Δεν ειναι αυτα στοιχεια,αλλα η υποκειμενικη σου αποψη,για την ωρα τουλαχιστον
για να τελειώνουμε με αυτό με τα στοιχεία ........
υπάρχει κατι άλλο στο φόρουμ εκτός από τις υποκημενικες απόψεις των μελών του....;;;;
ολοι εδώ μέσα έχουν τα κολλήματα τους τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες τους .... και τις εκφράζουν με κάθε τρόπο και κάθε ευκαιρία .....!!!!!!!!!
έχω αναφερθεί άπειρες φορες στο γεγονός ότι αυτά που παραθέτω και αυτά που υποστηρίζω αποτελούν αυστηρά προσωπικά συμπεράσματα που βασίζονται σε αυτά που διαβάζω και από συζητήσεις και παρατηρήσεις στις επισκέψεις μου σε επαγγελματίες του χώρου ..... από κουβέντες με παλιούς και μεγάλους συλλέκτες ωρολογοφιλους ........ κλπ
δεν διεκδικώ το αλάθητο του παππα ..... και δεν με ενδιαφέρει ..... αν αυτά που γραφω και αυτά που λεω τα υπολογίζεις .... και τα λαμβάνεις υπόψη σου εσυ και ο καθένας εδώ μέσα
τώρα σχετικά με τα στοιχεία ..... ολοι εδώ μέσα αυτά που λέτε και γράφεται παραθέτετε στοιχεία .....;;;;;;
τι στοιχεία θέλεις ..... όταν σου λεω πχ ότι φίλος μου Άγγλος έψαχνε για 6 μήνες ένα ΒΒ μαύρο με ΕΤΑ σε όλο το νησί .... και τελικά βρήκε ένα στην Ολλανδία .... με τιμή 2900 ευρώ ....
τι στοιχεία θέλεις από αυτό ........;;;;;;;;;
πχ θέλεις την απόδειξη αγοράς για να είναι έγκυρη και πιστευτή αυτή η πληροφορία .....;;;;;
όταν κουβεντιάζω με μεγάλο AD του κέντρου και μου λέει ότι στην Βασιλεία φέτος ήταν πεθαμένα όλα τα περίπτερα των μεγάλων εταιριών .... και γινόταν χαμος σε Tissot ... Hamilton ... κλπ
τι απόδειξη θέλεις από αυτό .....;;;;; καμία φωτο με τις ουρές που εκαναν οι AD .....;;;;;
τι στοιχεία θέλεις από το ότι η επίσημη Ωμέγα δεν δίνει αναλώσιμα και ανταλλακτικά σε ανεξάρτητους τεχνίτες ..... ;;;;;;
πάρε το co-axial σου και τράβα σε έναν τεχνίτη .....!!!!! αυτος θα σε στείλει στο επίσημο σέρβις .........στην συνέχεια παρε το co-axial σου τράβα σε μια εκκλησιά να σου το διαβάσουν γιατι μαζι με το χέρι του τεχνίτη θα πρέπει να βάλει το χέρι του και ο θεός και μετα τράβα στο επίσημο σέρβις ...... και μετα από 2-3 μηνες να σε δω τι ρολοι θα παρει στο χέρι σου και πως θα δουλευει ....;;;;
....... κόψτε το αυτό με τα στοιχεία ..... πληροφορίες είναι όλα από τον χωρο και την αγορά ...... !!!!!!!