0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όντως είναι πολύ ωραίο και πρωτότυπο σε σχεδιασμό το ΒΒ.Όσοι όμως το είχαν στα φορουμ κάποια στιγμή το έβαλαν αγγελία για να πάρουν Rolex... Κι επειδη ξέρω οτι θέλεις Rolex, κοίτα να το χαρείς όσο το έχεις, γιατί το βλέπω σύντομα να μπαίνει στις αγγελίες και παίρνει τη θέση του το sd (πιστεύω ότι σου ταιριάζει περισσότερο απ'όλα)...
Παράθεση από: Vagelis? στις Αύγουστος 28, 2016, 14:23:21 μμΌντως είναι πολύ ωραίο και πρωτότυπο σε σχεδιασμό το ΒΒ.Όσοι όμως το είχαν στα φορουμ κάποια στιγμή το έβαλαν αγγελία για να πάρουν Rolex... Κι επειδη ξέρω οτι θέλεις Rolex, κοίτα να το χαρείς όσο το έχεις, γιατί το βλέπω σύντομα να μπαίνει στις αγγελίες και παίρνει τη θέση του το sd (πιστεύω ότι σου ταιριάζει περισσότερο απ'όλα)... .... μιλάς σοφά .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)όντως Βαγγέλη αυτή είναι η μοίρα αυτού του ρολογιού ... για να δούμε τι θα μας επιφυλάξει το μέλλον ...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 03, 2016, 12:03:33 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φανταστικό!
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 03, 2016, 12:13:17 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 03, 2016, 12:03:33 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φανταστικό!Αυτό το ρολόι είναι τέλειο Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Αύγουστος 28, 2016, 14:26:34 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Αύγουστος 28, 2016, 14:23:21 μμΌντως είναι πολύ ωραίο και πρωτότυπο σε σχεδιασμό το ΒΒ.Όσοι όμως το είχαν στα φορουμ κάποια στιγμή το έβαλαν αγγελία για να πάρουν Rolex... Κι επειδη ξέρω οτι θέλεις Rolex, κοίτα να το χαρείς όσο το έχεις, γιατί το βλέπω σύντομα να μπαίνει στις αγγελίες και παίρνει τη θέση του το sd (πιστεύω ότι σου ταιριάζει περισσότερο απ'όλα)... .... μιλάς σοφά .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)όντως Βαγγέλη αυτή είναι η μοίρα αυτού του ρολογιού ... για να δούμε τι θα μας επιφυλάξει το μέλλον ... Παλιότερα είχα πει σε δύο μέλη που είχαν Tudor ότι σχεδόν όλοι με Tudor τα πουλάνε για να πάρουν Rolex.Eίχανε παρεξηγηθεί πάρα πολύ και μου τα είχανε χώσει ότι έχω άδικο.Τελικά τα πουλήσανε και οι δύο, μετά από ούτε 5 μήνες, και πήρανε Rolex. Τουλάχιστον ο κάπτεν ειναι συνειδητοποιημένος και τον χαίρομαι.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.