0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και μετά από 1,5 μήνα αναμονής η χαρά μεγάλη.Απίστευτη ποιότητα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά που έχω δει.quick image host
+1. Έκτακτο ρολόι. Συγχαρητήρια, καλοφόρετο! Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Παράθεση από: Mike-arg στις Δεκέμβριος 14, 2018, 00:58:26 πμΚαι μετά από 1,5 μήνα αναμονής η χαρά μεγάλη.Απίστευτη ποιότητα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά που έχω δει.quick image hostαυτο,ειναι δικο σου?
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 14, 2018, 19:09:57 μμΠαράθεση από: Mike-arg στις Δεκέμβριος 14, 2018, 00:58:26 πμΚαι μετά από 1,5 μήνα αναμονής η χαρά μεγάλη.Απίστευτη ποιότητα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά που έχω δει.quick image hostαυτο,ειναι δικο σου?Πάντως στην φωτογραφία φαίνεται σαν να το δοκιμάζεις.. γιατί πλέει κάτω από τον καρπο σου...!Γιατί εκείνη την ώρα που τράβηξα την φώτο ήμουν ξαπλωμένος και δεν το φοράω τέρμα σφιχτά
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 14, 2018, 19:09:57 μμΠαράθεση από: Mike-arg στις Δεκέμβριος 14, 2018, 00:58:26 πμΚαι μετά από 1,5 μήνα αναμονής η χαρά μεγάλη.Απίστευτη ποιότητα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά που έχω δει.quick image hostαυτο,ειναι δικο σου?Πάντως στην φωτογραφία φαίνεται σαν να το δοκιμάζεις.. γιατί πλέει κάτω από τον καρπο σου...!Τράβηξα μια καινούργια από το ίδιο σημείο για σένα... τώρα φαίνεται κομπλε νομίζω στον καρπό το πήγα πιο μπροστά
Παράθεση από: Wolf- στις Δεκέμβριος 14, 2018, 22:27:56 μμΠαράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 14, 2018, 19:09:57 μμΠαράθεση από: Mike-arg στις Δεκέμβριος 14, 2018, 00:58:26 πμΚαι μετά από 1,5 μήνα αναμονής η χαρά μεγάλη.Απίστευτη ποιότητα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά που έχω δει.quick image hostαυτο,ειναι δικο σου?Πάντως στην φωτογραφία φαίνεται σαν να το δοκιμάζεις.. γιατί πλέει κάτω από τον καρπο σου...!Γιατί εκείνη την ώρα που τράβηξα την φώτο ήμουν ξαπλωμένος και δεν το φοράω τέρμα σφιχτά
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.