Χάρη πως σου φάνηκε τ μισό-μισό ΒΒ ;;;;;;
Εντυπώσεις ;;;;; Σχόλια ;;;; Παρατηρήσεις ;;;;;
Και για τελος .... Φοριέται η ειναι του ματς ;;;;;; Κ το κυριότερο θυμίζει ρολόι του μεγάλου αφεντικού ;;;;;
Παιδιά έχω να πω πως το δίχρωμο είναι ΑΠΌ ΆΛΛΟ ΠΛΑΝΉΤΗ. Ακόμα και φίλος που δε συμπαθεί τη σειρά ξετρελάθηκε. Ειδικά στο χέρι ο brushed χρυσός δείχνει απίστευτα. Αν τα απλά BB είναι μια φορά όμορφα αυτό είναι 10. Αν πιστεύετε ότι είμαι υποκειμενικός σας προκαλώ να το δοκιμάσετε στο χέρι πριν απαντήσετε.
Το έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικά μαγαζιά και ήμουν μεταξύ αυτού και του μαύρου του γελαστού. Τελικα πήρα το 2ο από φόβο για dents στο χρυσό, επειδή το χρυσό ήταν λίγο παχύτερο και επειδή το μαύρο ήταν limited run. Αλλά αισθητικά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
Λοιπον, το χρυσο δεν ειναι εντονο, δεν "σπινθηροβολεί" οπως άλλα γυαλιστερα (πχ 2-tone sub blue dial)...Ειναι ματ χρυσος και πρεπει να το προσεξει καλυτερα καποιος για να μπορεσει να το διακρινει..Επισης δεν ειναι plated χρυσος, δηλ επιχρυσωμενο οπως σε άλλα μπρασελε με 20κ οπως το tag, απεναντιας φερει κανονικο κομματι χρυσου 18κ και φαινεται αυτο απ τα πλαγια...
Αρχικη εχει γυρω στα 4.800€ περιπου (αν δεν κανω λαθος), η τελικη αν βγαλεις ενα 15-20%...
Καθεται μια χαρα στον καρπο και απλα ειναι χαρμα ιδεσθαι...Για καποιον που θελει ενα two tone που να μην προκαλει και να ειναι συγχρονως casual πιστευω ειναι bang for the buck...
Δεν είναι κανονικό κομμάτι χρυσού το μεσαίο λινκ. Είναι stainless steel με ένα πολύ παχύ φύλλο χρυσού γύρω γύρω, πάνω από μισό mm.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk