Αποστολέας Θέμα: Tudor  (Αναγνώστηκε 579887 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pipin

• Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Tudor
« Απάντηση #1230 στις: Αύγουστος 10, 2016, 01:55:38 πμ »
Έχει δίκιο ο Γιώργος. Ακριβά ρολόγια και στάτους .Άν  δε σε πείθει, μην αγχώνεσαι και μείνε με το tissot

Γιώργο το  Tissot μου αρέσει πολύ αλλά ενα ρολόι ακόμη αν ολα πάνε καλά θα το πάρω ,  και θέλω να κάνω και μια υπέρβαση οσο με παίρνει βέβαια . Απλά στα χρήματα που θα διαθέσω θέλω να κάνω την καλύτερη επιλογή
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1231 στις: Αύγουστος 10, 2016, 01:58:32 πμ »
Πολύ διαφωτιστικές οι απαντήσεις σας παιδιά και για τα σέρβις και για την ποιότητα των υλικών , τώρα αρχίζω και  καταλαβαίνω  κάποια πράγματα....
Πάντως αν καταλήξω σε αυτό μου γυάλισε το συγκεκριμένο .... :) Κρίμα πάντως σε αυτήν την κατηγορία τιμής να μην έχει κεραμικό bezel...... :(

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Τον μπελά σου ψάχνεις. Τι σου προσφέρει το κεραμικό ? Μόστρα ? Διάρκεια ? Αντοχή ?

Πληρώνεις παραπάνω για το τίποτα.

Στα Ρόλεξ, αλλάξεις το μπέζελ, με 40 ευρά. Το κεραμικό πόσο έχει ?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #1232 στις: Αύγουστος 10, 2016, 02:02:43 πμ »
Έχει δίκιο ο Γιώργος. Ακριβά ρολόγια και στάτους .Άν  δε σε πείθει, μην αγχώνεσαι και μείνε με το tissot

Γιώργο το  Tissot μου αρέσει πολύ αλλά ενα ρολόι ακόμη αν ολα πάνε καλά θα το πάρω ,  και θέλω να κάνω και μια υπέρβαση οσο με παίρνει βέβαια . Απλά στα χρήματα που θα διαθέσω θέλω να κάνω την καλύτερη επιλογή

Πριν πάρεις, ψάξε αν έχουνε σέρβις. Η επιλογή σου ΠΡΕΠΕΙ να είναι σε μια εταιρία, ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ τον πελάτη.

Λεφτά θα δώσεις. Και μάλιστα ΧΟΝΤΡΑ . 3 και 4 φορές ένα μισθό. Σε σέβονται ?

Εχουν ανταλλακτικά ? Δίνεις το ρολόι και το παίρνεις σε μια εβδομάδα, ή τα επόμενα Χριστούγεννα ?.

Συγνώμη που ακούγομαι σαν ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, αλλά έχω υποφέρει από την υποστήριξη, και γι αυτό, κάποιες εταιρίες , ΤΙΣ ΑΓΝΟΩ .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1233 στις: Αύγουστος 10, 2016, 02:02:56 πμ »
Σωστος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1234 στις: Αύγουστος 10, 2016, 02:05:08 πμ »
Ο  Γιωργος, είχε μεγάλη εμπειρία σε αυτά τα ρολόγια, δε θα χάσεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pipin

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1235 στις: Αύγουστος 10, 2016, 02:09:14 πμ »

Πριν πάρεις, ψάξε αν έχουνε σέρβις. Η επιλογή σου ΠΡΕΠΕΙ να είναι σε μια εταιρία, ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ τον πελάτη.

Λεφτά θα δώσεις. Και μάλιστα ΧΟΝΤΡΑ . 3 και 4 φορές ένα μισθό. Σε σέβονται ?

Εχουν ανταλλακτικά ? Δίνεις το ρολόι και το παίρνεις σε μια εβδομάδα, ή τα επόμενα Χριστούγεννα ?.

