Σημερα το πρωι μαζι με τον georgefl74 επισκεφτηκαμε την βιτρινα ενος γνωστου ρολογαδικου στην Μητροπολεως, και κοιτουσαμε τα tudor..Το ατσαλινο bb δεν ειχε την αιγλη του μαυρου που ηταν "αλλου"..Συνεπως θα συμφωνησω με τον καπτεν..
Ναι; Είδαμε και το ατσάλινο; δεν το θυμάμαι καν
Ναι, ηταν μπροστα αριστερα, στο κεντρο στη μεση ηταν το μαυρο και φατσα καρτα ο λευκος χρονογραφος που σου αρεσε..
Μικρο το κακο Γρηγορη! Εγω εχω βαλει στοχο το κοκκινακι, η στροφιγγα εχει κλεισει συνειδητα και δεν υπαρχει θεση στη συλλογη μου για άλλα ρολογια (εκτος αν εινια τζαμπα )...Σιγουρα καποια θα φυγουν ομως...
Είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε να μείνουν στην "οικογένεια"..
Εκείνο το πανεροσιτιζεν σου θα σε βοηθούσα ευχαρίστως να το "ξεφορτωθείς"..
Οχι αυτο με τιποτα...
Καποια αλλα....Αυτο που σου αρεζε και δεν εβρισκα να στο παραγγειλω..
Μικρο το κακο Γρηγορη! Εγω εχω βαλει στοχο το κοκκινακι, η στροφιγγα εχει κλεισει συνειδητα και δεν υπαρχει θεση στη συλλογη μου για άλλα ρολογια (εκτος αν εινια τζαμπα )...Σιγουρα καποια θα φυγουν ομως...
Είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε να μείνουν στην "οικογένεια"..
Εκείνο το πανεροσιτιζεν σου θα σε βοηθούσα ευχαρίστως να το "ξεφορτωθείς"..
To νου σου! Με το Χάρη θα το πληρώσεις πιο πολύ για Πανέρι παρά για Σίτιζεν...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Εδω μεσα πλεον δεν βαζω για πουλημα τα ρολογια μου, θα φαω κραξιμο στις τιμες που τα εχω αλλου..
Δεν μπορεις να παρεις το βλεμμα σου απο πανω του! Μαυρο,χρυσο,κοκκινο,δενουν αρμονικα μεταξυ τους! Το ρολοι ειναι πολυ "ζεστο".Αν και εχει μαυρο bezel,φαινεται μεγαλυτερο,και ετσι χανεται το υψος του.Το ατσαλινο,ειναι σαν σπυρι!
Γρηγορη εχουν στο dial εκεινο το βινταζ χρυσο στις ενδειξεις του και το απογειωνουν...
Το μπλε δεν με συγκινησε...Το μαυρο ομως μαζι με το κοκκινο ειναι οι πρωταγωνιστες...