είχε?
Vintage always better
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 22, 2020, 14:52:21 μμΠαράθεση από: Mike-arg στις Απρίλιος 22, 2020, 14:27:04 μμVintage always betterIndeed...Μόνο εμένα μαρεσει η κορώνα που είχε?και μένα μαρεσει πιο πολύ από το τωρινό η κορώνα....
Παράθεση από: Mike-arg στις Απρίλιος 22, 2020, 15:01:23 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 22, 2020, 14:52:21 μμΠαράθεση από: Mike-arg στις Απρίλιος 22, 2020, 14:27:04 μμVintage always betterIndeed...Μόνο εμένα μαρεσει η κορώνα που είχε?και μένα μαρεσει πιο πολύ από το τωρινό η κορώνα....οι Snowflake δείκτες ήταν μετατ από αυτό το μοντέλο?
Εμενα μου αρέσει πιο πολύ τα νέα Tudor έχουν το δικό τους χαρακτήρα τουλάχιστον. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχαχαχα θα πάρω tudor αλλα μάλλον κατέληξα στο pelagos παιδιά με την κο4ωνα στα αριστερά, το είδα και εδω που το είχε ένας φίλος και μου αρέσει πολύ. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα τα δώσω όλα Νίκο. Και θα μείνω με 3 καινούργια. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.