0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως σήμερα πέρασα απο Βαλαωρίτου και τα είδα. Είναι πολύ όμορφα ρολόγια και αποπνέουν εξαιρετική ποιότητα. Εγω προσωπικά ενα πέλαγος θα το έπαιρνα.
Παράθεση από: Giannis στις Μάρτιος 02, 2016, 20:58:06 μμΠάντως σήμερα πέρασα απο Βαλαωρίτου και τα είδα. Είναι πολύ όμορφα ρολόγια και αποπνέουν εξαιρετική ποιότητα. Εγω προσωπικά ενα πέλαγος θα το έπαιρνα. Μάλλον θα συμφωνήσω εδώ.Είναι ίσως το μόνο tudor που μου λέει κάτι...Δεν ξέρω αν θα μ έστελνε ταμείο,πάντως μ αρέσει.
Παράθεση από: Petros1 στις Μάρτιος 02, 2016, 21:10:24 μμΠαράθεση από: Giannis στις Μάρτιος 02, 2016, 20:58:06 μμΠάντως σήμερα πέρασα απο Βαλαωρίτου και τα είδα. Είναι πολύ όμορφα ρολόγια και αποπνέουν εξαιρετική ποιότητα. Εγω προσωπικά ενα πέλαγος θα το έπαιρνα. Μάλλον θα συμφωνήσω εδώ.Είναι ίσως το μόνο tudor που μου λέει κάτι...Δεν ξέρω αν θα μ έστελνε ταμείο,πάντως μ αρέσει.To BB; Δεν;
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.