0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μάλλον αυτό θα είναι...φανταστικό θα έλεγα.
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 26, 2015, 17:25:29 μμδοκιμαζει τις νεες τεχνολογιες ,ενα παραδειγμαMT5621 manufacture movement, COSC certified, 70 hours power reserve, variable inertia balance and silicon balance springfree-sprung,silicon balance ,coscτεχνολογια που δεν εχουν και πολλες μηχανες,ειδικα σε αυτα τα χρηματα!το κερασακι στην τουρτα ειναι το cosc!η πιστοποιηση χρονομετρου εχει ενα κοστοςsube imagenesEvery day, including Saturdays and Sundays, movements are measured and rewound.• Based on these measurements, 7 eliminatory criteria are calculated.• If and only if all these criteria are met, the movement is duly "chronometer-certified".sube imagenesOnly movements which meet the precision criteria established under ISO 3159 are granted an official chronometer certificate.Movements are tested for 16 consecutive days according to a tests panel.
δοκιμαζει τις νεες τεχνολογιες ,ενα παραδειγμαMT5621 manufacture movement, COSC certified, 70 hours power reserve, variable inertia balance and silicon balance springfree-sprung,silicon balance ,coscτεχνολογια που δεν εχουν και πολλες μηχανες,ειδικα σε αυτα τα χρηματα!το κερασακι στην τουρτα ειναι το cosc!η πιστοποιηση χρονομετρου εχει ενα κοστοςsube imagenesEvery day, including Saturdays and Sundays, movements are measured and rewound.• Based on these measurements, 7 eliminatory criteria are calculated.• If and only if all these criteria are met, the movement is duly "chronometer-certified".sube imagenesOnly movements which meet the precision criteria established under ISO 3159 are granted an official chronometer certificate.Movements are tested for 16 consecutive days according to a tests panel.
Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω,από μηχανές χρησιμοποιούν ακόμη Ετα?Sent from my iPad using Tapatalk
Παράθεση από: eisenberg στις Οκτώβριος 10, 2015, 11:30:31 πμΕπειδή έχω μείνει λίγο πίσω,από μηχανές χρησιμοποιούν ακόμη Ετα?Sent from my iPad using Tapatalkκαι ναι ....βλέπε ΒΒ Και παλιό πέλαγος..και όχι ...βλέπε νέο πέλαγος....μια εικόνα 1000 λέξεις
Παράθεση από: eisenberg στις Οκτώβριος 10, 2015, 11:30:31 πμΕπειδή έχω μείνει λίγο πίσω,από μηχανές χρησιμοποιούν ακόμη Ετα?και ναι ....βλέπε ΒΒ Και παλιό πέλαγος..και όχι ...βλέπε νέο πέλαγος....
Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω,από μηχανές χρησιμοποιούν ακόμη Ετα?
Παράθεση από: Βost στις Οκτώβριος 10, 2015, 14:27:38 μμΠαράθεση από: eisenberg στις Οκτώβριος 10, 2015, 11:30:31 πμΕπειδή έχω μείνει λίγο πίσω,από μηχανές χρησιμοποιούν ακόμη Ετα?και ναι ....βλέπε ΒΒ Και παλιό πέλαγος..και όχι ...βλέπε νέο πέλαγος....και north flag με την καινούρια
Παράθεση από: Βost στις Οκτώβριος 10, 2015, 14:27:38 μμΠαράθεση από: eisenberg στις Οκτώβριος 10, 2015, 11:30:31 πμΕπειδή έχω μείνει λίγο πίσω,από μηχανές χρησιμοποιούν ακόμη Ετα?Sent from my iPad using Tapatalkκαι ναι ....βλέπε ΒΒ Και παλιό πέλαγος..και όχι ...βλέπε νέο πέλαγος....μια εικόνα 1000 λέξεις και η διαφορα τιμης απο την εκδοση με ΕΤΑ ,ειναι πολυ μικρη
Ναι,αλλα οπως πολυ καλα ξερεις και εσυ,δεν μπορεις πλεον να πεις οτι φοραει ΕΤΑ!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.