0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο Νίκος,με τον όγκο που έχει σαν άντρας,αν πάρει το 39 ,θα τον κοροϊδεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ,για 2 χρόνια,11 μήνες,3 εβδομάδες και 6 ημέρες.Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αχαχαχαχαχαχα, είσαι Θεός,τέλος.Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νίκο αν το δοκιμάσεις θα σου φύγει ο έρωτας με τη μία.
Σωστά τα λέτε παιδιά. Εγώ το είπα απλά γιατί νομίζω οτι έχω καταλάβει τι θέλει ο Νίκος από ένα ρολόι. Άντε να μας πει και ο ίδιος
Θα του χαρίσω το δικο μου μόνο και μόνο για να τον κοροϊδεύεις. Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα 39,ούτε να το βλέπω στα λεφτά του. Χίλιες φορές ενα explorer1 με ούτε 2000 ευρώ παραπάνω .Όπως είπαμε όμως,όλα είναι θέμα γούστου.Αυτό που σε εμένα φαντάζει ειδυλλιακό,στο άλλο μπορεί να φανταστείτε χρεπι Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι τόσο χοντρό σαν specs,είναι η κάσα του που είναι μονοκομματη ,μονοδιάστατη να τη πω και το κάνει να φαίνεται πολύ χοντρό στο μάτι,σα τουβλάκι.
Βγάλαμε λαβράκι μου φαίνεται!!!
Λες ? Ιδωμεν !
να σου θυμίσω φοράω 36αρια
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.