Συγνώμη που ακούγομαι σαν ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, αλλά έχω υποφέρει από την υποστήριξη, και γι αυτό, κάποιες εταιρίες , ΤΙΣ ΑΓΝΟΩ .

Γιώργο Οκ το αν έχουν σέρβις και πού το ρωτάω πάντοτε αλλά σαν νέος στο "σπόρ" δεν έχω τις γνώσεις και την πείρα που έχετε εσείς. Αν μου ανέφερες κάποιες εταιρείες που σέβονται τον πελάτη πάντα στα χρήματα που σκοπέυω να δώσω θα με βοηθούσες πολύ  ώστε μην πηγαίνω στα τυφλά . Να αποκλείω κάποια μοντέλα απο αυτά που κοιτάζω ώστε να μειώνονται και οι επίλογές μου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #1236 στις: Αύγουστος 10, 2016, 02:11:18 πμ »
Ο  Γιωργος, είχε μεγάλη εμπειρία σε αυτά τα ρολόγια, δε θα χάσεις

Σε ευχαριστώ. Και μετά, για να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα, τα κλείσαμε στην θυρίδα, μας χάσανε από πελάτες, και φοράμε πλαστικούρα μιας χρήσης  :D

Και αυτοί λένε" μα που πήγανε οι πελάτες ?", και εμείς λέμε " Ουφ, γλυτώσαμε !"

Και τα "μουράτα" και "χλιδάτα", γίνανε κακό όνειρο που πέρασε και πάει.

Η ιστορία είναι αποκύημα φαντασίας. Κάθε ομοιότης με υπαρκτά πρόσωπα ή εταιρίες,  είναι απλή ΣΥΜΠΤΩΣΗ :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #1237 στις: Αύγουστος 10, 2016, 02:16:38 πμ »

Γιώργο Οκ το αν έχουν σέρβις και πού το ρωτάω πάντοτε αλλά σαν νέος στο "σπόρ" δεν έχω τις γνώσεις και την πείρα που έχετε εσείς. Αν μου ανέφερες κάποιες εταιρείες που σέβονται τον πελάτη πάντα στα χρήματα που σκοπέυω να δώσω θα με βοηθούσες πολύ  ώστε μην πηγαίνω στα τυφλά . Να αποκλείω κάποια μοντέλα απο αυτά που κοιτάζω ώστε να μειώνονται και οι επίλογές μου.

Τιμή μου και χαρά μου να ήξερα και να σε βοηθούσα.

Εγώ μετά απο περιπέτειες με διάφορες ακριβές, κατέληξα στην μία και μοναδική. ( Δεν το είπα  :-X ).

Τις υπόλοιπες, παρότι κάποια μοντέλλα μου αρέσουν, ΔΕΝ τισ ξαναπλησιαζω, και ας καταργηθεί και ο ΕΝΦΙΑ και ο ρόεδρος της Δημοκρατίας.

Το δις εξαμαρτείν,......

Οπότε, παρα το ότι κατανοώ την αγωνία σου, δεν μπορώ να σε καθοδηγήσω, αλλά ίσως κάποιοι φίλοι εδώ να έχουν άποψη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος pipin

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1238 στις: Αύγουστος 10, 2016, 17:33:36 μμ »

Εγώ μετά απο περιπέτειες με διάφορες ακριβές, κατέληξα στην μία και μοναδική. ( Δεν το είπα  :-X ).

Τις υπόλοιπες, παρότι κάποια μοντέλλα μου αρέσουν, ΔΕΝ τισ ξαναπλησιαζω, και ας καταργηθεί και ο ΕΝΦΙΑ και ο ρόεδρος της Δημοκρατίας.

Το δις εξαμαρτείν,......

Οπότε, παρα το ότι κατανοώ την αγωνία σου, δεν μπορώ να σε καθοδηγήσω, αλλά ίσως κάποιοι φίλοι εδώ να έχουν άποψη.

Γιώργο αν έχεις πρόβλημα να αναφέρεις δημόσια  την μια και μοναδική που κατέληξες στείλε μου την σε  πμ  , θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #1239 στις: Αύγουστος 10, 2016, 17:36:59 μμ »

Το δις εξαμαρτείν,......

Γιώργο αν έχεις πρόβλημα να αναφέρεις δημόσια  την μια και μοναδική που κατέληξες στείλε μου την σε  πμ  , θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. :)

Δεν έχω πρόβλημα, είναι γνωστό τοις πάσι. Rolex.

Φυσικά, στις σημερινές συνθήκες, είναι ΔΥΣΚΟΛΟ, αλλά και η θυγατρική της , απολαμβάνει τα ίδια καλά υποθέτω.

Και όταν αγοράζεις ένα ρολόι, τους παντρευεσαι. Γι αυτό είναι καλό να είναι αξιόπιστοι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1240 στις: Αύγουστος 10, 2016, 17:41:34 μμ »
Pipin,ειχες αναφερει για την αξιοπιστια της νεας μηχανης,σε καποιο σου ποστ.Το ιδιο μοντελο με τη νεα μηχανη,εχει μια πολυ μικρη διαφορα απο το ρολοι με ΕΤΑ,καπου στα 300 ευρω.Γιατι στο αναφερω?Πιστευω οτι η Ρολεξ πηρε ετοιμες λυσεις απο τις μηχανες της και απλα εκανε καποιες αλλαγες,να πω καλυτερα αναβαθμισεις,αρα εχει μεγαλη μειωση του κοστους και φυσικα αξιοπιστες μηχανες και για την Tudor
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1241 στις: Αύγουστος 10, 2016, 17:46:23 μμ »
τωρα με τις νεες μηχανες της,θα παρεις κατι in-house

πηγαν στις 70 ωρες και στο siicon balance spring
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pipin

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1242 στις: Αύγουστος 10, 2016, 18:43:02 μμ »

Το δις εξαμαρτείν,......

Δεν έχω πρόβλημα, είναι γνωστό τοις πάσι. Rolex.

Φυσικά, στις σημερινές συνθήκες, είναι ΔΥΣΚΟΛΟ, αλλά και η θυγατρική της , απολαμβάνει τα ίδια καλά υποθέτω.

Και όταν αγοράζεις ένα ρολόι, τους παντρευεσαι. Γι αυτό είναι καλό να είναι αξιόπιστοι.

Ευχαριστώ Γιώργο , βέβαια για Rolex ούτε συζήτηση δεν είναι για τα "κυβικά¨μου αλλά για Tudor κάτι μπορεί να γίνει....

Pipin,ειχες αναφερει για την αξιοπιστια της νεας μηχανης,σε καποιο σου ποστ.Το ιδιο μοντελο με τη νεα μηχανη,εχει μια πολυ μικρη διαφορα απο το ρολοι με ΕΤΑ,καπου στα 300 ευρω.Γιατι στο αναφερω?Πιστευω οτι η Ρολεξ πηρε ετοιμες λυσεις απο τις μηχανες της και απλα εκανε καποιες αλλαγες,να πω καλυτερα αναβαθμισεις,αρα εχει μεγαλη μειωση του κοστους και φυσικα αξιοπιστες μηχανες και για την Tudor

Γιώργο πολύ λογική η σκέψη σου . Με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφτώ κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που διαθέτει τα Tudor θα το δοκιμάσω και θα ρωτήσω τα σχετικά οσον αφορά τιμή , κόστος σέρβις κλπ κλπ
Κρίμα που δεν είναι και open back για να μπορείς να βλέπεις τον μηχανισμό.....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1243 στις: Αύγουστος 10, 2016, 18:46:09 μμ »

Δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο,το βασικο για τη Rolex ειναι η αξιοπιστια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #1244 στις: Αύγουστος 10, 2016, 20:54:22 μμ »

Αν τα καπάκια είναι τα ίδια με της Ρόλεξ, εννοώ μεγέθη-βόλτες, που στην διαδικασία παραγωγής ακούγεται λογικό, υπάρχουν after market, με εγγύηση.

Εχουν βάλει κάποιοι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.